DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma o čem vi stalno trkeljate…dioki je debelo precijenjen, to je očigledno. posluju negativno i tako će nastaviti idućih 3-5 godina. tek tada se mogu očekivati neki pomaci na bolje. prodaja plastike pala je u svijetu 64%. i kako vi mislite da će izgledati slijedeća izvješća? a što se love od janafa tiče, dobit će ju za 100 godina. ipak je to državna lova….dakle, čemu žurite. kladim se da ste vi oni koji prodaju jer ste prestrašeni do boli. činjenica je da ovo može i dalje padati. sentiment je takav. dobici se unovčavaju. i još nešto – nigdje toliko budalaša kao na ZSE…pogledajte u regiji kakva disciplina vlada…a kod nas – nema spasa dok ta bagra ne napusti burzu.

Nelogično trkeljanje tvoja je karakteristika, od vremena kad si najavljivao da stižu novci od prodaje zemljišta Mandiju, pa do procjene vrijednosti zemljišta na Žitnjaku od 350 eura/m2. Od prodaje zemljišta Mandiju, odavno je već dijelom financiran niz plastičnih operacija na licu Čuljak-Šelebaj.
To što si izašao iz Diokija, a kupio bi za bagatelu tvoj je problem. Drži se ti "Kamena i Lole Ribara".

ma o čem vi stalno trkeljate…dioki je debelo precijenjen, to je očigledno. posluju negativno i tako će nastaviti idućih 3-5 godina. tek tada se mogu očekivati neki pomaci na bolje. prodaja plastike pala je u svijetu 64%. i kako vi mislite da će izgledati slijedeća izvješća? a što se love od janafa tiče, dobit će ju za 100 godina. ipak je to državna lova….dakle, čemu žurite. kladim se da ste vi oni koji prodaju jer ste prestrašeni do boli. činjenica je da ovo može i dalje padati. sentiment je takav. dobici se unovčavaju. i još nešto – nigdje toliko budalaša kao na ZSE…pogledajte u regiji kakva disciplina vlada…a kod nas – nema spasa dok ta bagra ne napusti burzu.

Nelogično trkeljanje tvoja je karakteristika, od vremena kad si najavljivao da stižu novci od prodaje zemljišta Mandiju, pa do procjene vrijednosti zemljišta na Žitnjaku od 350 eura/m2. Od prodaje zemljišta Mandiju, odavno je već dijelom financiran niz plastičnih operacija na licu Čuljak-Šelebaj.
To što si izašao iz Diokija, a kupio bi za bagatelu tvoj je problem. Drži se ti "Kamena i Lole Ribara".
[/quote]

nisam izašao. zadržao sam ga. dobro znaš da sam dulje u diokiu nego vi na burzi jer vi ste burzu otkrili uz inu i ht, a ja puno prije. ima potencijala dioki, ali vi ga nećete dočekati. lova od mandija otišla je u švicarsku i nećemo je vidjeti. najljepše je živjeti u snovima. a što se jdkm tiče, na 0,20 booka samo budala bi oklijevala. a lola – pa tu smo svi zaradili i opet ćemo. a ovdje? ušao si po 500 kuna a meni se rugao kad sam na 200 kn govorio da je ovo dobra dionica….i što sad imaš? -75%. brojke ne lažu

...povijest se ponavlja...

@ delboy (cayman)

Novci od Mandija nisu završili u Švicarskoj, Ježić još nije bio u igri, nego u džepu Ostoje i djelomično kod njegovog trabanta Šelebaja. Trkeljanja o tvojim ulascima u Dioki dosta smo se naslušali, o mojima govore 4 radnička paketa bazno, plus dokup-prodaja-dokup ….

@ delboy (cayman)

Novci od Mandija nisu završili u Švicarskoj, Ježić još nije bio u igri, nego u džepu Ostoje i djelomično kod njegovog trabanta Šelebaja. Trkeljanja o tvojim ulascima u Dioki dosta smo se naslušali, o mojima govore 4 radnička paketa bazno, plus dokup-prodaja-dokup ….

