DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

+ još malo DIOK-R-A…………………

ps. Kupujem na lošim izvješćima a prodajem na dobrim…………..
A vi niste valjda obrnuto…………..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

To i nije loša taktika ako je dionica jeftina a Dioki je uz ovakvo izvješće još uvijek skup.

Pa imaš Ht i atpl oni su ti jeftini da jeftiniji nemogu biti………. [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ps. Kupujem na lošim izvješćima a prodajem na dobrim
…………..

Znači Dioki samo kupuješ

Baš te briga što ja kupujem…………

Ono što trenutno kupujem ću objaviti tek kad kupim dovoljno…..

lp

A ulpl,jdpl,diok imam još od 1357 god.

Ako kupuješ na lošim izvješćima, onda sigurno kupuješ samo DIOKI zadnjih 5 godina [lol]

Po čemu je to tak loše izvješće?
Nekonsolidirano – više nego prepolovljeni gubitci u 2009.,
Konsolidirano mi je malo čudno – Dina se izdvojila a gubitci umjesto da padnu skočili 50% u drugom polugodištu!

Po čemu je to tak loše izvješće?
Nekonsolidirano – više nego prepolovljeni gubitci u 2009.,
Konsolidirano mi je malo čudno – Dina se izdvojila a gubitci umjesto da padnu skočili 50% u drugom polugodištu!

Možda sam malo nejasan bio – ali evo pojašnjenja.

Do srpnja 2009.godine Dina Petrokemija je obavljala uslugu prerade za maticu pa ispada da je dok je radila za maticu bila profitabilna a nakon toga je postala neprofitabilna – to mi se čini nemoguće.
Posebice s aspekta rasta cijena gotovih proizvoda u 2H2009. u odnosu na prethodno polugodište.

S čim pokriva DIOKi ovolike gubitke?
290.000 milja 2008,2009…
2009. – Ukupni prihodi -38% … ogroman pad prihoda ….
Znači , Filipović je ipak znao rezultate , a kako nije zaposlen u DIOKIu inf. cure … odabranima…
Znam da ovdje na forumu nitko , nije pretpostavio toliki gubitak….
Po meni vam je dobro da se čine dionice u čvrstim rukama , kad se ne biježi glavom bez obzira…

smanjuje se minus.......

Ne znam čemu se vi čudite, ovo je najgora firma na ZSE i bilo je za očekivati da ni ovaj puta neće iznevjeriti.

Mene pak zanima kako ih uspije stvoriti? Ok, za 2008 godinu mi je recimo jasno (nafta), a kako su ovo uspjeli natuci iz normalnog poslovanja? Ocigledno nisu iz normalnog poslovanja, vec kojekavim carobnjastvom (losim ocigledno). Npr. ima se para za novine jer su povecali udjel za 30-ak posto

Ma izvjesce je muljaza (standardno), no sve ima svoje razloge. Jos uvijek sam prilicno uvjeren da ce ovdje biti puno dobrih vijesti kroz neko razdoblje (koje?), a to naravno ovisi i o tome kada ce vecinski vlasnik tako odluciti, jel?

New Report

Close