dioki danas -3,1 %
klasičan primjer stare narodne:
"buy on gossip, sell on news"
i to školski primjer.
dioki danas -3,1 %
i to školski primjer.
dioki danas -3,1 %
i to školski primjer.
—legendo kako si uvijek u pravu, kako mi je bilo čudno da prodaješ u rasućem trendu, sumljao sam da već imaš neki info…
Je stvarno.. vijest je izašla prije 13 sati a neki pametan se sjetio stare narodne i prosuo 200kom i napravio posao godine. Nema veze što je gro dionica nakon vijesti prošlo po 180 i tako sve do 5 do 4 kad je ovaj napravio što je napravio. A dobro sad treba molit da diok padne bar 7% u ponedjeljak da bi mu se ovaj "potez" isplatio.
dioki danas -3,1 %
i to školski primjer.
Kameni prijatelju, skroz krivo. Isčekuju se potpisi ugovora, puno važniji od prodaje Janafu zemljišta i tankova. Btw. ovu prodaju spominjao sam pred tri mjeseca, također i prodaju upravne zgrade viška sa veliki parkingom, preko puta Mandija HEP-u. Plaćanje dijelom u isporuci el. energije ,dijelom u gotovini.
Opet si prerano izašao (srijeda), a tek je Diokijev oporavak započeo u bull-marketu. Olovna vremena straha ostala su iza nas, kad se izlazilo sa svakih par postotaka zarade. Pozdrav.
Koji je cilj JANAF-a????
Ili se iz Diokija izuzimaju skladišta na Žitnjaku da bi se sprijećio ulazak nekog jačeg igrača na HR tržište naftnih derivata?
Koji je cilj JANAF-a????
Ili se iz Diokija izuzimaju skladišta na Žitnjaku da bi se sprijećio ulazak nekog jačeg igrača na HR tržište naftnih derivata?
Vidim da sam vrlo brzo dobio nedovoljno!
Možda sam trebao napisati da se MOŽDA radi o običnoj zamjeni kvadrata na Žitbjaku s onim na terminalu Sisak uz plaćanje razlike u cijeni.
Ovo bi značilo da se Dioki seli iz ZG u Sisak.
ja se samo nadam da se ove cijene oko 160-170 neće dugo zadržavat. Prejeftino mi za prodat a preskupo za kupit.Nek ide u kojem god pravcu samo nek ide ca od ovog!!!
Opet si prerano izašao (srijeda), a tek je Diokijev oporavak započeo u bull-marketu. Olovna vremena straha ostala su iza nas, kad se izlazilo sa svakih par postotaka zarade. Pozdrav.
ma malo sam se skratio, tek radi održavanja kondicije, nisam izašao.
u pon sam, nadam se daljnjem down sentimentu, opet na bidu.
uf, kak sam brzo dobil kolca, ti bokca
Možda sam trebao napisati da se MOŽDA radi o običnoj zamjeni kvadrata na Žitbjaku s onim na terminalu Sisak uz plaćanje razlike u cijeni.
Ma neće Dioki u Sisak. Takvu firmu nije jednostavno preseliti, to je prilično komplicirano i skupo da bi se samo tako seljakala okolo.
dioki danas -3,1 %
i to školski primjer.
Kameni prijatelju, skroz krivo. Isčekuju se potpisi ugovora, puno važniji od prodaje Janafu zemljišta i tankova. Btw. ovu prodaju spominjao sam pred tri mjeseca, također i prodaju upravne zgrade viška sa veliki parkingom, preko puta Mandija HEP-u. Plaćanje dijelom u isporuci el. energije ,dijelom u gotovini.
[/quote]
Ovaj deal s HEP-om ne drži vodu.
Nakon što u pogon uđe kogeneracija Dioki će isporučivati struju HEP-u po 0,5543kn/kWh u VT-u:
Ma neće Dioki u Sisak. Takvu firmu nije jednostavno preseliti, to je prilično komplicirano i skupo da bi se samo tako seljakala okolo.
[/quote]
Da si ti bio savjetnik Keopsu čovjek nikada ne bi započeo graditi piramidu jer je prekomplicirano i skupo.
Da si ti bio savjetnik Keopsu čovjek nikada ne bi započeo graditi piramidu jer je prekomplicirano i skupo.
Cijenjeni kolega Sava, svoje misljenje temeljim na sljedecem – Etilen je povezan cjevovodom sa Etanom u Ivaniću, Polietilen sa Etilenom – ne vidim nikakvu logiku osim hrpe troskova da se to preseli u Sisak. Eventualno jednog dana mozda na Krk. A to je glavna osovina u ZG. Preostaje da se Polistiren preseli u Sisak, što opet nikakvog smisla nema zbog velikih troskova, a i da nekim slucajem ode tamo, sta bi time dobio – tamo sirovinu nema. Ostaje EPS koji se tek prije par godina pokrenuo u ZG pa ne vidim ni sta bi njemu donijelo seljenje u Sisak.
Po meni, ako ce se ikad ista seliti iz ZG-a to ce biti seljenje na Krk, za drugo ne vidim pretjerane logike.