@ delboy (cayman)

dakle, osoba koja stalno trejda poput tebe proziva mene što sam ljut na katastrofalno poslovanje dioki-a. ja nisam prodao ni komada a ti mene tu prozivaš i govoriš da sam ga prodao???????? pa dokle će to tako? nemate li srama gospodine zanimljivog nicka. očito ni srama ni obraza kad se ovako ponašate. novci od mandija su u švicarskoj, tek da znaš. to je prodano dok je bio ježić. malo sam upućeniji u dioki od tebe, a imam i par radničkih paketića po 20 kuna ulaza. jer dok ti prodaješ, ja pametno čekam. dobiti nema niti će je skoro biti i to je činjenica. sada bi se ti istovario pa navlačiš ove jadnike da svoju teško stečenu lovu investiraju tamo odakle se ti istresaš…imaj barem malo srca za njih neuke…ja uvijek iskreno govorim. a ne pada mi na pamet da ovo kupujem. ima boljih prilika koje uz to posluju poslovno. JDKM je barem na 0,20 bv-a i pozitivnog poslovanja, a dioki je gubitaš i još na preko 1 BV-a….nema tu priče za prave ulagače. ovdje su ostala samo dječica navučena na ovu igru zvanu burza.

...povijest se ponavlja...

Tko te ne zna, mogao bi te ozbiljno i shvatiti.

@delboy
Kako je moguće napraviti toliki zaokret u stavu?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@delboy

Kako je moguće napraviti toliki zaokret u stavu?

Jezik mu je puno brži od logike.
– "nakrcan" je u Diokiju, a govori da je precijenjen [huh]
– u postu tvrdi da sam kupovao po 500 i da sam gubitnik 75%, da bi u slijedećem navodio kako zarađujem na naivcima [lol]

Savršen odgovor za ovog redikula nelikviduša. [thumbsup]

Savršen odgovor za ovog redikula nelikviduša. [thumbsup]
[/quote]

Ajde da se i ja jednom složim s oportunistom [thumbsup]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Zgodan citat od kolege MISTERA neki dan, a glasi "Ovo u ZG nije nikako sica i donijeti ce im hrpu love" (govorimo o zemljištu u ZG) !
Kome će donijeti lovu !?
Pa neće tebi kolega MISTER uplatiti tu lovu na žiro račun ! Ha !
Misliš da če na konto te love cijena dionice bit primjerice 1000 kn ?
Misliš da češ dobiti dividendu ? Hm !
Pogledaj kakav je posao dobila HDEL ! Pa ?
Nažalost cijena dionice odnosno svih dionica će biti takva kakvu odrede invest.FONDOVI !
A fondovi rade "skoro" po principu "financiskog ing." tamo negdje 90-tih !
Fond CENTRAL EUROPE je prije 1,5 god. imao preko 2 miljarde kn (skoro i 3) u svom portfelju, a danas 175 mil.kn. Đe je nestala lova !?
Onda prije par mjeseci RBA objavi rekordne dobiti u svim zemljama oko nas ! Brutalno !
Ukratko HRVATSKA je još uvijek raj za ulagače ! Ali za one velike !
Sad će te vidjet kad se za koji dan otvori ALBANSKO tržište ! Raj za kokošarenje !
Može li mi netko odgovoriti gje je lova od prodaje INE ?
Čekala se prodaja, INA se prodala, dobila se lova, a gdje je lova !
Nitko više ne priča o toj lovi ! Zbilja zna li netko gje je ta lova ! Ili sam nešto propustio !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Vratimo se na konkretne stvari.Ponavljam neka pitanja i dodajem nova:

1.Koliko su plaćeni brodovi Sepen i Kijac ?
2.Po kojoj se cijeni kupuje brod Sisak ?
3.Koliko zemljišta je otišlo JANAF-u (100.000 ?, 150.000 ?, 200.000 m2 ?) i koja bi mogla biti vrijednost transakcije ?

Odgovor može i na PM , da se izbjegnu komentari u kojima se spominje BV zasnovan na vrijednosti zemljišta od 8 Eura/m2.

Ovo što je sada na bidu je apsolutno smješno. Ja ne razumijem što ljudi ovdje očekuju?

Kupnja
137,50 8
135,01 54
135,00 40
120,00 48
110,30 400
110,03 120
110,02 30
110,01 200
110,00 35
100,00 211

Prodaja
150,00 10
164,49 40
169,99 112
174,99 7
177,79 50
179,00 20
183,20 9
189,00 174
190,00 25
194,95 19

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close