DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo Tigriću, i ti si pravovremeno percipirao formiranje lansirne rampe, ciljani datum za ispaljivanje rakete 29.05. [thumbsup]

Bravo Tigriću, i ti si pravovremeno percipirao formiranje lansirne rampe, ciljani datum za ispaljivanje rakete 29.05. [thumbsup]

Pa za Dioki svaki ulaz ispod nominale je više nego povoljan.

Hvala Bogu da se i ovo čudo pomaklo!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Bože sutra će sikire sa neba padati, umalo me srce nije strefilo kad san doša kući i vidija ovo…..

Ajde da je i nama sunce zasjalo, več mi je muka bila gledat hdel i jdpl…

SVE IZVJESNIJA GRADNJA LNG TERMINALA U TRSTU

Stigla dozvola resornog ministarstva

Robert Menia ………..(Glas Istre)

Naravno, vjerojatno smo svi dioničari DIOKI-ja s ovog foruma odmah ujutro snimili ovu vijest.Pošto je K-Pax već nekoliko puta vrlo razložno iznio argumente u vezi s mogućim rastom dionice tipa: "DIOKI -nije-samo-LNG" – neću ih ponavljati.
Samo , gornju vijest promatram i u kontekstu buđenja bebićoidnih vladajućih troglodita , kojima obično ekonomski argumenti za ulazak u takav projekt nisu dosta.Oni uvijek reagiraju isključivo na vanjski pritisak.

E , sad je i taj pritisak više nego očit:

1.Popušili smo Južni tok
2.Nabucco je još dalje
3.Gradimo plinovod poveznicu s Mađarskom
4.Partneri u LNG Adria pritišću da se konačno krene i s domaćom komponentom konzorcija
5.EBRD bukvalno nudi sredstva potrebna domaćoj komponenti za investiranje
6.Tršćanski terminal nije više konjica u daljini

Zgog svega ovog , a i nedokazive činjenice da dio ekipe u sedlu možda iz priče ima i konkretnu ličnu materijalnu korist mislim da bi jutrošnja vijest mogla pomoći.
Ne pišem ovo zbog današnjeg rasta dionice.Nitko ne zna da li se je to dogodilo zbog nekih tajnih ili javnih fundamenata ili zbog uobičajenog stampeda koji dionicu sutra može odvesti natrag prema 130.

Opet blokada. Načuo sam ovih dana da imaju veliki deal s JANAFOM.

Još netko??

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Još netko??

Prodaja 2/3 Kemikalija Janafu s popriličnim zemljištem. Osim toga svaki dan vidim veliku kolonu teških šlepera ispred carinske rampe u Diokiju. Registracije od litvanskih, poljskih, turskih, slovačkih,bosanskih, šleperi Marko-usluge sa diokijevim prepoznatljivo žutim ceradama, kojih je btw. 15 komada…itd. Izvozi se sve u šesnaest..
[thumbsup]

Ukrajina pad 20%, Gazprom zabrinut hoće li Ukrajina moć plaćat svoje obaveze. Moguće da će uskoro opet doć do prekida isporuke plina a i da nedođe i ovakvo stanje svima uljeva nesigurnost i nameće da se pod hitno nađu neka alternativna rješenja koja su neophodna. Dioki je u tim rješenjima na našu sreću nezaobilazan faktor!!!!!!!!!!1

[thumbsup]

Dragi DIOKIČARI,
nemojte se zaletavat da Vam se ne dogodi LKRI ! (krila euforije)
Samo oprezno !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

kako nam ovi s 20 – 30 komada stopiraju brži rast. Pa ljudi maknite se s tog bida

Još netko??

Prodaja 2/3 Kemikalija Janafu s popriličnim zemljištem. Osim toga svaki dan vidim veliku kolonu teških šlepera ispred carinske rampe u Diokiju. Registracije od litvanskih, poljskih, turskih, slovačkih,bosanskih, šleperi Marko-usluge sa diokijevim prepoznatljivo žutim ceradama, kojih je btw. 15 komada…itd. Izvozi se sve u šesnaest..
[thumbsup]
[/quote]

Kakve su to gluposti s JANAF-om?
Dioki je napravio pročiščavač na bazi revirzibilne osmoze i više nema nikakve potrebe za zemljište bivše Kemikalije na kojem je do sada bio pročišćavač otpadnih voda za Dioki. S druge strane Inino istakalište se nalazi na zemljištu Kemikalije pa je Ina itekako zainteresirana da se to riješi. Obzirom na dobre odnose Ine i Diokija u igri može biti samo Ina. Uostalom Janaf i ne prolazi kroz Zagreb.

New Report

Close