DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege (Oportunist, Sava a da kupite koju dionicu osim sto raspravljate o kemijskim procesima. 2 dana bez prometa a cijena niska, jos cemo u onom sporednom zavrsit. Ja bi uzel jos ali sredstva mi zarobljena.

Spomenuti dvojac iz tvog posta, nalazi se u top 15 dioničara, a jedan je svojevremeno bio u top 7. Kad bi samo dio ulagača došao na 10%-tni dio njihovog portfelja, cijena dionice dramatično bi narasla. Pozdrav.

Uspoređujući cijenu Siburove PVC tvornice i Dina petrokemijine ispada da mi za 70 milijuna eura dobivama nešto što vrijedi oko 250-300 milijuna eura?
* Sibur – 2001. nudio za dioki 400 milijuna dolara! [cool]

@sava

svaka čast na optimizmu, drukat svaki dan tu , skidam ti kapu

Cookie Monster

Kolege (Oportunist, Sava a da kupite koju dionicu osim sto raspravljate o kemijskim procesima. 2 dana bez prometa a cijena niska, jos cemo u onom sporednom zavrsit. Ja bi uzel jos ali sredstva mi zarobljena.

Spomenuti dvojac iz tvog posta, nalazi se u top 15 dioničara, a jedan je svojevremeno bio u top 7. Kad bi samo dio ulagača došao na 10%-tni dio njihovog portfelja, cijena dionice dramatično bi narasla. Pozdrav.
[/quote]

Svaka cast spomenutom dvojcu. Da imam novaca da dodjem u posjed kolicine dionica koja odgovara 10%-tnom dijelu njihovog (vaseg) portfelja rado bi kupio, pa cak bi kupovao i po asku.
Mislim da dionica firme vrijedi puno vise nego je trenutna cijena.
Sad kad ste naveli da ste vlasnici velike kolicine dionica i pisete hvalospjeve o firmi a usput ste ispali iz topa 10 vase pisanje dobiva obrise drukanja i hvaljenja jedino s namjerom da nekome uvalite dionice. Nemojte zmjerit ali u mojim ocima to tak ispada.

Nije bolest sve što boli

@sava

svaka čast na optimizmu, drukat svaki dan tu , skidam ti kapu

Misliš da je ovo druk….

Uspoređujući cijenu Siburove PVC tvornice i Dina petrokemijine ispada da mi za 70 milijuna eura dobivama nešto što vrijedi oko 250-300 milijuna eura?
* Sibur – 2001. nudio za dioki 400 milijuna dolara!

To su činjenice – ako griješim onda lijepo ispravi.

[/quote]
—-gdje se može vidjeti koji sam na listi sa brojem dionica, nije nešto puno, do kojega broja ide lista, i ako imate uvid na kojem mjestu je netko sa petstotinjak dionica, ako vam nije problem pogledati.

Kune nisu problem, kuna nema

Na stranicama SKDD postoji obrazac DEP-IDE. Isprintaš ga i popuniš, uz uplatu na navedeni račun, 100 kn + pdv. Odneseš u SKDD i u roku od pola sata dobiješ knjigu dioničara na CD-u. Jedini uvjet je da moraš biti dioničar tvrtke . Sa 500 -tinjak dionica si oko 50. mjeta.

Hvala kolega, znači samo prvih 10 se vide javno….

Kune nisu problem, kuna nema

@ bob1391

2006. si mogao i sa 1000 dionica biti u top 10.

@ bob1391

2006. si mogao i sa 1000 dionica biti u top 10.

Danas sa 3212.
Nije poanta ni biti u top 10 ni u top 20. Ja sebe nazivam mikro dionicarem jer mi toliko dopustaju financije. Tu vec 2 dana raspravljate o kemijskim procesima a da nije protrgovana ni jedna dionica. Vi kao vlasnici vece kolicine dionica stagnacijom i padom cijene gubite vise nego ja. Trenutno po vasem pisanju dionica je strahovito podcijenjena, zasto je onda ne kupujete i branite cijenu. Braneci cijenu stitite i svoj kapital.
Koliko je po vama uopce realna cijena dionice?

Nije bolest sve što boli

I jos da dodam, cijena 2006 u oko 20- 27.03. bila je visa nego danas.

Nije bolest sve što boli

…evo malo hvale!!!…
…da sa svim slobodnim novčanim sredstvima koja su mi trenutačno na raspolaganju, kupim dionice po 117, imao bih točno 11111 dionica…ali nemojte se brinuti, sva lova je na oročenju…ni brige, ni pameti…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

New Report

Close