DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opa, povlačenje sa bida?? Bit će toga još. [undecid]

Onaj "plašljivac" sa bida 500 kom. što je tjednima stiskao brzo se povukao. Baš me interesira rasplet iza 15h. [smiley]

jedva čekam da naraste cijena ove dionice . nitko neće bit’ sretniji od mene

Mene baš zanima kako će se ova dionica ponašati ako krobi probije 2292.
Jer trenutno mi se čini da zaostaje za krobijem.
Sretno svima s procjenama.

Opa, povlačenje sa bida?? Bit će toga još. [undecid]

Onaj "plašljivac" sa bida 500 kom. što je tjednima stiskao brzo se povukao. Baš me interesira rasplet iza 15h. [smiley]
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

http://www.poslovni.hr/126810.aspx

jedva čekam da naraste cijena ove dionice . nitko neće bit’ sretniji od mene

Ovu "igru" svjesno sami smo odabrali.
Strpljenje i dokup, dok je još jeftino. Tada sreća jednostavno nemože izostati.

Ipak jača kupnja.
Dioki kad probije 172 eto ga u dva koraka na prošlom vrhu.
Ko želi Dioki na višim razinama nek drži fige da se probije 172 i bilo bi fora da se zatvori iznad te razine.

Zaboravih napisati…IMHO…

Ipak jača kupnja.
Ko želi Dioki na višim razinama nek drži fige da se probije 172 i bilo bi fora da se zatvori iznad te razine.

stvarno !? , misliš da se prodaja neće popunit ? .. stari moj nek se pojavi malo kupnje vidit ćeš kako prodaja niče ko gljive nakon kiše

Cookie Monster

Ja trenutno vjerujem da će kupnja polako nadjačati prodaju…i to je to…
Zato sam to i napisao da vidim što drugi misle o tome.
Ti očito misliš suprotno od mene…i sve 5.;)

Ipak jača kupnja.

stvarno !? , misliš da se prodaja neće popunit ? .. stari moj nek se pojavi malo kupnje vidit ćeš kako prodaja niče ko gljive nakon kiše

[/quote]

Pravilo je dosad uvjek bilo..što dionica više skoči..to je veći interes za njom.
Dok je bila jeftina nije nikog zanimala, kad joj cijena skoči odjednom postane intersantna i tražena.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Probao opet kupit svoju bivšu ljubav ali ne ide. Pozdrav svim Diokijevcima [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Probao opet kupit svoju bivšu ljubav ali ne ide. Pozdrav svim Diokijevcima [thumbsup]

cc..pa ovo je poslovni.hr ! Ne možeš tu kupiti ljubav [lol] Pozdrav i tebi.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

New Report

Close