DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…čovjek na pladnju nudio 71 dionicu po 123,87, a ono ništa!!!…halo dioničari!!!…kaj spavate???…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Taj sa 71 dionicu bezglavo lunja po asku ili se zahebava. Dobro bi bilo, da mu netko tko ne plaća min. proviziju otkine 1 kom.

…ooo, kolega Op., pozdrav, šta ima???…

pa ja bi mu skinuo drage volje ali sam jutros sve utukao u VDKT…….. [undecid]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

pa ja bi mu skinuo drage volje ali sam jutros sve utukao u VDKT…….. [undecid]

VDKT, nek ti bude sreća sva, kao i mojem prijatelju "veselom". Ovdje ne treba sreća, samo strpljene i vrijeme.

…KD Energija je sektorski fond…
…Imovina fonda: 5,000 mil kn…
…Prva uplata: min. 400 kn…( i zadnja uplata!!!)…[/b]
…Daljnje uplate: min. 400 kn…

…KD Energija [ kn ] | 17.03.2010 | -0,17 % …

Taj sa 71 dionicu bezglavo lunja po asku ili se zahebava. Dobro bi bilo, da mu netko tko ne plaća min. proviziju otkine 1 kom.

Eto ja mu uzo dvije da ga rijesim muke. Ajd svi po dvije i nek se veseli

Nije bolest sve što boli

Je li i Vama ovo povećanje DUGOTRAJNA FINANCIJSKA IMOVINA iz 3Q2009. odgovara iznosu od 147.000 vlastitih dionica po nekadašnjoj nominali od 500 kuna? [cool]

…Facts and Figures…CROATIA = O points!!!…O bodova!!!…
…da opet ne moram objašnjavati, to se ukratko zove politika EU-e!!!…

http://www.znanje.org/knjige/animacije/i27anim/07iv05anim/07iv0512anim/Animation1.gif

Godina Tigra – a Zmaj je u susjedstvu!
[/quote]

Who’s going to buy Hungarian plastics converters?

19/3/2010
While we keep musing about the crisis, financial problems and the drop in demand, the world keeps on turning. Acquisitions in the plastics industry haven’t stopped.

http://www.plasportal.com/WebArticleShow.aspx?AGM=News&AN=WhoBuyCompany_2010_12&MN=Menu1&LN=English

Wanhua moves closer to BorsodChem takeover

By Kester Eddy in Budapest

Published: February 25 2010 18:55 | Last updated: February 25 2010 18:55

Wanhua Industrial Group, the Chinese chemicals conglomerate, on Thursday moved closer to taking full control of BorsodChem, the Hungarian isocyanate producer, after agreeing with Permira and VCP Capital Partners, the company’s current owners, on debt restructuring.

http://www.ft.com/cms/s/0/685aaa4c-2239-11df-9a72-00144feab49a.html?

Wanhua to take over BorsodChem in Hungary
By Richard Higgs
Posted 8 March 2010 10:50 am GMT
China’s Wanhua Industrial group has won the option to take over the Hungarian PVC group BorsodChem within two years in return for providing €140m to help fund the indebted chemical firm’s expansion.

Following months of negotiation, Wanhua and BorsodChem’s owners UK private equity fund Permira and Vienna Capital Partners (VCP) jointly revealed the Chinese group would provide an immediate €30m and the remaining €110m after debt restructuring.

http://www.prw.com/subscriber/rss2.html?cat=1&id=1268045441

Ne pratim baš ovaj topic, pa ne znam je li neko o ovome pisao, ali čini se da Dioki ulazi u brodarski biznis. Navodno su već kupili 2 tankera u Norveškoj stara 3-4 godine, i planira se još najmanje 1..

Kolega Ivano zna se da ste najskloniji brodarima pa otud vjerojatno i ovaj VDKT i DIOK..

Dioki postaje sve zanimljivije ulaganje..

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

…kupovina "brodića"…prvi mi je fleš u glavi kad je Dragićević na ime firme kupovao cisterne za prijevoz nafte, pa ih podijelio rodbini i poznatima…ovo nema veze s brodovima, ali mi je ishod jasan…isto tako i DINAPLIN…jedino ako će zarade od toga ući u dobit firme…ali sumnjam…ja bih kao pravi gazda postupio po PS-u…"ja dao lovu, ja ih uzo"!!!…

…Kina je nedavno najavila mjere pomoći za svoj automobilski, petrokemijski te osam drugih sektora u sklopu 584 milijarde dolara vrijednog u studenome predstavljenog paketa pomoći namijenjenog suočavanju s financijskom krizom…

New Report

Close