Evo sad se vratio iz Zaprešića i susretnem žuti šleper s Dioki ceradom – nov novcat!
Isto je bilo i jučer i prekjučer.
Kao da je to bilo svojevrsno predskazanje!
Evo sad se vratio iz Zaprešića i susretnem žuti šleper s Dioki ceradom – nov novcat!
A što tek slijedi poslije Glavne skupšine 20.07.- jednostavno rečeno, talampas i sjeta prama trenutnoj cijeni, uglavnom rijetko fulam. [smiley]
A što tek slijedi poslije Glavne skupšine 20.07.- jednostavno rečeno, talampas i sjeta prama trenutnoj cijeni, uglavnom rijetko fulam. [smiley]
[/quote]
Za revidirano izvješće bi im dao ovoliko za dionicu koliko je sada.
Jeste li vidjeli u zadnje 2-3 godine nešto slično – toliko serioznosti – ništa se ne mete pod tepih kakav je inače običaj u HR.
[/quote]
Za revidirano izvješće bi im dao ovoliko za dionicu koliko je sada.
Jeste li vidjeli u zadnje 2-3 godine nešto slično – toliko serioznosti – ništa se ne mete pod tepih kakav je inače običaj u HR.
[/quote]
još malo više i pokupit ćeš moje dionice sa aska
[thumbsup]
Ovo je po mojoj procjenni moralo biti plaćeno jedno 4-5 mio EUR-a.
DIOK-i izgleda stvarno nema problema sa financiranjem svojih projekata, što nije mala stvar u ovim uvjetima.
Novi list je profitabilan tako da ovo može samo pozitivno djelovati na bilancu grupe.
Ovo je po mojoj procjenni moralo biti plaćeno jedno 4-5 mio EUR-a.
DIOK-i izgleda stvarno nema problema sa financiranjem svojih projekata, što nije mala stvar u ovim uvjetima.
Novi list je profitabilan tako da ovo može samo pozitivno djelovati na bilancu grupe.
[/quote]
Mi smo čudna država u najmanju ruku – a evo i zašto!
Dioki koji je godinama u gubitcima nema nikakvih problema s kreditiranjem svojih poslovnih poduhvata.
S druge strane veliki dio vrlo profitabilnih poduzeća ( ha, ha ,ha ) nema ni za burek, banke ne daju više novaca jer dobar dio njih je također u velikih problema: i onda se ti isti nazovu HUP i pred Banske dvore pa vape – Šukeru zovi MMF!
Prestrašno gospodo – zato mi polako klizimo unazad – gubim povjerenje u sustav!
Ali hebi ga – i genijalni governer Rohatinski je prije pol godine izvalio sentencu – TK nije bitno za financijski sustav.
Pa se onda valjda slobodno može lagati i podvaljivati! Bez da si kriv.
Ukoliko ne prođe nešto po asku, današnji dan s prometom ostaje na nuli. Izgleda, nema više redikula da lupe po bidu. [wink]
Lijepo nam se sutra piše 🙂
FTSE + 1.82 %, DOW 1.58 %
DAX + 3.19 %, NASDAQ 1.34 %
CAC + 2.31 %, S&P 1.61 %
Lijepo nam se sutra piše 🙂
FTSE + 1.82 %, DOW 1.58 %
DAX + 3.19 %, NASDAQ 1.34 %
CAC + 2.31 %, S&P 1.61 %
Nama se uvijek lijepo piše. Evo fino rastemo. Pitam se zbog čega [rolleyes]
Nemam vremena za neko kvalitetnije pisanje ali evo moram izraziti zadovoljstvo trgovanjem u ovih par dana. Dioki je mali div bio i ostao [thumbsup]