Konačno se bliži trenutak da se višestruko kapitalizira strpljenje i povjerenje u dioki. Vrlo skoro nazire se, poslije Plive i Ine najveća transakcija u povijesti tržišta kapitala u RH.
prosvjetli nas koji ne znamo…što će to biti?
Tko je pozorno pratio moje pisanje na ovom topicu zadnjih godina, mogao se ujeriti da ne izlazim sa nepouzdanim informacijama. Za detalje, slobodan sam na PM.
Play of the day. Za kupca naravno.
[/quote]
Navlakuša nije, a je li play of the day ne znam. Ja sam sasuo 50 komada po 148 jer mi je trebalo nešto para, ko je dao po 141 ne znam. Morao sam nešto prodati a od svega što imam izabrao sam DIOKI jer ga imam najmanje a kupio sam ga jako jeftino. Da sam dobro izabrao, nisam, al jebi ga nekad pogodiš nekad fališ.
Ako ništa drugo, nekoga sam počastio. [cool]
A da je u mene osta ko zna bi li i završio jutros u blokadi haha…
[lol]
Sretno svima s ovom dionicom i ja se moguće vratim.
[thumbsup]
Ako sam ja dobro shvatio ovaj novi zakon o gradnji LNG Adria kad podnese zahtjev za građevinsku dozvolu morati istu i dobiti unutar 45 dana.
Čini mi se da se bliži trenutak kada će LNG konzorcij morati rješiti pitanje udjela Hrvatskih tvrtki (jer koliko ja znam ovo još nije rješeno) i ono što je još važnije..pitanje zamljišta za gradnju!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=3e9ca651-0a18-4dcf-846f-f65184a263ad
Stvari bi se konačno trebale ubrzati – u INI i PLINACRO-u su smjene obavljene.
Nadam se da sad neće kadrirati po HEP-u…….
Zakaj se nadaš, si ti tam u upravi, pa tam su trebali doći prije nego u inu.
Al to je neka druga priča… [sealed] [wink] [yawn] [pray] [thumbsup]
[/quote]
Nema veze gdje je što trebalo.Važno je da se stare/nove uprave HEP-a INE i PLINACRO-a skoncentriraju i registriraju HR komponentu konzorcija .To vjerovatno neće ići bez Rummenige-a , koji je valjda gotov s pregovorima sa seljacima.
A onda se može ići po kredite kod EBRD-a za i – naravno – kupovati ili unajmljivati zemljište……
[/quote]
Nema veze gdje je što trebalo.Važno je da se stare/nove uprave HEP-a INE i PLINACRO-a skoncentriraju i registriraju HR komponentu konzorcija .To vjerovatno neće ići bez Rummenige-a , koji je valjda gotov s pregovorima sa seljacima.
A onda se može ići po kredite kod EBRD-a za i – naravno – kupovati ili unajmljivati zemljište……
[/quote]
Ovaj kolac, ne znam tko ti ga ubo, si zaslužio 100%!
Zato što si naivan pa misliš da su Uprave nešto ovlaštene i o nečemu u ovom slučaju odlučuju.
Nitko njih niš ne pita! A i šta da ih pita kada je sve riješeno negdje na drugom mjestu!
Ovaj kolac, ne znam tko ti ga ubo, si zaslužio 100%!
Zato što si naivan pa misliš da su Uprave nešto ovlaštene i o nečemu u ovom slučaju odlučuju.
Nitko njih niš ne pita! A i šta da ih pita kada je sve riješeno negdje na drugom mjestu!
Uprave PLINACRO-a i HEP-a sigurno ne.Zato sam i spomenuo Rummenige-a , bez kojeg se očito ništa ne može operativo pokrenuti.
Nova Uprava INE je druga pjesma.Nadam se da je MOL-u LNG interes (što bi bilo logično) , ali nekako nikad nisam skroz siguran jesu li tu negdje Rusi……