DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…ja bih komentirao trgovanje u zadnjih par dana čisto onako na žgance…na ho-ruk…ovi što su prodavali do 128 kn, oni će (velika većina) opet htjeti kupovati po nižim cijenama…a ovi što su kupovali do cca.135 kn htjet će kapitalizirati dobit već na 150…ili 160 kn..nije ni bitno…uglavnom moje viđenje stvari je da će kupnja biti dobro popunjena, ali na nižim razinama, a prodaja će to omogućiti…netko će trebati dobro,dobro potegnut da razbije začarani krug…vidim nikoga ne brine uvađanje nadopuna na PDV od 01.01.2010. mada još ne znam točno o čemu se radi…poruku koju sam dobio o tome na PBZ Invest. sam pročitao letimično i kliknuo da se slažem…što god tamo pisalo…
…kolega Sava i kolega Oportunist…Vas dvojicu bi trebalo predložiti za najbolje lobiste u RH (i šire) za 2009.god….kad velite za crno da je bijelo ili za – da je +,to je to…he,he…i onu ste Slovenku dobro odradili…najbolji ste, moje čestitke…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Zašto bi bilo objavljivanje javno dostupnih info grijeh – većina povremenih posjetitelja iz sebi poznatih razloga iznosi dezinformacije.

Posjet predsjednice Vlade RH DINA-Petrokemiji

Dana 2. listopada 2009. predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor, potpredsjednici Vlade RH Damir Polančec i Božidar Pankretić, ministar mora, prometa i infrastrukture RH Božidar Kalmeta i suradnici posjetili su članicu DIOKI Grupe, društvo DINA-Petrokemija na otoku Krku. Na sastanku s Upravom prezentirani su im kapitalni projekti udvostručenja proizvodnih kapaciteta do 2011. Investicijom vrijednom više od 90 milijuna Eura godišnji proizvodni kapaciteti DIOKI Grupe povećat će se sa 275 na 615 tisuća tona petrokemikalija i polimera. Vrijednost proizvedene robe namijenjene izvozu biti će oko 400 milijuna Eura godišnje. Nakon prezentacije gosti su obišli proizvodna postrojenja, luku te lokaciju budućeg LNG terminala.
10/2009

Osnovan DIOPLIN, društvo za uvoz i distribuciju plina

Početkom studenoga 2009. Dioki d.d. je kao veliki potrošač plina iskoristio mogućnost koju pruža Zakon o tržištu plina i osnovao dioničko društvo Dioplin za uvoz i distribuciju plina. Dioki godišnje troši oko 50 milijuna prostornih metara plina. U dosadašnjem razdoblju u kojem je plin uvozila samo Ina, svake je zime kad bi bila plinska kriza, bio primoran smanjivati ili zaustavljati proizvodnju. Osnivanjem vlastite tvrtke za uvoz i distribuciju plina Dioki ne samo da je otklonio ovisnost o jednom dobavljaču uvoznog plina, već je stvorio pretpostavku za ulazak u novo, profitabilno, područje poslovanja – energetiku.
11/2009

DINA-Petrokemija osuvremenjuje proizvodnju polietilena

Koncem studenoga 2009. je na savjetovanju Društva za plastiku i gumu (DPG) u Zagrebu najavljeno uvođenje suvremene tehnologije LUPOTECH T tvrtke Basell u proizvodnji polietilena trgovačkog naziva DINALEN® u društvu DINA-Petrokemija u Omišlju. Nova će tehnologija, kojom se polimerizacija etilena inicira organskim peroksidima, omogućiti postizanje veće stabilnosti polimerizacije i unaprjeđenje kvalitete DINALEN®-a i njegovih prerađevina. Kapacitet postrojenja bit će povećan za 30% tj. za 20.000 tona godišnje. Planirano je da probna proizvodnja započne sredinom siječnja, a prve isporuke kupcima koncem siječnja 2010.
11/2009

http://www.dioki.hr/

Vrijednost izvoza nakon završetka investicijskog ciklusa bit će 7x veća od tržišne vrijednosti poduzeća. Dakle radi se samo o osnovnoj djelatnosti – bez LNG terminala, bez nekretnina – zemljišta – na vrlo atraktivnim lokacijama koje vrijede više od 100 milijuna eura, bez brodarske tvrtke, bez nakladničke djelatnosti…..

