DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajoj !

http://business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-547/Robert-Jezic-ima-za-donacije-njegov-Dioki-nema-za-struju

Plasirati će se tu još puno dezinformacija!
Ispada da godinama nisu plaćali struju u što se teško može povjerovati!

Oman ima kapacitete za HR potrebe a sadržaj etana je oko 7%. Nadam se da je Mesić to dobro izugovarao isto kao i lovu za Inin dug.
Svaka čast budući bivši Predsjedniče.

hoće li Oman platiti struju?

Ako neće Oman, predlažem da mi forumaši otvorimo jedan račun gdje bismo uplaćivali da DIOKI ima za struju. Pa kad sakupimo za struju, onda možemo sakupljati za LNG terminale. Šteta da takvi projekti propadnu. [cool]

Oman ima kapacitete za HR potrebe a sadržaj etana je oko 7%. Nadam se da je Mesić to dobro izugovarao isto kao i lovu za Inin dug.
Svaka čast budući bivši Predsjedniče.

hoće li Oman platiti struju?

Ako neće Oman, predlažem da mi forumaši otvorimo jedan račun gdje bismo uplaćivali da DIOKI ima za struju. Pa kad sakupimo za struju, onda možemo sakupljati za LNG terminale. Šteta da takvi projekti propadnu. [cool]
[/quote]

Možda – kao što je platio i Ininn dug od 200 milijuna dolara!!

Ajoj !

http://business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-547/Robert-Jezic-ima-za-donacije-njegov-Dioki-nema-za-struju

Plasirati će se tu još puno dezinformacija!
Ispada da godinama nisu plaćali struju u što se teško može povjerovati!
[/quote]
U pravu si; totalno kriva informacija! Nekima očito odgovara srozati DIOKI. Dužni jesmo kao i većina ali ni približno iznos kojim novinari barataju.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Ajoj !

Ovo kao da je izašlo iz kuhinje Bandićevog manipulatorsko-dezinformacijskog stožera. Dug je kudikamo manji, ali i taj je več duže vremena predmet pregovora o kompenzaciji za praznu poslovnu zgradu Diokija na Žitnjaku.

Pozdrav svima koji ovdje nesto kuzže, a i ostalima. Dugo me nije bilo pa samim time nisam niti sve pratio pa neznam dali se mozda što pisalo o onim dionicama koje je dioki kupio a navodno bi ih trebao dati/prodati radnicima, jel se zna što o tome? koliko se ja sječam rok za to bi trebao biti do kraja ovog mjeseca??

iako je situacija u diokiu otežana (a gdje nije) nakon što se pokrenu ove investicije na Krku situacija će sigurno biti puno bolja, po meni to će biti samo uvertira za daljneje korake. Dali će ti koraci biti okrupnjavanje ili prodaja ili gradnja novog pogona na Krku manje je bitno, mozda bude i sve to, u svakom slučaju iako sam trenutno jaakoo nezadovoljan kao radnik zbog nedostatka informacija kao i skoro pa redovitog kašnjenja plače s druge strane kao dioničar sam pak zadovoljan jer nazire se svjetlo na kraju tunela. Uprava društva se pokazala kao odgovorna i sposobna za izazove (možda bi se samo trebala malo pomladiti sa novim mladim snagama koje zasigurno ima) pa nema razloga da im sada prestanemo vjerovati.

hoće nam Josipović vratit sad 200 000 kn!?

He,he…..to je samo dokaz da ekipa ima nos za ukrcati se na vrijeme.
Inače , ima li odgovora na pitanja :

1.Da li je počela probna proizvodnja DINALENA tehnologijom LUPOTECH kako je bilo najavljeno ?
2. U kojoj je fazi dobivanje lokacijske dozvole za LNG i otkup/zakup zemljišta u vezi s tim ?
3. Kreće li VCM u ožujku 2010. ?

1.Da li je počela probna proizvodnja DINALENA tehnologijom LUPOTECH kako je bilo najavljeno ?
2. U kojoj je fazi dobivanje lokacijske dozvole za LNG i otkup/zakup zemljišta u vezi s tim ?
[/quote]

1.počela probna proizvodnja Dinalena, službeno punim kapacitetom od 15.01.
2.pri kraju dobivanje lokacijske dozvole, najkasnije do 01.03.
3.VCM kreće u probnu proizvodnju od 01.03. dok se puni kapacitet očekuje najkasnije do 01.06. Plan za 2010. iznosi 90 000 t. Inače kapacitet je 200 000 t/g.

[/quote]

3.VCM kreće u probnu proizvodnju od 01.03. dok se puni kapacitet očekuje najkasnije do 01.06. Plan za 2010. iznosi 90 000 t. Inače kapacitet je 200 000 t/g.

[/quote]

Zaboravio si dodati da je za projekt PVC osiguran kapital kreditom EIB-a a oprema već kupljena i nadam se da će uskoro krenuti montaža!

Da bi reč rekel.

Nebi se štel mešat al me jako interesira i brine: Što je s neplaćenim računima za struju i vodu??

New Report

Close