DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neće dioki pozitivno poslovati još par godina, već sam vam rekao. a što se prodavača tiče, na svim dionicama primjećujem velik iskrcaj većih igrača tako da me ne bi čudilo naglo slijetanje u idućih mjesec dana. ne valja srljati, to smo već naučili 2007 i 2008 godine.

...povijest se ponavlja...

Uz svu spiku o LNG terminalu i Qataru preskočili smo važan moment a to je da je Dinamarin prije tjedan dana počela isporuke naftnih derivata u Jadranskom priobalju. Slijedeće je preuzeti i lučku isporuku a prema riječima Direktora Z. Štiglića Dinamarin ima u planu nabavku još brodova.

Moje odokativne procjene kažu da bi Dinamarin mogao kapnuti u kasu DIOK-ija cca 10-tak milijuna kuna čiste dobiti godišnje.
Ako se tu doda Novi list sa recimo 15-tak milijuna godišnje, to već sasvim lijepo utiče na RDG DIOK-ija.
Mislim da Kajman to zaboravlja.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

U 3. mjesecu najveći rast proizvodnje imala je Proizvodnja kemikalija i kemijskih proizvoda i iznosio je 9,9 % u odnosu na isti mjesec 2008. Za prva 3 mjeseca rast je bio 2,6%. Dakle Dioki ide s ovakvim cijenama sirovene i gotovih proizvoda u pozitivu 100%. Većina ostalih u HR potegla u debele minuse!

janko66, 04.05.2009. u 20:58
prema riječima Direktora Z. Štiglića Dinamarin ima u planu nabavku još brodova.

A jadni što će im toliko barkica,izgleda da će biti dobar ulov,… [lol] [lol]

sava, 05.05.2009. u 08:52
prema riječima Direktora Z. Štiglića Dinamarin ima u planu nabavku još brodova.

A jadni što će im toliko barkica,izgleda da će biti dobar ulov,… [lol] [lol]
[/quote]

Hvali more drž se kopna!
Jankić oćemo li i ovo kupiti; šta se priča?

Trgovački sud u Zagrebu objavljuje:

I. Pokreće se prethodni postupak radi utvrđivanja uvjeta za otvaranje stečajnog postupka nad dužnikom

CETINKA INTERNATIONAL d.o.o., Sesvete, Resnička 10, MBS: 080490070, OIB: 01586632548.

II. Zakazuje se ročište radi izjašnjenja o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka 21. svibnja 2009. godine u 9.30 sati u zgradi Trgovačkog suda u Zagrebu, Petrinjska 8, soba 85/II.

Na ročište se pozivaju dostavom ovog rješenja:

– zakonski zastupnik predloženog dužnika, direktor Vedran Vilović s upisanom adresom Zagreb, Kučerina 74 i Gordan Arambašić iz Splita, Nikole Tesle 9

– Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Zagreb, Slavonska avenija 6, kao pravna osoba koja za predloženog dužnika obavlja poslove platnog prometa i koja se poziva dostaviti stanje na računima dužnika

– predlagatelji po opunomoćeniku Jagodi Đinđić, dipl. iur. SSSH – Ured SSSH Splitsko-dalmatinske županije, Split, Marmontova 1/II.

III. Na ročištu će se pozvane osobe izjasniti o prijedlogu za otvaranje stečajnog postupka. Na temelju članka 49. stavak 2. Stečajnog zakona one se o prijedlogu mogu i pisano izjasniti.

(Broj: XII-ST-106/2009 od 28. IV. 2009.) (594)

Baš lijepo izgleda novopridošli četverocifreni nalog za kupnju ( 1070 kom / 116.47 kuna )
Da je takvih kapitalaca više i da su još spremni zagristi …. jednog dana [pray]

Baš lijepo izgleda novopridošli četverocifreni nalog za kupnju ( 1070 kom / 116.47 kuna )

ne budi naivan. da je njemu do kupovine, ne bi on stajao na 116 nego na 123 ili više kuna. to je samo da vas , kupce, navuče da kupujete njegove dionice ali po većim cijenama. stare igrice, već viđene. općenito je danas i jučer bilo fino istresanje velikih nad malima.

I jesi kupio šta?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Delboy,

Nema na DIOK-iju velikih koji nešto prodaju. Ovi koji su stvarno veliki ti ne prodaju ništa već par godina. (ne računam tu HFP, jer to je bilo samo pretakanje iz jedne velike ruke u drugu i te dionice neće još skoro na tržište)
Sva trgovina ovdje se odvija između ‘većih malih’ i ‘manjih malih’ i to će još duugo ostati tako. Sve će manje biti dionica na prodaji i to će biti sve traženija roba. Vrlo brzo ćemo se smijati ovim cijenama.
Onaj tko se ‘istresa’ po ovim cjenama mora imati jako dobru šansu negdje drugdje da oplodi svoj kapital više nego na DIOK-iju.

Ja ne nagovaram nikoga na ništa, ali žalim ovu ekipu koja sada prodaje. Ako misle da će kasnije ponovo kupiti jeftinije grdno se varaju.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

ne budi naivan. da je njemu do kupovine, ne bi on stajao na 116 nego na 123 ili više kuna. to je samo da vas , kupce, navuče da kupujete njegove dionice ali po većim cijenama. stare igrice, već viđene. općenito je danas i jučer bilo fino istresanje velikih nad malima.
[/quote]
Taj je stvarno heben igrač što se istresa na 120 kuna, šta se nije istresao na 500, 600 kuna?

***obrisano*** ma bit će još prilika za kupnju dionica dečki. kriza nije gotova. a tu su i slavne nelikviduše koje će u par tjedana nadoknaditi izgubljeno. uskoro će to napraviti jedna iz mojeg portfelja pa pozornpo pratite ove s najvišiim prinosima. bit će moguće uzeti 200% u par tjedana…hehe.

New Report

Close