Zgodan citat od kolege MISTERA neki dan, a glasi "Ovo u ZG nije nikako sica i donijeti ce im hrpu love" (govorimo o zemljištu u ZG) !
Kome će donijeti lovu !?
Pa neće tebi kolega MISTER uplatiti tu lovu na žiro račun ! Ha !
Misliš da če na konto te love cijena dionice bit primjerice 1000 kn ?
Misliš da češ dobiti dividendu ? Hm !
Ovo sa zemljistem u ZG je bio osvrt na tvoju primjedbu kako isto vrijesi neku sicu. Kome ce donijeti lovu -posredno njima (tvrtci), neposredno meni i ostalim dionicarima.
Ne mislim da ce na konto te love cijena dionice biti 1000 Kn, u Diokiu sam iskljucivo zato jer vjerujem da kada LNG profunkcionira, tvrtka ce doslovno biti zlatna koka. Inace, mislim da ce cijena dionice s vremenom biti najmanje 1000 Kn, vjerojatno i vise. E sad – ovo ne ovisi samo o Diokiu vec o dosta stvari u HR i svijetu (ekonomski ciklusi, ciklusi burze itd) no ako se stvari poklope ocekujem vrhunsku lovu.
Na dividendu ne racunam jos neko vrijeme pa ako bude samo ce me ugodno iznenaditi. Inace, nece je isplacivati zbog mene ili tebe, vec zbog sebe, a vecinski vlasnik ima dosta dionica, ne?
[proud]
Ostalo ne bih htio komentirati (gdje je lova od onoga ili ovoga) jer ne spada u temu.
Ruski Gazprom zainteresiran za ulazak u slovenski Petrol?
http://www.nacional.hr/clanak/59668/ruski-gazprom-zainteresiran-za-ulazak-u-slovenski-petrol
Je li ovo razlog za prodaju dijela bivše Kemikalije JANAF-u?
Sada je JANAF vlasnik spremnika na Žitnjaku i teško da će produžiti ugovor o najmu s Petrolom!
vidi ovo, nitko ne prodaje. nije moguce da se je napokon shvatilo sto se ima ili su strasljivci zbrisali , a tko sam hio kupovati po 130
vidi ovo, nitko ne prodaje. nije moguce da se je napokon shvatilo sto se ima ili su strasljivci zbrisali , a tko sam hio kupovati po 130
ne brini , kupovat ćeš
dio vijesti preuzet iz HINE
Saboru je na potvrđivanje Vlada poslala i ugovor o jamstvu između Hrvatske i EBRD-a za projekt skladištenja plina.
Naime, tvrtka Plinacro kupila je od Ine podzemno skladište plina Okoli, a za što je EBRD, uz državno jamstvo, odobrila kredit od 70 milijuna eura. Kredit je na šest godina uz godinu počeka te kamatnu stopu euribor plus jedan posto marže.
Sa 84 milijuna eura pak Svjetska će banka financirati projekt obnove riječkog prometnog pravca. Taj je zajam na 23 godine uključujući 10 godina počeka.
(Hina) xbn/xibob yds
Lijepo…..počela je obnova riječkog prometnog pravca. Koji dio?…..Baš me zanima.
Zadnjom transakcijom od +3% na -9%. Legendarno. Navlakuša za naivce. [lol]
Nekom je stvarno bila frka kad je morao prodati tih 100 kom toliko ispod cijene. Žalosno.
Inače, dionica je skroz izvan fokusa tržišta.
Zadnjom transakcijom od +3% na -9%. Legendarno. Navlakuša za naivce. [lol]
Play of the day. Za kupca naravno.
Konačno se bliži trenutak da se višestruko kapitalizira strpljenje i povjerenje u dioki. Vrlo skoro nazire se, poslije Plive i Ine najveća transakcija u povijesti tržišta kapitala u RH.
Konačno se bliži trenutak da se višestruko kapitalizira strpljenje i povjerenje u dioki. Vrlo skoro nazire se, poslije Plive i Ine najveća transakcija u povijesti tržišta kapitala u RH.
Tako je!! bravo! samo drukaj, nebo nam je granica