DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…. iako je i plinovod Kukuljanovo – Omišalj već velika stvar……

Malo sam izgubio timing: plinovod Kukuljanovo – Omišalj ide u pogon kada ?
1Q 2010. – kad i VCM ili ??

[/quote]

3. ili 4Q2010. ali to i nije toliko bitno za VCM budući da je napravljena zamjena goriva s lakog loživog ulja na UNP! Kada dođe plinovod UNP će biti rezervno napajanje. Ali može biti i glavno, ovisno o cijeni!

…POREZ NA DODANU VRIJEDNOST od 01.01.2010…dobio danas obavijest na PBZ investitoru…kako to komentirati???…sad će cijene dionica biti više fer…manje će se "trejdat"…zar ne?…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Ovdje upišite svoj komentar…

[/quote]

Evo malo podrobnije o UNP-u!

I o kogeneraciji na LNG terminalu.

[/quote]

Evo malo podrobnije o UNP-u!

[/quote]
Strava dobra stvar. Ako ja dobro računam to je čistih 15 milijuna kuna godišnje ušteda.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Strava dobra stvar. Ako ja dobro računam to je čistih 15 milijuna kuna godišnje ušteda.

Nije ti ovo valjda prvi glas o ovom?
Slična situacija je i s vodom na Žitnjaku – ne 15 ali 5-6 će se dat prišparati!

[/quote]
Nije, ali nisam mislio da je toliki efekt.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Dioki kod rekonstrukcija i investicija se koristi BAT pristupom ( Best available technology ) pa su onda i uštede puno veće!

potpuno nam je zamro dioki. ali je zato izašao novi dnevni list sport plus u vlasništvu novog lista. i to je nešto.

...povijest se ponavlja...

http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Jezicev-novi-sportski-dnevnik-planuo-u-25-tisuca-primjeraka

[/quote]
Nije, ali nisam mislio da je toliki efekt.
[/quote]

Dao sam ti krive informacije glede ušteda koje će ostvariti reverzibilna osmoza na Žitnjaku,
Računao sam da je cijena vode 14 kn/m3 ali ona je duplo viša i iznosi 28,69 kn/m3.
Dioki na Žitnjaku troši OKO 1,5 milijun m3 vode godišnje?, a budući da se ta voda više neće ispuštati u kolektor nego će se nakon pročiščavanja vraćati u proces uštede bi bogle iznositi po mojoj procjeni biti višestruko više!!!! Za točnu projekciju nije dovoljno da je kapacitet reverzne osmoze oko 1 milijun m3 godišnje.

http://www.vio.hr/default.aspx?id=50

New Report

Close