DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo sad će otići 400kom do 172

Imam predosječaj da će kupnja ubrzo postaviti 500-1000 kom. na 168 pa da vidimo. [smiley]

polako 365pa opet tako ni to nije loše za sad

Imam predosječaj da će kupnja ubrzo postaviti 500-1000 kom. na 168 pa da vidimo. [smiley]

Je, sad će eksplodirati, barem jedno 20% u plus.
Deca,koje vi tu spike prodajete, pa tog nema ni na Varteksu

[/quote]

slažem se stobom samo ovo je DIOKI

[/quote]

[/quote]

Da i koja je razlika?
Obadva gubitaši, jedino kaj Varteks gomila dugove proizvodeći hlače i suknje a Dioki gomila dugove proizvodeći plastiku i štetne plinove

[/quote]

[/quote]

Da i koja je razlika?
Obadva gubitaši, jedino kaj Varteks gomila dugove proizvodeći hlače i suknje a Dioki gomila dugove proizvodeći plastiku i štetne plinove
[/quote]

ovaj je veći

hvala 365 puta
poklopi me

„Ovaj oportunist“, komunikacijska je razina koja jasno sugerira elementarnu nepristojnost, nedostatak obrazovanja i kulturološku indiferentnost. Apostrofirina osoba u suštini, bez lažne skromnosti, predstavlja sve gore navedeno samo u dijametralnoj suprotnost od Vas kolega Saladin, koji ne možete prikriti ogorčenost sa dva neuspješna ulaska u Dioki.
Postove poslije vašeg možemo okarakterizirati kao čuveni“hrvatski jal“.
PS. Radije se držite „obečavajućeg“ resorta Solaris, a kolega Brankica neka samo nastavi sa svojom „likovnom akademijom“, smjer apstraktnost. Kolega kokpit, na vas je šteta trošiti riječi ili davati ikakvu opasku.

Jel otvoren put do 200? Kad će lansiranje?
Inače veli gospon Oportunist da je gubitak Diokija od 54 milijuna u granicama očekivanog i da se kupuje kad firma ima loše izvješće a prodaje kad ima dobro.Da li to znači da se Dioki uvijek kupuje i nikad prodaje?To bi objasnilo i ove mizerne promete po 20 000 kuna.
Jednostavno ljudi nikako da dočekaju dobro izvješće pa da se iskrcaju,bik mamicu

Ne znam šta se pjeniš – ovo je samo Forum i razmjena mišljenja i informacija.
Zar Dioki kao gubitaš nije već jednom bio na 750 kuna – i svi su znali da je gubitaš.
A glede toga tvog famoznog gubitaš – nije gubitaš to je potpuno krivo razmišljanje.
Naši famozni dobitaši daju dividendu od OGROMNIH 1% cijene dionice. Uglavnom.

Brankice…kaj se nije šacalo kupit diokija?? Ne tak davno…

Zanima me kakvo je raspoloženje sada kada se kupnja povukla?
Ako ne izrone nalozi na kupnji propast će cjena samo tako…

„Ovaj oportunist“, komunikacijska je razina koja jasno sugerira elementarnu nepristojnost, nedostatak obrazovanja i kulturološku indiferentnost. Apostrofirina osoba u suštini, bez lažne skromnosti, predstavlja sve gore navedeno samo u dijametralnoj suprotnost od Vas kolega Saladin, koji ne možete prikriti ogorčenost sa dva neuspješna ulaska u Dioki.
Postove poslije vašeg možemo okarakterizirati kao čuveni“hrvatski jal“.
PS. Radije se držite „obečavajućeg“ resorta Solaris, a kolega Brankica neka samo nastavi sa svojom „likovnom akademijom“, smjer apstraktnost. Kolega kokpit, na vas je šteta trošiti riječi ili davati ikakvu opasku.

Jel otvoren put do 200? Kad će lansiranje?
Inače veli gospon Oportunist da je gubitak Diokija od 54 milijuna u granicama očekivanog i da se kupuje kad firma ima loše izvješće a prodaje kad ima dobro.Da li to znači da se Dioki uvijek kupuje i nikad prodaje?To bi objasnilo i ove mizerne promete po 20 000 kuna.
Jednostavno ljudi nikako da dočekaju dobro izvješće pa da se iskrcaju,bik mamicu
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Cijenjeni ulagači, usporedba Varteks-Dioki, pih … ta nemojte kasti … pitam se pitam: "što je bilo prije … kokoš ili jaje? … ne bih znala reći što je bilo prije, kokoš ili jaje" … zlatno pravilo: pola u Varteks – pola u Dioki … šta će … kad će … da li će … kokoš ili jaje? pitam se pitam … strpljenje je vječna vrlina uz vjeru itd… srdačan pozdrav svima [cool]

Hare Krsna djevojčice i dječaci

New Report

Close