DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Metaforički rečeno:" dignut je kredit za otvorenje hotela sa 5 zvjezdica, anuiteti se uredno servisiraju, a do otvaranja, zasad prihoduje autokamp".

najeb… ste , ako se hotel uskoro ne otvori….
[/quote]

Obrati pažnju na zbivanja tijekom ovog mjeseca.

Metaforički rečeno:" dignut je kredit za otvorenje hotela sa 5 zvjezdica, anuiteti se uredno servisiraju, a do otvaranja, zasad prihoduje autokamp".

najeb… ste , ako se hotel uskoro ne otvori….
[/quote]

Ako se zna tko kolo vodi…..nema zime!
Nadam se da JE ovoj trakavici kraj…jer evo HFP nema više dionica da održava BVPS!
Hm….ili počmu nam u zamjenu donirati dionice Dioki Holding AG-a!
[cool] [cool]

Izvješće je jako loše.
Treba zaboraviti 2009.godinu i okrenuti se 2010. i 2011., tu bi se trebao konačno desiti preokret.
Ovaj gubitak je ogroman i on za mene znači da ću vjerojatno čekati još jednu godinu duže nego što sam mislio.
S druge strane, valjda će moći napraviti i otprilike ovoliku dobit godišnje kad se pokrene full proizvodnja.
Treba biti jako strpljiv ovdje i imati dobre živce.vjerjoatno smo svi koji smo ovdje investirali mogli bolje proći na nekim drugim dionicama, ali to će na kraju vrijeme pokazati.
Ja i dalje čekam i pomalo kupujem.
Što dionica više bude padala to ću više kupovati.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

3. FILIPOVIĆ MARIJAN 222.710 5,51 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA
4.

Ipak je njegovo, ovi u SKDD počeli kasniti.

Fićo skratio još 1314 kom !!

Važeći podaci za uredovni dan 01.04.2010 .

DIOKI D.D./REDOVNA DIONICA DIOK-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 221.396 5,48 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dioki sigurno ima potencijala jer ne bi dobio kredit sa kamatom od cca 3% od stranih banaka. E sad da li će vlasnici dionica dočekati bolja vremena ili će Dioki preuzeti kreditori….
Ja osobno ne bih kupovao, cijeli bussines case im je možda otišao u mp3 s kašnjenjem LNG-a.

Hipotetski da Dioki naraste na 250 kn tko bi bio lud da ga kupuje na dva booka i silnim gubitcima.

BVPS Diokija je trenutno oko 239 kuna tj jednaka je nominali!
Dakle svi ti silni gubitci nisu naštetili i erodirali imovinu poduzeća!
A koliko stvarno vrijedi Dioki – to je pitanje na koje se također može dati egzaktan odgovor usporedbom s sličnim poduzećima ali i uzimajući u obzir posebnosti kao što su položaj, luka Sepen, LNG terminal, građevinsko zemljište u Zagrebu, turističko zemljište u Kijcu….
Također u procjenu bi trebalo ubaciti i obnovljeni LDPE i EDC/VCM koji bi trebao uskoro u pogon.
S-PVC je slijedeća godina pa neka nešto ostane i za 2011.

daleko od toga da dioki nije perspektivan, bio sam davno u njemu, i planirao ponovno uć, ali mislim da još nije vrijeme za to budući da će neke druge dionice odradit ljepi rast dok dioki ne krene, a da će krenut, hoće. mnogo se ulagalo i trenutno se ulaže, još samo da se samo malo restruktuira poslovanje unutar firme i sve će biti ok. znači dioki će za koju godinu ostvarivati velike dobitke, samo treba još dosta čekati…

sretno

ma kakav cash-r-a, 100% in

mene samo interesira dali će F. sad počet dioki oko 110 ako da. to je posao za HANFU.

mene samo interesira dali će F. sad počet dioki oko 110 ako da. to je posao za HANFU.

Zašto? Pa ne može njega HANFA goniti ako mu treba keš pa rasprodaje…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Potrgali ste 75kn booka. [shocked]

Potrgali ste 75kn booka. [shocked]

Koliko je BV sada?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

BV je 105 kuna,ja ne vjerujem da ce dionica ispod 110 kuna

New Report

Close