DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

janko66, 05.05.2009. u 19:55
Jankić oćemo li i ovo kupiti; šta se priča?

janko66, 05.05.2009. u 19:55
CETINKA INTERNATIONAL d.o.o., Sesvete

–to samo ONI znaju [lol] [lol]

Nego kad smo kod brodova,kad se starta VCM biće posla za njih ko u priči… [lol] [lol] [thumbsup]

Kad će ovo na 50 kuna znam da su neki govorili da će kupovati po tim cjenama ja čekam a ono ide samo gore, ljepo su nas namagarčili.

Posejdone, Posejdone od danas više nisi Bog, jer oni imaju moći koje ti izgleda nemaš.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Nego kad smo kod brodova,kad se starta VCM biće posla za njih ko u priči… [lol] [lol] [thumbsup]

Samo ne za "Kijac" i "Sepen" , jer voze za INU k’o tramvaji iz Bakra za Solin i Ploče i tako će biti cijele godine; obrtaj je strašan.
Ako žele vlastitim brodovima voziti VCM na jesen , trebat’ će pokoji novi….

Samo ne za "Kijac" i "Sepen" , jer voze za INU k’o tramvaji iz Bakra za Solin i Ploče i tako će biti cijele godine; obrtaj je strašan.
Ako žele vlastitim brodovima voziti VCM na jesen , trebat’ će pokoji novi….
[/quote]
Da mislio sam na nove. [thumbsup]

Još malo pa rasprodano! Blokada je na 140,9 kuna.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/815-09-DIOK_HFP.PDF

Uz svu spiku o LNG terminalu i Qataru preskočili smo važan moment a to je da je Dinamarin prije tjedan dana počela isporuke naftnih derivata u Jadranskom priobalju. Slijedeće je preuzeti i lučku isporuku a prema riječima Direktora Z. Štiglića Dinamarin ima u planu nabavku još brodova.

daj više ne se.. o LNG-u,sad smo po procjeni 40% od dna,i ne davaj ljudima lažne nade!!!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/815-09-DIOK_HFP.PDF

Era kapital d.o.o.

Uz svu spiku o LNG terminalu i Qataru preskočili smo važan moment a to je da je Dinamarin prije tjedan dana počela isporuke naftnih derivata u Jadranskom priobalju. Slijedeće je preuzeti i lučku isporuku a prema riječima Direktora Z. Štiglića Dinamarin ima u planu nabavku još brodova.

daj više ne se.. o LNG-u,sad smo po procjeni 40% od dna,i ne davaj ljudima lažne nade!!!
[/quote]

Ljudski talog nema dna! Ti si klasičan primjer toga.

kompa,ponavljaš se godinama!istu priću si tjerao kad je diok bio 6xx,5xx,4xx,pa i sad!,zato ne navlaći narod!!!!,a i malo pristojnosti nebi ti škodilo!!

Zadnjih nekoliko dana je bilo vrlo živo na kupnji. Svi su se gurali, malo po malo dizali cijenu,ali ipak vrlo malo toga se moglo kupiti po bidu. Trebalo je ipak opaliti po asku ako se htjelo kupiti dionice.
Prodaja je polako uzmicala prema većim vrijednostima.
Nagradno pitanje je: Koliko je održiv ovaj rast DIOK-ija? Jeli ovo bilo na krilima cijele burze ili se to poklopilo?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close