DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

prestanite hvaliti ovu "bezvrijednu " dionicu i pustite burkđžije na miru. neki ljudi nikako da nauče zašutjeti. to se odnosi i na mene.

Burza baš i nije mjesto za veliku logiku, ali ovdje su apsolutno lišena ičega što ima i minimum logike. [lol]

Koliko hvalospjeva, a netko stalno istresa i istresa nove količine dionica. Govori se o akumulaciji par hiljada pa će dionica skočiti … al ta "akumulacija" već traje tri godine! Kada će napokon "taj neki akumulirati" dovoljno? Samo u zadnjih 4-5 dana trgovanja, moglo se "akumulirati" preko 1000 dionica, a da je netko htio pa potegnuo po kupnji, mogao je komotno još 1000 kupiti. Bilo je još ohoho prilika zadnjih par mjeseci.
Ako i krenemo jednog dana gore, po mom mišljenju, mnogi koji su akumulirali zadnjih godinu dana će nam biti popriličan uteg oko noge. Ti će na veliko prodavati i zarađivati, mi starosjedioci ima da čekamo.
Po mom mišljenju, ovo iskrcavanje nagovještava da ćemo opet imati podeblji minus u izvješću i padanje cijene dionice na 11x kuna.
P.S. Dioki je odradio rast kao i cijeli Crobex, oko 50 % od minimalne vrijednosti.

Moram priznati da i ja vrlo slično razmišljam..al ovo ni prva ni zadnja dionica koju čekam na puno višim nivoima,samo svi moramo biti maksimalno strpljivi.

skontao sam i ja da ide na 1 kn [lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

skontao sam i ja da ide na 1 kn [lol]

ovo je bila zajeb……,vidim da me odma jedinicama lupate, niste mislili stvarno da ce propast, nebi je ja kupovao da nevidim perspektivu [wink]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Siniša, došlo je vrijeme…… [smiley]

Misliš……ili si siguran?
Ajde da bar netko ima koristi od ove šetnje po pustinjskom pijesku…..iako se ide najviše zbog Krka!

http://www.novilist.hr/Vijesti/Novosti/linic-3A-kosor-i-suker-snose-pol.aspx

Po njima, nakon završenog ciklusa cestogradnje, država mora intervenirati u ovim sektorima radi novog zapošljavanja u proizvodnji opreme i građevini. Treba modernizirati TE Sisak i Plomin, a kraj Rijeke nakon gradnje LNG terminala sagraditi novu TE na plin, o čijoj će se detaljnoj lokaciji tek odlučivati.

Misliš……ili si siguran?
Ajde da bar netko ima koristi od ove šetnje po pustinjskom pijesku…..iako se ide najviše zbog Krka!
[/quote]
Pošto sam ponovno ušao u moju najdražu dionicu budite tako ljubazni pa ako možete razbiti ove kodove i šifre kojim komunicirate vas dva kolega bio bih vam zahvalan [angry]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@ Kliring

Tebi je i tako svejedno, ionako si ušao da bi izišao na 15x.

Izašao sam na 165 jer je bilo očito što slijedi. sad je jeftinije i zašto ne bih opet ušao. pa nisam glup pa da ne slijedim instinkt nego čekam da pucaju u mene. a pucali su i niže od ovih 130 po kojoj sam ušao. još samo da uzmem ovih 29 kom.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close