Trgnuo ih Trst…..
Uputa o izradi studije?! Pa onda studija, pa evaluacija, pa dorada, pa evaluacija, pa promjene, pa usaglašavanje… Bit će taj LNG, ali tek negdje 2020 godine!
Uputa o izradi studije?! Pa onda studija, pa evaluacija, pa dorada, pa evaluacija, pa promjene, pa usaglašavanje… Bit će taj LNG, ali tek negdje 2020 godine!
Mertl kaže: "Ovo je važan korak za dobivanje lokacijske dozvole…."
Nisam građevinar , ali čini mi se da se lokacijska dozvola ne može dobiti ako nemaš vlasništvo nad zemljištem ili dugogodišnji zakup.A navedene stvari LNG Adria mora steći odmah , a ne 2020.
A i Oportunist je nešto najavio…..
Je, Oportunist je najavio: "Ne paničarite, gap je popunjen na 160.Ispod toga nikad više."
Ako se pogleda potražnja, lako se vidi da u prvih 10 potražnji stoji samo 150 dionica, ostalo je samo fiktivna potražnja jer stoje ispod blokada ( a pravi primjer je onaj sa 400 komada na 110 kuna?? ) To bi značilo da nitko ne želi kupovati u ovom silaznom periodu Dioki, a pitanje je dokle će biti hladnokrvni ovi koji posjeduju dionice? Svi mi vidimo graf u gornjem desnom uglu ovog foruma, a samo onaj koji ne želi vidjeti neće vidjeti sličnost između današnje situacije i one prije 4 mjeseca. Hoće li se ponoviti? Dovoljno je da stampedo krene i odošmo mi tamo di smo i bili. Bumo vidili.
P.S. Dok sam pisao ovaj "roman" potražnja se poduplala ( cca. 300 kom ). I za kraj, ja sam prodao na malo višim cijenama nego što je sada ponuda, i čekam.
imam feeling da će amerika danas u crveno
Postovanje, puno srece vam zelim, na kraju krajeva svi smo tu zbog love. Ja osobno jer mislim da ce se uz malo srece tu moci puuuuno love zaraditi, na zalost ne na brzinu.
A moram priznati da mi nisu jasne neke recenice od nekog tko je imao dionicu cetiri godine:
Već sam prostim jezikom objasnio da DIOKI ne treba čekati zbog plina, jer se on neće baviti plinom, već će ga samo jefitnije dobavljati zbog LNG-a !
Pa u ovom i je cijela poanta, sve sto se na Krku gradi, sirovinska baza ce se dobiti iz LNG-a, a ostale popratne stvari su samo plus (pretovar plina, eventualna manipulacja samim terminalom). Znaci sigurna opskrba sirovine uz vjerojatno jako dobru cijenu. To je poanta price, ne?
Lova od zemljišta se nigdje ne vidi, a to je zapravo "sića"
Mislis zemljiste na Krku ili u ZG? Ovo u ZG nije nikako sica i donijeti ce im hrpu love, naravno i za to treba dosta vremena proci.
Zapravo je stvar za ulagače i one potencijalne vrlo jednostavna ! Ili raste ili pada ! Tko nabije taj dobije, a tko fula fulao je ! Matematika jednostavna ! (ja nisam materijalist)
Držim Vam fige !
Pa ovo je poanta oko cijele burze, a ne samo pojedine dionice. I to ne samo ove burze. [proud]
ma koji božji oportunist, ljudi moji sve ovo je varka, nema nitko para … pare su na oročenjima u bankama a banke daju kredite i tu uzimaju lovu, burza neće gore dok god imamo ovakvu situaciju u državi, pa tko su ti koji će dignut tržište nego raja, ako banke dignu koga će ošišat ??? u kratkim crtama: raja nema para
Bespotrebno se tresete. Na ovom topicu, na prste jedne ruke mogu se pobrojati forumaši koji imaju približnu spoznaju o vrijednosti diokija. O anticipiranju budućnosti, da ne govorim. Sama hipotetska likvidacijska vrijednost tvrtke,( realna imovina – obaveze ), u ovom trenutku prelazi debelo iznad 200.
Dopuna gornjeg teksta. Likvidacijska vrijednost preko 200 po dionici odnosi se za lokaciju Žitnjak, bez Omišlja.