…a kaj ste mi Opotrunista naljutili?? [embarass]
Moram priznati da me Diok vrlo ugodno iznenadio. Ovaj put očito niste nikoga uspjeli navući. Dovoljno je pogledati naloge na kupnji i vidljivo je koja je igra ovdje u pitanju. Svi koji nemaju uvid u kupnju ne vide kako je jaka kupnja.
Kupnje:
1 dionica po 160
1 dionica po 156
30 dionica po 152,10
Ovo je stvarno glupa igra. Navlačenje da ne može biti jadnije!
I dalje imam dionicu i neću je prodavati. Malo sam zabrinut trenutnom lošom kupnjom jer da netko lupi po prodaji s 50000 kn srušio bi dionicu na 132 Kn.
kad to tako kažeš stvarno zabrinjava. pogotovo kada navedeš samo tri kupnje. Ili da nam možda osim HT-a nabrojiš neke druge dobre kupnje koje nisu – igra i navlačenje?!
Ovdje je gap odavno popunjen do 160, još malo pa i do 170 . "Normalne" transakcije mogu se trenutno odvijati samo unutar 164-170, sve ostalo manipulacija. Osim toga, nismo ni imali radikalan skok da bi jako pali. "Burek majstori" pomali su ostvarili sitnu zaradu, još je pred nama dalek put. [smiley]
Bravo "rodijak" 1×160, još 1×156,12 i full house. Pa nisu ovo "putaji" kako bi rekli u mome rodnom mjestu. [lol]
ide ovo danas prema 140…..,
A Vi kolega to znate?? netko Vam je rekao?? ili samo nagađate?? [huh]
ide ovo danas prema 140…..,
neka ide, dokupit ćemo ;)…. mada prije jedno tjedan dana dok je vladala opća nelikvidnost pokušah kupiti po 140 i niko ni htel prodati, tako da neka samo padne na 140 😛
Ovaj "provocira" sa svoje 44 na prodaji ispod "razumne razine" izuzev neke elementarne nepogode. Iako nisam pristalica promatranja tržišta isključivo preko TA, ovdje nema nikakve logike da ide ispod 160.