DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo sad se vratio iz Zaprešića i susretnem žuti šleper s Dioki ceradom – nov novcat!
Isto je bilo i jučer i prekjučer.
Kao da je to bilo svojevrsno predskazanje!

Evo sad se vratio iz Zaprešića i susretnem žuti šleper s Dioki ceradom – nov novcat!

A što tek slijedi poslije Glavne skupšine 20.07.- jednostavno rečeno, talampas i sjeta prama trenutnoj cijeni, uglavnom rijetko fulam. [smiley]

A što tek slijedi poslije Glavne skupšine 20.07.- jednostavno rečeno, talampas i sjeta prama trenutnoj cijeni, uglavnom rijetko fulam. [smiley]
[/quote]

Za revidirano izvješće bi im dao ovoliko za dionicu koliko je sada.
Jeste li vidjeli u zadnje 2-3 godine nešto slično – toliko serioznosti – ništa se ne mete pod tepih kakav je inače običaj u HR.

[/quote]

Za revidirano izvješće bi im dao ovoliko za dionicu koliko je sada.
Jeste li vidjeli u zadnje 2-3 godine nešto slično – toliko serioznosti – ništa se ne mete pod tepih kakav je inače običaj u HR.
[/quote]

još malo više i pokupit ćeš moje dionice sa aska
[thumbsup]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/VdbQxgOF4SdmbWvAmxPjmQ==.pdf

Ovo je po mojoj procjenni moralo biti plaćeno jedno 4-5 mio EUR-a.
DIOK-i izgleda stvarno nema problema sa financiranjem svojih projekata, što nije mala stvar u ovim uvjetima.
Novi list je profitabilan tako da ovo može samo pozitivno djelovati na bilancu grupe.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovo je po mojoj procjenni moralo biti plaćeno jedno 4-5 mio EUR-a.
DIOK-i izgleda stvarno nema problema sa financiranjem svojih projekata, što nije mala stvar u ovim uvjetima.
Novi list je profitabilan tako da ovo može samo pozitivno djelovati na bilancu grupe.
[/quote]

Mi smo čudna država u najmanju ruku – a evo i zašto!
Dioki koji je godinama u gubitcima nema nikakvih problema s kreditiranjem svojih poslovnih poduhvata.
S druge strane veliki dio vrlo profitabilnih poduzeća ( ha, ha ,ha ) nema ni za burek, banke ne daju više novaca jer dobar dio njih je također u velikih problema: i onda se ti isti nazovu HUP i pred Banske dvore pa vape – Šukeru zovi MMF!
Prestrašno gospodo – zato mi polako klizimo unazad – gubim povjerenje u sustav!
Ali hebi ga – i genijalni governer Rohatinski je prije pol godine izvalio sentencu – TK nije bitno za financijski sustav.
Pa se onda valjda slobodno može lagati i podvaljivati! Bez da si kriv.

Ukoliko ne prođe nešto po asku, današnji dan s prometom ostaje na nuli. Izgleda, nema više redikula da lupe po bidu. [wink]

valjda ce se pojaviti koji

Lijepo nam se sutra piše 🙂
FTSE + 1.82 %, DOW 1.58 %
DAX + 3.19 %, NASDAQ 1.34 %
CAC + 2.31 %, S&P 1.61 %

Vidim da Kijac i Sepen plove punom parom. 8-10 uplovljavanja u Ploče.

Lijepo nam se sutra piše 🙂
FTSE + 1.82 %, DOW 1.58 %
DAX + 3.19 %, NASDAQ 1.34 %
CAC + 2.31 %, S&P 1.61 %

Nama se uvijek lijepo piše. Evo fino rastemo. Pitam se zbog čega [rolleyes]
Nemam vremena za neko kvalitetnije pisanje ali evo moram izraziti zadovoljstvo trgovanjem u ovih par dana. Dioki je mali div bio i ostao [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close