DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[/quote]

samo da mali dioničari DIOK ne posluže kao mantinela, vlasništvo u firmi se sve više okrupnjava, mogao bi ovdje uslijediti delisting dionica s burze, a u budućnosti i squeeze out [bye]
[/quote]

Zar trezor ne kupuje zbog ESOP/MSOP programa ?.

http://www.poslovni.hr/137415.aspx

Nema više Gašpara u TOP 10, izgleda da je poslužio samo kao "mantinela". [thumbsup]

samo da mali dioničari DIOK ne posluže kao mantinela, vlasništvo u firmi se sve više okrupnjava, mogao bi ovdje uslijediti delisting dionica s burze, a u budućnosti i squeeze out [bye]
[/quote]

Oduvijek me oduševljava ovaj tip "ingenioznosti". Za početak, molim proučiti Zakon o trgovačkim društvima, članak 233. pa sve do članka 238. Sve ostalo su obične tlapnje.

mislim hoću neću unutra
znam da trebam i sad zakasnio, sretno imateljima dionice
vrh je visoko

mislim hoću neću unutra
vrh je visoko

Nisi zakasnio,kupiš i čekaš [thumbsup]

Na Diokiju mnogi nestrpljivci su polomili zube. Tko ima viška slobodnih sredstava, a spreman je na strpljivost bar godinu dana jako će profitirati, tko nije bolje da ne ulazi.

mislim hoću neću unutra
vrh je visoko

Nisi zakasnio,kupiš i čekaš [thumbsup]
[/quote]
tako će i biti danas stavljam n alog vidjet ću hoće li me poklopiti.
i čekam kao i do sada….daleko je mirovina

Znam da nije baš primjereno, ali…gdje ti vidiš cijenu Diokija za tih godinu dana?

Na Diokiju mnogi nestrpljivci su polomili zube. Tko ima viška slobodnih sredstava, a spreman je na strpljivost bar godinu dana jako će profitirati, tko nije bolje da ne ulazi.

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

http://www.poslovni.hr/137415.aspx

Nema više Gašpara u TOP 10, izgleda da je poslužio samo kao "mantinela". [thumbsup]

[/quote]

Oduvijek me oduševljava ovaj tip "ingenioznosti". Za početak, molim proučiti Zakon o trgovačkim društvima, članak 233. pa sve do članka 238. Sve ostalo su obične tlapnje.
[/quote]

Prije bi mogao IPO – npr Dina Petrokemije. Ja bi pričekao VCM i onda napravio IPO Dine.
Slične mogućnosti pruža i Kijac samo u segmentu turizma. Iako se svi kunu u bezparicu pa ne mogu pokrenuti investicije Dioki je u vrlo kratko vrijeme uspio u holding ugurati niz novih djelatnosti koje pružaju dobre poslovne mogućnosti, ali i pokrenuti investicije u osnovnoj djelatnosti. Tako da ispada da nije bezparica nego bezidejnost dobrim djelom uzrok malaksanja gospodarstva. To je jasno i HR Vladi pa je ovaj jasan i nedvosmislen stav da će Vlada čvrsto stati iz Diokijevih projekata jasan signal i ostalim gospodarstvenicima. A kada se samo sjetim što nam je činilo Ministarstvo kulture i Vesna Kusin i kako se miniralo i pokušavalo zaustaviti razvoj na Krku…… [cool]

Znam da nije baš primjereno, ali…gdje ti vidiš cijenu Diokija za tih godinu dana?

[/quote]

Bilo bi prilično neodgovorno licitirati sa cijenom za godinu dana, ali da će biti na puno višoj razini od trenutne, više je nego izvjesno. Pa sam investicijski ciklus vrijedan 100 mil. eura, garant je da će se proizvodni kapaciteti udvostručiti vrlo brzo. LNG terminal preko kojeg su većina ulagača dosad krivo percipirali ovu tvrtku (kao da je to jedino bitno), u budučnosti će biti samo dodatni jak vjetar u razvoju ove kompanije. Dovesti razinu proizvodnje na godišnjoj razini preko 500 000 t. svrstava Dioki u prilično jakog igrača i na međunarodnom tržištu.

Dioki ne smije brzo rasti…ne..ne..pec…pec……..malo nalozića na prodaji da se uspori to…..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Po meni kao laiku značajniji rast se očekuje nakon starta VCM-a..

a do tad će se cijena POKUŠATI zadržati na ovim ili nešto višim razinama …

New Report

Close