DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…a kaj ste mi Opotrunista naljutili?? [embarass]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Moram priznati da me Diok vrlo ugodno iznenadio. Ovaj put očito niste nikoga uspjeli navući. Dovoljno je pogledati naloge na kupnji i vidljivo je koja je igra ovdje u pitanju. Svi koji nemaju uvid u kupnju ne vide kako je jaka kupnja.

Kupnje:
1 dionica po 160
1 dionica po 156
30 dionica po 152,10

Ovo je stvarno glupa igra. Navlačenje da ne može biti jadnije!

I dalje imam dionicu i neću je prodavati. Malo sam zabrinut trenutnom lošom kupnjom jer da netko lupi po prodaji s 50000 kn srušio bi dionicu na 132 Kn.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

kad to tako kažeš stvarno zabrinjava. pogotovo kada navedeš samo tri kupnje. Ili da nam možda osim HT-a nabrojiš neke druge dobre kupnje koje nisu – igra i navlačenje?!

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Ovdje je gap odavno popunjen do 160, još malo pa i do 170 . "Normalne" transakcije mogu se trenutno odvijati samo unutar 164-170, sve ostalo manipulacija. Osim toga, nismo ni imali radikalan skok da bi jako pali. "Burek majstori" pomali su ostvarili sitnu zaradu, još je pred nama dalek put. [smiley]

Bravo "rodijak" 1×160, još 1×156,12 i full house. Pa nisu ovo "putaji" kako bi rekli u mome rodnom mjestu. [lol]

ide ovo danas prema 140…..,

A Vi kolega to znate?? netko Vam je rekao?? ili samo nagađate?? [huh]

ko bi mi reko, nagađam! Na osnovu onog što vidim…….

neka ide, dokupit ćemo ;)…. mada prije jedno tjedan dana dok je vladala opća nelikvidnost pokušah kupiti po 140 i niko ni htel prodati, tako da neka samo padne na 140 😛

dioki je špekulativa samo takva

Cookie Monster

Ovaj "provocira" sa svoje 44 na prodaji ispod "razumne razine" izuzev neke elementarne nepogode. Iako nisam pristalica promatranja tržišta isključivo preko TA, ovdje nema nikakve logike da ide ispod 160.

…šta ovaj radi na prodaji sa 500 kom?

New Report

Close