DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja jesam samo lik sa foruma.
Vjeruj mi, prije meni možeš vjerovati nego Šternu.

Osim toga, ne govorim ništa o Diokiju.
Govorim samo o LNG-u. LNG će biti. Točka.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Ma super…pazarit ćemo jeftino.:)
Vidi…ja sam i dalje uvjeren da će Dioki na više cjenovne razine.
Kao što rekoh i prije, pravo svakome da misli što želi.
A o LNGu znam malo i tako će i ostati.:)

Ojačala kupnja, samo, svi bi đabe.:)

Pozdrav!
Nisam ovo još stigao komentirati, ali sad ću…pa kažem…vidimo se negdje na cca.73-75 kn…toliko od mene…
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

pitanje za sve koji misle da su kompetentni. što možemo očekivati do kraja ove godine( sa cjenom) ?

da će se kretati između 130 i 160 kn

Malo vjerojatno kolega…vec se odredjuju lokacije za spremnike LNG-a a i ADRIA LNG je krenula u "edukaciju" lokalnog stanovnistva…kako bi rekli "tiha diplomacija" na djelu..:)).
Evo vam clanak iz danasnjeg NL…
OMIŠALJ – U omišaljskoj galeriji Lapidarij postavljena je prigodna izložba o projektu izgradnje LNG terminala na otoku Krku. Predstavnici tvrtke Adria LNG koja je potkraj 2007. godine osnovana radi izrade svih potrebnih studija nužnih za početak ulaganja u izgradnju prvog prihvatnog terminala za ukapljeni prirodni plin želeći podrobnije i izravnije informirati lokalnu, ali i širu javnost o svim aspektima tog ambicioznog projekta pokrenuli su posljednjih tjedana opsežni program javnog predstavljanja najvažnijih značajki ulaganja u taj energetski kompleks. Iz predstavljenog materijala izloženog u galeriji Omišljani, ali i otočani tako će svakodnevno moći doznati »jednu više« o tome što je to prirodni plin, kako se i zašto ukapljuje, mnoge korisne informacije o LNG industriji.
Valja spomenuti i to kako je postavljena izložba tek uvod u znatno sadržajnije i preciznijim informacijama bogatije događanje koje će predstavnici Adria LNG-a upriličiti tijekom sljedećeg tjedna. Naime u petak, 2. listopada u sportskoj dvorani područne osnovne škole u Omišlju s početkom od 19 sati održat će se javna prezentacija aktivnosti tvrtke i svih važnijih informacija vezanih uz buduću gradnju omišaljskog terminala za prihvat ukapljenog prirodnog plina. Izložba se može pogledati od 15 do 19 sati, a vikendom od 10 do 13 sati. …izvor : http://www.novi list.hr

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Super!! Ja vjerujem da će bit i 1000 kn dionica zato je u portfelju najviše i imam, ali sve u svoje vrijeme. Do kraja ove godine moje je mišljenje 130-160.

Jel nekom palo na pamet da je netko kupio DIOKI samo zbog zemljišta na Krku i to u vrijeme kad stranci nisu mogli, a i danas ne mogu baš samo tako kupovati takve strateške lokacije.
DIOKI-jeva djelatnost je u ovoj priči moguće samo sporedna stvar koja se srećom poklapa sa interesima stvarnih vlasnika koji drže konce onima iz Švice. Kad oni odluče prenamijenit tvrtku ili joj ugasiti pojedine pogone tako će i biti.
Sve u svemu jedan lijep igrokaz.

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Jel nekom palo na pamet da je netko kupio DIOKI samo zbog zemljišta na Krku i to u vrijeme kad stranci nisu mogli, a i danas ne mogu baš samo tako kupovati takve strateške lokacije.
DIOKI-jeva djelatnost je u ovoj priči moguće samo sporedna stvar koja se srećom poklapa sa interesima stvarnih vlasnika koji drže konce onima iz Švice. Kad oni odluče prenamijenit tvrtku ili joj ugasiti pojedine pogone tako će i biti.

A zašto onda upucavaju 100 mio EUR-a u nove pogone i povećanje proizvodnje?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Super!! Ja vjerujem da će bit i 1000 kn dionica zato je u portfelju najviše i imam, ali sve u svoje vrijeme. Do kraja ove godine moje je mišljenje 130-160.

To je moguće jedino pod uvjetom da trgovine skoro i ne bude. Na tim razinama moguće je kupiti još zanemariv broj dionica iz 2 razloga:
1) Dionica inače ima malo u opticaju
2)Vrlo malo je onih koji na toj razini imaju ikakav business case da prodaju

Druga mogućnost je da tržište općenito znatno padne kao početkom godine.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

….
Naime u petak, 2. listopada u sportskoj dvorani područne osnovne škole u Omišlju s početkom od 19 sati održat će se javna prezentacija aktivnosti tvrtke i svih važnijih informacija vezanih uz buduću gradnju omišaljskog terminala za prihvat ukapljenog prirodnog plina. Izložba se može pogledati od 15 do 19 sati, a vikendom od 10 do 13 sati. …izvor : http://www.novi list.hr

Pozdrav

Kolega,
Ma to se oni samo šale, oni iz hobija hodaju okolo i pričaju o LNG terminalu, troškove pokrivaju iz svog džepa, terminala gotovo sigurno neće biti u Omišlju, pa zar nije tako rekao Štern na televiziji (nisam gledao, ali tako kažu kolege na forumu, i to da način da je to svim već jasno)

Moguć je i ovakav scenario, ali mislim da bi u tom slučaju ipak prodali taj d.d.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

JANAF se uknjižio na Žitnjaku. Ukupno 185.819m2 zemljišta + spremnici!
Ja upisujem stan već 5 godina, a oni sve u nepuna 3 mjeseca.

New Report

Close