Kad krene oporavak ZSE, a u sklopu toga i DIOK-ija biti će najteže procjeniti do kuda taj oporavak može ići. Jedna od najgorih stvari koja se može desiti, a koja se meni dešavala, je da čovjek procjeni da dionica više neće rasti i da proda, a da se onda rast nastavi. To je nešto što je užasno teško za podnijeti. Četo puta to više boli nego kad dionica padne.
Ukoliko u idućih 45 min. konkretnije se ne spusti prodaja ispod 172, signal je više nego jasan, opet se moraju upaliti svječice. Signal….kakav…??? [huh]
Kad krene oporavak ZSE, a u sklopu toga i DIOK-ija biti će najteže procjeniti do kuda taj oporavak može ići. Jedna od najgorih stvari koja se može desiti, a koja se meni dešavala, je da čovjek procjeni da dionica više neće rasti i da proda, a da se onda rast nastavi. To je nešto što je užasno teško za podnijeti. Četo puta to više boli nego kad dionica padne.
..ha ha..moram priznati da je meni gora varijanta kada se trudim kupiti jer raste, raste; i uspijem kupiti; a onda počne pad…… [lol] jedino utješno tada ostaje saznanje da sam ponosni vlasnik dionice vrijedne 700 i + kuna!! [rolleyes]
Ukoliko u idućih 45 min. konkretnije se ne spusti prodaja ispod 172, signal je više nego jasan, opet se moraju upaliti svječice. Signal….kakav…??? [huh]
što bi rekao prpa: pozitivna blokada. [smiley]
ovakve gluposti nemoš pročitat ni u storiju
nema…ha? inače to ne čitam ali baš ću kupiti da vidim kaj pametno tamo piše. [smiley]
Konačno se nazire razina od 200. Moje radne kolege opet dobivaju plaću u cijelosti tako ne prijeti više opasnost prodaje u nuždi za bagatelu.
Jel netko pronjušio od kuda i kamo dođe onaj nalog na kupnji od 1000 kumada?
Vječito pitanje. Tko smo i kamo idemo. Ako idemo u raj idemo gore a ako idemo u pakao idemo dole. E sad jesmo li bili dobri dečki prosudit će svevišnji Motušić koji sjedi na oblaku sa bijelom bradom i odlučuje tko će kamo. Ako su se njegovi anđelčići i jančići napapali dioničica zna se kamo idemo.
Jel netko pronjušio od kuda i kamo dođe onaj nalog na kupnji od 1000 kumada?
znam ja al nemogu ti reći
OK…ne moraš…samo mu reci nek sutra pokupi sve ponuđeno do blokade…taman će stat u 1000 komada.:)
znam ja al nemogu ti reći
[/quote]