DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ojačala kupnja, samo, svi bi đabe.:)

Pozdrav!
Nisam ovo još stigao komentirati, ali sad ću…pa kažem…vidimo se negdje na cca.73-75 kn…toliko od mene…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Rekao je da nema ništa od terminala koliko sam ja shvatio. Jer ovaj u Isoli je u pogonu, u Trstu se gradi…

A mi studiramo okoliš. Već 15 godina! Komedija od države. Pa kad malo pogledaš likove na svim razinama koji vode ovu kukavnu Hrvatsku jedino logično pitanje koje se postavlja – kako smo uopće još živi?

i meni je tako zvučalo. imam neku siću ove dionice već dugo i pun mi je kufer svega. uskoro ću to sasuti po bidu na 150 kn i idem u neku normalnu firmu i dionicu, ovdje je koma totalna. [embarass]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

A onaj pokraj šterna što je sjedio hdz-ovac, majko mila…ajde da su bar poslali nekog tko bilo što zna, ovaj nezna kako se zove i prvi put čuje za sve [lol]
Nije baš tako rekao ali je rekao da su šanse sve manje ali to je jasno i laicima.

Izgleda da je kako ono narod kaže došlo iz jedne stvari u glavu. Jesi li izračunao koliko je košatlo zemljište na Žitnjaku – koliko je Dioki dobio od onih 100 milja evra!
A glede LNG terminala – recite Prime Ministru Gordon Bajnaiu da se kao neće raditi.
Pa cijeli plinski sustav u HR i Mađarskoj pa i u Sloveniji se navelike gradi za potrebe LNG terminala!
Šta vi mislite da se stotine milijuna eura ubacuju u plinsku mrežu pa se onda neće graditi terminal.
Šta vi mislite da su ljudi idioti?

@sava

pa izgleda da ljudi jesu idioti, jer ako je tako zašto nitko ne kupuje dioki ? … imaš li ti sava kakvo objašnjenje zašto je likvidnost tako niska na ovoj dionici i zašto nema potražnje ?

Cookie Monster

pa kaj čekaš?? sada ti je 153!

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Kolega Saladin onaj tko ima novaca gleda DIOKI samo kroz njegovu primarnu djelatnost, a ne kroz LNG terminal (tema LNG-a već odavno apsolvirana)…DIOKI će kao firma ionako morati plačati plin za svoju proizvodnju, kao ti i ja (doduše po malo nižim cjenama)…i slikovito govoreći "neće Hans ili Fric uložiti skoro 1 milijardu ojra da bi se netko drugi obogatio"…lova od prodaje zemljišta će ići malo po džepovima vlasničke strukture, malo za pokriće postoječih gubitaka u cilju da se održi firma kao takva i to je to…za "neke" je ovo zlatna koka a za male dioničare – ZABLUDA…

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

A onaj pokraj šterna što je sjedio hdz-ovac, majko mila…ajde da su bar poslali nekog tko bilo što zna, ovaj nezna kako se zove i prvi put čuje za sve [lol]
Nije baš tako rekao ali je rekao da su šanse sve manje ali to je jasno i laicima.

Izgleda da je kako ono narod kaže došlo iz jedne stvari u glavu. Jesi li izračunao koliko je košatlo zemljište na Žitnjaku – koliko je Dioki dobio od onih 100 milja evra!
A glede LNG terminala – recite Prime Ministru Gordon Bajnaiu da se kao neće raditi.
Pa cijeli plinski sustav u HR i Mađarskoj pa i u Sloveniji se navelike gradi za potrebe LNG terminala!
Šta vi mislite da se stotine milijuna eura ubacuju u plinsku mrežu pa se onda neće graditi terminal.
[/quote]

Od tih 100 milijuna eura, od Janafa nije dobio niti neće dobiti ni kunu.
Nastavite pričati bajke

DIOKI je zlatna koka za STRPLJIVE. Svi ostali neka idu negdje drugdje čitati bajke.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Kolega Saladin onaj tko ima novaca gleda DIOKI samo kroz njegovu primarnu djelatnost, a ne kroz LNG terminal (tema LNG-a već odavno apsolvirana)…DIOKI će kao firma ionako morati plačati plin za svoju proizvodnju, kao ti i ja (doduše po malo nižim cjenama)…i slikovito govoreći "neće Hans ili Fric uložiti skoro 1 milijardu ojra da bi se netko drugi obogatio"…lova od prodaje zemljišta će ići malo po džepovima vlasničke strukture, malo za pokriće postoječih gubitaka u cilju da se održi firma kao takva i to je to…za "neke" je ovo zlatna koka a za male dioničare – ZABLUDA…

nije vezano uz dioki al je uz švabe i more.. bio u apartmanu do mog neki švabo i zval sam ga HansFritz, al mu je ime bilo u stvari Frantz.. hihi, nisam puno fulal. uglavnom, baš sam pital Frantza kak mu se sviđaju naše dionice, a on je rekel kak on tu samo dolazi ljetovati, a ne kupovat dionice. također je rekao kako ak bi išel kupovat dioki, da bi kupil onaj u Švicarskoj, oni navodno puno bolje zarađuju od ovog našeg [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[/quote]

Od tih 100 milijuna eura, od Janafa nije dobio niti neće dobiti ni kunu.
Nastavite pričati bajke

[/quote]

***obrisano***
JANAF nema razloga da škrtari na cijeni zemljišta i spremnika na Žitnjaku.
Što veća knjigovodstvena cijena tj ono što je platio Diokiju to veći transportni troškovi na naftovodu.
To nalaže Tarifni sustav za transport nafte naftovodom. Cijena transporta ovisi u najvećoj mjeri o imovini JANAF-a!

Joooj tvarno ste dosadni sa tim Šternom.
Štern ima privatno trgovačko društvo na kojem zarađuje, a kako je akter neuspjele priče sa Katarom, normalno je čuti od Šterna takvu informaciju. Jel’ što zaradio kao posrednik? NIje. Dakle? Očekujete da će nešto reći u prilog?

Osim toga, svaki dan su Vam edukativni info oglasi od 1/2 str. u N.Listu o LNG-u, brodovima, što to znači za HR. ADRIA LNG je platio reklame…

Ajde više ne trkeljajte gluposti o LNG-u.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Joooj tvarno ste dosadni sa tim Šternom.
Štern ima privatno trgovačko društvo na kojem zarađuje, a kako je akter neuspjele priče sa Katarom, normalno je čuti od Šterna takvu informaciju. Jel’ što zaradio kao posrednik? NIje. Dakle? Očekujete da će nešto reći u prilog?

Osim toga, svaki dan su Vam edukativni info oglasi od 1/2 str. u N.Listu o LNG-u, brodovima, što to znači za HR. ADRIA LNG je platio reklame…

Ajde više ne trkeljajte gluposti o LNG-u.

čekaj a tko si ti da tebi vjerujemo prije nego Šternu ? … lik sa foruma, jaka stvar!

Cookie Monster

New Report

Close