…….
ovaj Dioki ne vrijedi više od 50-60kn

Evo , nakon tvoje minuciozne i objektivne analize , a pošto dolazi doba darivanja , spreman sam ponuditi ti čak i 80 , ali za veću količinu……

…….
ovaj Dioki ne vrijedi više od 50-60kn

Evo , nakon tvoje minuciozne i objektivne analize , a pošto dolazi doba darivanja , spreman sam ponuditi ti čak i 80 , ali za veću količinu……
[/quote]
takodjer….ako imas za 80 kn

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

društvo se raspisalo, možda najzad up [thumbsup]

Kune nisu problem, kuna nema

sava je najbolji druker na forumu!

Cookie Monster

…dobro,dobro kolega Sava ja tebe hvalim a ti meni tako…a što ne pišeš malo o gubicima,dugovanjima,plaćama,konkurenciji na tržištu,budučnosti LNG-a,cijeni plina itd…

…što pojedinci očekuju od ove dionice…da će jednog dana po difoltu odmah s pr.130 kn skočit na 1000 kn ili više…s obzirom kakva smo zemlja možda i hoće…nikad se ne zna…ali će ona kao i svaka druga dionica biti u sustavu redovnog trgovanja s svojim usponima i padovima…hoću reći s velikim oscilacijama promjene cijene…

Zavisi šta smatraš da je druk.
Je li druk ako napišem da su nam kamate posebice ove godine skoro pa duplo niže nego kod npr Agrokorova zaduživanja?

4.1. Zaprimljeno 15.07.2009. broj Z-37270/09
Zaprimljeno 31.05.2004. broj Z-20524/2004 Temeljem Sporazuma radi osiguranja novčane tražbine zasnivanjem založnog prava na nekretninama od 19. svibnja 2004. javnobilježnički solemniziranog (Ilinka Lisonek , Zagreb, Trg Hrvatskih velikana 4 ) , pod posl. br. OU-1184-1/2004 uknjižuje se založno pravo radi osiguranja tražbine založnog vjerovnika u iznosu od 10.000.000,00 EUR uvećano za ugovorenu kamatu, zateznu kamatu , sve troškove prevoda, ovjera, postupka uknjižbe , poreze i takse s pripadajućom kamatnom stopom u visini 3- tromjesečnog EURIBOR-a uvećano za 3% dekurzivno varijabilno godišnje [cool]

Zavisi šta smatraš da je druk.
Je li druk ako napišem da su nam kamate posebice ove godine skoro pa duplo niže nego kod npr Agrokorova zaduživanja?

4.1. Zaprimljeno 15.07.2009. broj Z-37270/09
Zaprimljeno 31.05.2004. broj Z-20524/2004 Temeljem Sporazuma radi osiguranja novčane tražbine zasnivanjem založnog prava na nekretninama od 19. svibnja 2004. javnobilježnički solemniziranog (Ilinka Lisonek , Zagreb, Trg Hrvatskih velikana 4 ) , pod posl. br. OU-1184-1/2004 uknjižuje se založno pravo radi osiguranja tražbine založnog vjerovnika u iznosu od 10.000.000,00 EUR uvećano za ugovorenu kamatu, zateznu kamatu , sve troškove prevoda, ovjera, postupka uknjižbe , poreze i takse s pripadajućom kamatnom stopom u visini 3- tromjesečnog EURIBOR-a uvećano za 3% dekurzivno varijabilno godišnje [cool]
[/quote]
3.1. Zaprimljeno 15.07.2009. broj Z-37270/09
Zaprimljeno 31.05.2004. broj Z-20522/2004 Temeljem Sporazuma radi osiguranja novčane tražbine zasnivanjem založnog prava od 19.svibnja 2004g. solem. pod br.OU-1188/1-/2004 i Specijalne punomoći od 18.svibnja 2004g. uknjižuje se pravo zaloga radi osiguranja novčanog potraživanja u iznosu od 5.300,00,00 EUR-a uvećano za ugovorenu kamatu, zateznu kamatu, sve troškove prijevoda, ovjere, postupka uknjižbe, poreze i takse s pripadajučom kamatnom stopom trenutno 5% dekurzivno varijabilno godišnje. [cool]

a šta ako si dizo kredite prije 2-3 godine ? kao recimo DLKV… (vidim da tamo pišeš pa čisto pitam)

Cookie Monster

a šta ako si dizo kredite prije 2-3 godine ? kao recimo DLKV… (vidim da tamo pišeš pa čisto pitam)

Ašta, a šta, a šta……
KTE je 5% i gotova stvar. Svi ostli imaju 2x veće kamate.
Što veće KTE to ti bolje firma stoji na ZSE:

New Report

Close