DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/34086/Investitori-napustaju-projekt-LNG-terminala.html

…i još 60 mil. kuna gubitka po konsolidiranom za prvih 6 mj. 09.god….sutra bi moglo biti veće bžanije [bye]
[/quote]

Izvješće u očekivanim granicama, pred mjesec dana sam najavljivao -56 mil. Što se tiče teksta o konzorciju to je već apsolvirano i elaborirano stranicu unazad. Efekti prodaje zemljišta i tankova Janafu, vidljivi u 3Q.
A "bježanija"se desila još prekjučer sa cijelih 500-tinjak komada.

[/quote]

Izvješće – jesi li provjerio Novčani tijek i imaš li komentar?
Glede LNG terminala Ćuf je prodat Dioki Holdingu za 2.500 dionica Dioki Holding AG-a a što je protuvrijednost od 26.468.150,00 Eura. To odgovara vrijednosti od cca 100eura/m2. Jedino tako su mogli zamračiti situaciju u financijskim izvješćima – imovina je 2.500 dionica Dioki Holding AG-a a ne 26.468.150,00 Eura koliko je stvarna vrijednost 2.500 dionica Dioki Holdinga. Ostaje dakle po meni prodaja drugog dijela zemljišta za LNG terminal. Glede gradnje ona je neupitna jer je Ministarstvo pravosuđa još u 3 mjesecu čini mi se dalo naredbu da se ivrše katastarske izmjere i da se sve to provede kroz gruntovnicu. Dakle direktno od Vlade RH!

ja sam svoje naloge postavil pa APP, a bude prošlo prije il kasnije, samo jedan dan malo jačeg prometa/interesa dovoljan 😛

Glede LNG terminala Ćuf je prodat Dioki Holdingu za 2.500 dionica Dioki Holding AG-a a što je protuvrijednost od 26.468.150,00 Eura. To odgovara vrijednosti od cca 100eura/m2. Jedino tako su mogli zamračiti situaciju u financijskim izvješćima – imovina je 2.500 dionica Dioki Holding AG-a a ne 26.468.150,00 Eura koliko je stvarna vrijednost 2.500 dionica Dioki Holdinga. Ostaje dakle po meni prodaja drugog dijela zemljišta za LNG terminal. Glede gradnje ona je neupitna jer je Ministarstvo pravosuđa još u 3 mjesecu čini mi se dalo naredbu da se ivrše katastarske izmjere i da se sve to provede kroz gruntovnicu. Dakle direktno od Vlade RH!

Sve navedeno se može provjeriti u NN, Gruntovnici i na http://www.moneyhouse.ch/u/dioki_holding_ag_CH-170.3.027.463-6.htm

Ova dionica što lošije FI ona bolje stoji

zato je onaj pomalo kupovao i sakuplja

Čini mi se da nam opet slijedi period slabe trgovine na DIOK-iju. Prodavači ne žele više puno spuštati i čekaju, a kupci pamte one niže vrijednosti i računaju da će opet moći kupovati po onim cijenama pa stoga također čekaju.
Pat pozicija trenutno.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Sve navedeno se može provjeriti u NN, Gruntovnici i na http://www.moneyhouse.ch/u/dioki_holding_ag_CH-170.3.027.463-6.htm
[/quote]

Općinski sud Krk – katastarska općina Omišalj – zk uložak 2926!

Općinski sud u Krku – Podnesak : Z-3613/2009
Primljeno : 10.06.2009. 13:19:00
Oznaka spisa : ODLUKA MP RH SU.248/09
Sadrzaj prijedloga : Odluka RH Ministarstva pravosuđa o obnovi zemljišnih knjiga za dio k.o.Omišalj,od 18.svibnja 2009.g. Klasa:932-01/09-01/241,Ur.br.514-14-02/2-09-1 na temelju čl.198 a u svezi s čl.179 st.2 i 3. ZZK NN 91/96,137/99,114/04,107/07.
Bilj.o kretanju spisa : OSTALO, PRESIGNIRANO ZA IZRADU NACRTA RJEŠENJA SA JELENOVIĆ MARICA NA JELENOVIĆ MARICA., 10.06.2009.

Twore dotična je ovlašteni geodetski izvoditelj.

Ok ali to su tako beznačajne vijesti
Kupnje nema već tri dana, ovaj tjedan dionica je pala 10%, izvješće je loše (neki kažu očekivano ali kako god minus je velik), počinju se širit vijesti da se partneri povlače iz projekta LNG, Sanader je otišao i čisto sumnjam da će se Ježiću ići na ruku sa bilo čime itd.

Jedino rješenje koje ja vidim da se se sve to proda, sruši i naprave se stanovi na Žitnjaku jer sljedeći kvartal sve će još manje vrijedit jer opet će biti minus i tako do nule.

Twrr-e neću polemizirat ali si postavljam pitanje: Koju bih dionicu dugoročno volio imati u portfelju??
Pa upravo ovu koju imam DIOKI.

Nemogu se donositi zaključci o padu 10% na nikakvim prometima. To je bar jasno. Uskoro kad Putin odgovori Kosorici na upit, bit će strke!!

Nitko te nije prozvao da polemiziraš samnom ali ja sam iznio činjenice, ti me opovrgni da nije tako.
Odvrti sto stranica unatrag pa ćeš vidjet sto različitih vijesti, sad će ovo sad ono, bit će strke bit će vam žao što ste prodali…
Pa dobro koliko vam vremena treba da shvatite da su to gluposti, ništa se neće dogoditi samo tonemo sve dublje.
Nekada su postojali i neki prometi sad nema ništa, može narast i 30% ali za dva dana će past 50% jer će se netko htjet maknut, kak ne shvaćaš pa samo se to i događa na ovoj dionici.
Jbga i mene sve to boli ali ne trebamo više lagat sami sebi.

Slovenci malo zahebavaju i Italiju , ne samo nas.
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,9,5,,175312.jl

New Report

Close