DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega K-PAX i WILLHEIM, a najbolje od svega bi bilo da Vi prodate svoj DIOKI i dođete kod mene u PTKM!
P.S.
"Ufuram" Vas preko reda…"niste Vi meni bilo ko"…he,he…malo šale nemojte zamjeriti…hy bok…usput malo pitanjce?…a đe je nesto kolega OPORTUNIST?…nekako mi život bez njegovih postova nema smisla…dobar je on čovik…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Kolega K-PAX i WILLHEIM, a najbolje od svega bi bilo da Vi prodate svoj DIOKI i dođete kod mene u PTKM!
P.S.
"Ufuram" Vas preko reda…"niste Vi meni bilo ko"…he,he…malo šale nemojte zamjeriti…hy bok…usput malo pitanjce?…a đe je nesto kolega OPORTUNIST?…nekako mi život bez njegovih postova nema smisla…dobar je on čovik…

moooožda……..otiša obnovit, preko lita teško stečeni, preplanuli ten [cool]
ili….proda DIOKI pa otiša na Havaje?? [lol]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Zanimljivo štivo u novom broju Nacionala.

http://www.nacional.hr/clanak/67958/nino-pavic-isplacuje-kutlu-drzavnim-novcem

Iza svega Diokijeva koprtlanja u medijima stoji…….Gabriel Dielacher!

Gabriel Dielacher is new Senior Advisor of VCP

Gabriel Dielacher, Partner at VCP since 1999, steps down from his position in the company as of 31 July 2009, in order to pursue own investment projects in the future. Gabriel Dielacher was responsible for VCP’s business development in the region of Ex-Yugoslavia as well as for VCP’s media investments. He will continue to support VCP as Senior Advisor in selected projects and further as a member of the investment committee.

Source: VCP; 20090728

JAVNA PREZENTACIJA PROJEKTA TERMINALA ZA UKAPLJENI PRIRODNI PLIN U OMIŠLJU
Strani ulagači i dalje zainteresirani za LNG

Predstavnici europskih kompanija, članica konzorcija Adria LNG, obišli su jučer lokaciju na kojoj će se graditi budući LNG terminal

RIJEKA – Javna prezentacija Adria LNG projekta održat će se sutra u prostorijama Područne škole u Omišlju na otoku Krku, s početkom u 19 sati. Na prezentaciji, kao središnjem događaju edukativne kampanje o LNG terminalu, između ostalih će sudjelovati Dušica Radojčić iz udruge Zelena Istra koja će predstaviti postupak procjene utjecaja na okoliš i mogućnosti sudjelovanja javnosti u javnoj raspravi i generalni direktor Adria LNG Michael Mertl koji će sa svojim timom predstaviti čitav projekt građanima općine Omišalj i otoka Krka te odgovarati na njihova pitanja, navodi se u priopćenju iz Adria LNG-ja.
Edukativna kampanja započela je 12. rujna ove godine, s ciljem pružanja osnovnih informacija o projektu terminala za ukapljeni prirodni plin, njegovim elementima, utjecaju na okoliš i učincima za lokalnu zajednicu i gospodarstvo. Iz Adria LNG-ja poručuju kako su ovom kampanjom željeli informacijom i edukacijom unaprijediti praksu sudjelovanja javnosti u postupcima procjene utjecaja na okoliš, kao i javnoj raspravi o studiji utjecaja na okoliš. Sama Studija upućena je na javnu raspravu prošloga tjedna, odlukom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.
Predstavnici europskih kompanija, članica konzorcija Adria LNG, obišli su jučer lokaciju na kojoj će se graditi budući terminal ukapljenog prirodnog plina na krku, posjetivši pritom i izložbu Adria LNG projekta u galeriji Lapidarij u Omišlju, kako bi se detaljnije upoznali s edukativnom kampanjom koja je u tijeku. Jučerašnji posjet lokaciji gradnje budućeg LNG terminala govori u prilog tezi da su strani ulagači i dalje zainteresirani za gradnju terminala, unatoč zastoju u dogovorima hrvatske strane konzorcija. O plinskom biznisu bit će, kako saznajemo, riječi i prilikom posjeta hrvatskog izaslanstva na čelu s ministrom vanjskih poslova Goranom Jandrokovićem Kuvajtu, Kataru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje će ostvariti kontakte s potencijalnim partnerima u budućem lancu dobave prirodnog plina preko omišaljskog terminala.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

e danas nam se dolazi potucat po dini naša draga jaca, e sad to bi moglo djelovat pozitivno, malo reklame na tv, malo pričica o investicijama, lng-u….

ma kakav cash-r-a, 100% in

e danas nam se dolazi potucat po dini naša draga jaca, e sad to bi moglo djelovat pozitivno, malo reklame na tv, malo pričica o investicijama, lng-u….

Bilo bi dobro da ona osobno pogura ovaj projekt i rješi ove naše budlaštine oko HR dijela konzorcija. Očito je da Polančec to ne može izgurati. Izbubljeno je previše vremena za jedan od najvažnijih projekata u državi.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Piše da je u posjetu Dini – VCM – i luci Sepen.

Predsjednica Vlade RH Kosor, u 14.00 sati, posjetit će društvo DINA Petrokemija d. d. Omišalj na otoku Krku. Tom prigodom, premijerka Kosor obići će pogon VCM i luku DINA (LNG).

Nije valjda da je VCM gotov?

Kako god, danas je vjerojatno posljednji dan tavorenja na ovim razinama 150-160. Na puno višim razinama dolazi i povečana likvidnost za razliku od trenutne učmalosti.
[smiley]

Kako god, danas je vjerojatno posljednji dan tavorenja na ovim razinama 150-160. Na puno višim razinama dolazi i povečana likvidnost za razliku od trenutne učmalosti.
[smiley]

Nek si se ti nama vratio, znači akcija!! [smiley]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Jadranka ne bi bez nekog ogromnog razloga išla u pogon Dine i to baš na dan kada se mogla po cijeli dan slikati i davati izjave o deblokadi pregovora s EU!

sve je već obišla…..sad se papa!

New Report

Close