DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Žao mi je da se Sava sam bori sa svim neprijateljima DIOKI-ja !
Evo i mog priloga:

…..Također je rekla da je terminal ukapljenog prirodnog plina na otoku Krku vlada proglasila projektom od strateškog interesa za Hrvatsku.
"Projekt terminala LNG je dosegao točku s koje nema povratka", naglasila je.

Vaš link

Žao mi je da se Sava sam bori sa svim neprijateljima DIOKI-ja !
Evo i mog priloga:

…..Također je rekla da je terminal ukapljenog prirodnog plina na otoku Krku vlada proglasila projektom od strateškog interesa za Hrvatsku.
"Projekt terminala LNG je dosegao točku s koje nema povratka", naglasila je.

Vaš link

"Snažno otvaramo vrata mogućnosti da se investicije realiziraju i kroz direktna strana ulaganja. Stoga smatramo da će u razdoblju od sljedećih desetak godina energetika biti područje najvećih investicija i jedan od glavnih pokretača razvoja gospodarstva", kazala je Kosor

O ovom ja lamentiram godinama.
Sada zamisli kako je gosp. Šuniću koji više od 20 godina ponavlja jednu te istu priču.

…učip s 15 milijardi EUR-a u energetiku do 2020.god.????…jedva su nedfavno skupili 1 miljardu KN za pokretanje propadajučeg gospodarstva…ha!…koja dobra priča!…razmislite malo o tim izjavama!!!!…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

mislim da nas sutra ceka UP, bio sam na kupnji sa malo komada za lagani dokup ali nisam prosao jebi.. sutra lupat po prodaji [wink]

ne mari za male stvari i ostat ce male

…isti su i naivci!…
…i kad već nabrajamo što je sve isto kao i lani, onda svakako valja spomenuti da su isti i svi oni naivci koji su vjerovali da će s premijerkom Kosor biti bolje…. samo što je zapravo još gore… mislili su da će se pokrenuti neke stvari, ostvariti pompozne najave rezova i reformi, da će u Banskim dvorima gorjeti svijeća do kasno u noć te da će se izbrisati Sanaderovo naslijeđe, a kad ono… dobili smo novi harač i stare ministre, ali i istu ekonomsku politiku, isto kolebanje, isto nečinjenje, isto blefiranje i šarmiranje… samo su posljedice još gore nego lani….

Ipak doljnji target g.VLAD1111 kako stoje stvari neće se nikada obistiniti. A znam i zašto!!
Pa nije znao da će naša Jaca biti premjerka. Zato dečki zapamtite jučerašnju vrijednost od 121kn, odlazi zauvjek u ropotarnicu prošlosti. Budite strpljivi i spremni jer u daljini čuje se grmljavina: Približava se STAMPEDO. [lol] [rolleyes] [thumbsup]

mislim da nas sutra ceka UP, bio sam na kupnji sa malo komada za lagani dokup ali nisam prosao jebi.. sutra lupat po prodaji [wink]

ma jesi ti rasturija ovi 10 kom danas ?
[lol]

26. veljače 2010. 11:00
Predsjednica Vlade s veleposlanikom Morningstarom

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s veleposlanikom Richardom Morningstarom, posebnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država za euroazijsku energiju, u petak, 26. veljače 2010. godine, u 11.00 sati, u Banskim dvorima.

BUSINESS & ECONOMICS

CASPIAN ENERGY: WASHINGTON TRYING NEW TACK ON NABUCCO PROJECT
http://www.eurasianet.org/departments/business/articles/eav020101.shtml#

Treba sada odigrati vrlo mudro – za razliku od koridora Nabucco – South Stream – LNG terminali i Jadran NEMAJU oponenata!

http://www.poslovni.hr/140890.aspx

…ima,ima…največi oponent za LNG terminal je novac kojeg nema s naše strane…a Rusima je ionako svjedno…s nama ili bez nas…ali lobisti za "JUŽNI TOK" su ipak malo jači…mislim jači igrači…

nisam danas sam cekao na bidu ali bezuspjesno, nadam se da cu sutra nesto kupiti

ne mari za male stvari i ostat ce male

…ima,ima…največi oponent za LNG terminal je novac kojeg nema s naše strane…a Rusima je ionako svjedno…s nama ili bez nas…ali lobisti za "JUŽNI TOK" su ipak malo jači…mislim jači igrači…

Lupetaš po običaju…..pročitaj izjave iz Budimpešte – "North-South-East gas supply triangle" je gotova stvar!

Press Statement of Prime Minister Gordon Bajnai as delivered after the extended energy security summit of the V4 Countries
http://www.visegradgroup.eu/main.php?folderID=1&articleID=27721&ctag=articlelist&iid=1

Declaration of the Budapest V4+ Energy Security Summit
http://www.visegradgroup.eu/main.php?folderID=1&articleID=27720&ctag=articlelist&iid=1

New Report

Close