DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DIOKI D.D. (1/1) 308.682 7,64 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 222.710 5,51 Osnovni račun TRŠĆE, HRVATSKA
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 75.192 1,86 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. VABA D.D. BANKA VARAŽDIN/FILIPOVIĆ MARIJAN 25.528 0,63 Skrb. račun VARAŽDIN, HRVATSKA
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./FILIPOVIĆ MARIJAN 20.000 0,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. JURKOVIĆ SINIŠA 5.959 0,15 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 5.156 0,13 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.000 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. SEVER DRAGO 3.211 0,08 Osnovni račun DONJI KRALJEVEC,

Ipak je njegovo, ovi u SKDD počeli kasniti.

Free float 7,49%, osobno ne očekujem više pritisak na prodaji, sentiment se mijenja u lagani Bullish koji će uskoro dobiti znakove i odlike snažnijeg BULL-a.

26.11.2010 - Dan D

Mislim da je danas bilo dno, a idući dani će pokazati znakove oporavke, prvo mic po mic gore,a onda tek snažnije kad postane jasno svima da ovo može samo gore.
Mirovinac ili Bosanac, ja osobno ne vidim razliku, bitno da se on riješi i nama udijeli 40% ispod cijene.

A dobro,a šta sam vam ja rekao?

26.11.2010 - Dan D

Mislim da je danas bilo dno, a idući dani će pokazati znakove oporavke, prvo mic po mic gore,a onda tek snažnije kad postane jasno svima da ovo može samo gore.
Mirovinac ili Bosanac, ja osobno ne vidim razliku, bitno da se on riješi i nama udijeli 40% ispod cijene.

[/quote]

Tko zna zna
evo 200

kupovao sam u rasponu os 100-160…………….
prosjek 130…………….

daj ti nama objasni kako si ti to kupovao DIOK na 100 kn kad cijena nije bila na 100 kn u zadnjih godinu dana??? a pred mjesec dana si se zaklinjao da u portfelju imaš samo ULPL i ništa više, znači da DIOK nisi imao od ranije u portfelju tj. da ga nisi ni ranije kupio po 100 kn ???

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

[/quote]

Tko zna zna
evo 200
[/quote]

Kuna??? [cool]

[/quote]

Tko zna zna
evo 200
[/quote]

Kuna??? [cool]
[/quote]

Čovjek ima znanje za EURE

Vratiti ce se dioki brzo na 170 kuna.

evo samo što nije

Evo malo friških vijesti o oporavku industrije polimera u EU27 zoni.
Može se lijepo isčitati i oporavak ostalih sektora.

Statistical Monitoring of the European Plastics Industry
http://www.plasticseurope.org/Content/Default.asp?PageName=openfile&DocRef=20100117-001

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/kemijska-industrija/dioki-u-2009.-gubitak-povecan-15%2c4%25,72804.html

Grupa Dioki u 2009. zabilježila gubitak od 157,74 milijuna kuna

Grupa Dioki u prošloj je godini zabilježila gubitak od 157,74 milijuna kuna, što je za 15,43-postotno povećanje u odnosu na 2008. kada je gubitak iznosio 136,65 milijuna kuna, vildljivo je iz financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.

Ukupni su prihodi Diokija u 2009. iznosili 1,64 milijardi kuna i za 38,8 posto su manji u usporedbi s prethodnom godinom. Prihodi od prodaje su također značajno smanjeni na 1,42 milijarde kuna. Ukupni su rashodi pali 35,94 posto na 1,80 milijardi kuna.

"Suočeni s mnogobrojnim negativnim posljedicama gospodarske krize, rezultat poslovanja nastavak je lošeg odnosa cjenovnih margina, pada potražnje i ukupne potrošnje naročito na domaćem tržištu. Četvrti kvartal bilježi i neuobičajen broj zastoja u procesu proizvodnje uzrokovanih višom silom i duži prekid proizvodnje uslijed pokretanja nove investicije proširenja kapaciteta proizvodnje na pogonu polietilena u Dina petrokemiji d.d.", stoji u izvještaju Uprave.

"Svi navedeni faktori uz slabi i usporeni oporavak povezanih prerađivačkih industrija, jako konkurentno okruženje izravno se odrazilo na negativan kraj poslovne godine. Usprkos otežanoj naplati potraživanja i općoj nelikvidnosti, Matica i povezana društva nastavljaju započeta ulaganja u nove i postojeće projekte kako bi se povećao udjel na tržištu i iskoristili raspoloživi kapaciteti", poručuju iz Uprave. PD

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close