….O kvaliteti proizvoda pisao sam par stranica unazad, kupci su već nestrpljivi, a pogotovo za VCM (npr.Turska, kao nekadašnji najveći uvoznik),kreditne obveze do sada su redovno servisirane, povečanom proizvodnjom i ta stavka postaje manje opterećenje.
01.03. za lokacijsku ostaje ?
…kolega Sava pozdrav…još sam ti (mislim) 20.12.2009. uputio jedan onako šaljiviji post za kojeg sam mislio da ga je "skenslo" admin., ali vidim da ga je pustio u drugi forum "BEZ CENZURE – OPĆENITO"…e sad da ga ne prenašam vamo, (ako ti se da) otvori moj nick i pogledaj pod zadnje poruke (br.8)…
http://www.poslovni.hr/137558.aspx
Izgleda da će Jaca imati teške pregovore u Rusiji. Na stolu će biti LNG terminal, INA i Družba -Adria.
Za "neprotivljenje" LNG terminalu, vjerojatno će tražiti ustupak oko Družba-Adrije ili INE. Sam projekt Južni tok možda se pokaže kao "virtuala" pošto izbore u Ukrajini dobiva "ruski igrač".
Pročitaj SUO za plinovod Omišalj – Zlobin i sve strategije će ti biti jasne!
Izrijekom se govori o budućem plinovodu Italija – Omišalj! Dakle povezivanje nije ograničeno na Mađarsku i srednju Europu nego i na Afriku i Bliski istok preko Italije.
momci, na djelu je brutalna akumulacija ove prekrasne dionice. nekoliko igrača pune bunkere ovim ultra-vrijednim papirićima koje će kroz par godina uvaliti novopridošlim manekenima zagrebačke burze. pridružimo im se u sakupljanju plodova dok su još koštice jer iz ovih koštica procvast će najljepši grm zagrebačke berze.
….O kvaliteti proizvoda pisao sam par stranica unazad, kupci su već nestrpljivi, a pogotovo za VCM (npr.Turska, kao nekadašnji najveći uvoznik),kreditne obveze do sada su redovno servisirane, povečanom proizvodnjom i ta stavka postaje manje opterećenje.
01.03. za lokacijsku ostaje ?
[/quote]
Ostaje, iako se kolokvijalno barata sa 1Q, kao okvirnim terminom za izdavanje lokacijske dozvole, da bi potom oglasili tender za potencijalne izvođače radova.
Ovo je definitivni krah Južnog potoka!
EU, Iraq ink energy memorandum with an eye to Nabucco
http://www.neurope.eu/articles/EU-Iraq-ink-energy-memorandum-with-an-eye-to-Nabucco/98619.php
…naši ljudi, konkretnije ljudi (oni "glavniji") koji su usko vezani za naše gospodarstvo i ekonomiju, imaju jednu skroz lošu naviku, a koja je još ostala predpostavljam iz nedaleke nam povijesti, a to je da kako bih to figurativno opisao "sjede po cijele dane u kancelarijama i mole boga da im nitko ne dođe ili nitko ne zove"…trebali bi se više angažirati u operativnom smislu, brže reagirati na dobre prilike, biti probitačniji i sl….jer poslovi ne dolaze sami od sebe…tržišne utakmice su sve nemilosrdnije….
Da li ste u Diokiju napravili plan participacije u poticajnim mjerama Vlade RH – posebice za kogeneraciji na Žitnjaku? Koliko je meni poznato plan je proizvoditi oko 180 milijuna kWh električne enrgije. Po sadašnjim poticajnim cijenama ( VT = 0,7079 kn/kWh; NT = 0,3539 kn/kWh ) to je cca 115 milijuna kuna godišnje prihoda od prodaje električne energije.
za sve koje zanima DINA: PE radi punim kapacitetom; proizvod vrhunske kvalitete!
Kazala je to predsjednica Vlade odgovarajući na pitanje Danijela Srba koji je upozorio na odgađanje izgradnje LNG terminala. Kazao je kako se to događa zbog nesuglasica između Ine, HEP-a i Plinacra. Kosor je, pozivajući se na "iznimno teško rješive probleme", kazala kako odgađanja izgradnje LNG terminala neće biti.
za sve koje zanima DINA: PE radi punim kapacitetom; proizvod vrhunske kvalitete!
E ovo rijetko radim: evo tebi stotka !!