DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na ldpe će se tek ove godine počet radit na proširenju, a bit će dovršeno????

vcm je u remontu već ohoho, možda bude nešto od toga do kraja godine???

pvc, kakva proizvodnja??? početak izgradnje pogona negdje u ovoj godini, trebalo bi uskoro, izvođač radova odabran

ma kakav cash-r-a, 100% in

Što se investicija tiče , prošle je godine najavljeno:

1.Povećanje kapaciteta LDPE u Omišlju primjenom nove licence za 20,000 mt u 2Q 2009.
2.Ponovno pokretanje VCM-a kap. 200,000 mt/god u 3Q 2009.
3.Pokretanje proizvodnje PVC-a kap. 120,000 mt u 4Q 2009.
4. Prerada plastike 10-15,000 mt/g

Po onom što sam čuo , točke 1. i 2. idu po planu.
PVC odgođen za 2010., a za točku 4. ne znam što se događa.
Osim toga , katarski emir je ovog tjedna u Hrvatskoj , što bi mogao biti definitivni okidač za LNG.

Pa zar nije LNG vec u cijeni uracunati?
[/quote]
Samo lokacija,ostalo će se uračunati.. [lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8708df6d-ef05-466b-80fd-ac7facf2d5b8&open=sec

jope hrpa gluparija. kao 1, svi vaši planovi padaju u vodu jer dioki neće pozitivno poslovati još najmanje 2-3 godine. 2. LNG je već uračunat u cijenu i svi vi ste zato i uzimali, a ja fino govorio da zbog LNG-a samoga to ne uzimate 3. ovaj u plahtama iz katara hoće da se LNG gradi u pločama zbog bošnjačke mu bratije po veri. zato se smirite i pričekajte koju godinu. sigurno ćete zaraditi. polako. dioki prvo neka počne pozitivno poslovati a tek onda možemo da računjamo.

...povijest se ponavlja...

Čuo jesi,vidio nisi,a osim toga imamo povrh svega državnu birokraciju za popizdit(izvinite na izrazu),samo građevinska dozvola koliko se mora čekati…..,ja to je jedna od antirecesijskih mjera koje su donešene :za ulaganja od 10 mil.eura,da sve dozvole budu u roku od 45 dana.Ovdje se radi o o velikim ulaganjima ,a državna administracija još uči abecedu.

Imaš li kakav info o novoj koncesiji za izgradnju cjevovoda i pristupnih puteva na pomorskom dobru?
Zašto im to treba? Je li to veza s rafinerijom ili kreću u plinski business samostalno.
Izgradnjom podmorskog plinovoda i plinske veze Kukuljanovo – Omišalj otvara se mogućnost za dobavu plina s Energy Bridge Regasification Vessels tehnologijom.

Čuo jesi,vidio nisi,a osim toga imamo povrh svega državnu birokraciju za popizdit(izvinite na izrazu),samo građevinska dozvola koliko se mora čekati…..,ja to je jedna od antirecesijskih mjera koje su donešene :za ulaganja od 10 mil.eura,da sve dozvole budu u roku od 45 dana.Ovdje se radi o o velikim ulaganjima ,a državna administracija još uči abecedu.

Imaš li kakav info o novoj koncesiji za izgradnju cjevovoda i pristupnih puteva na pomorskom dobru?
Zašto im to treba? Je li to veza s rafinerijom ili kreću u plinski business samostalno.
Izgradnjom podmorskog plinovoda i plinske veze Kukuljanovo – Omišalj otvara se mogućnost za dobavu plina s Energy Bridge Regasification Vessels tehnologijom.

[/quote]
Nemam nikakvih info.

[/quote]
Nemam nikakvih info.
[/quote]

Prošlo je ravno godinu dana od dobivanja koncesije. A još se ne zna za što im to treba!!!!
To mi je skoro pa nemoguće. Valjda se nešto radi na toj čestici. Barem neki projekti mislim.
Možeš li vidjeti gdje se uopće nalazi k.č. z.10350 k.o. Omišalj.
Postali su tajnoviti ko Pentagon.

Neznam,evo i ja sam kopao po katastru http://katastar.hr/dgu/pax.php,sad di je ta čestica,,….pojma nemam.Pentagon je mala beba za DIOKI,što se tiče informacija.

http://katastar.hr/dgu/pax.php

http://katastar.hr/dgu/pax.php

Ajde saznaj šta se to kuha u glavama Uprave. Je li ta koncesija za produktovod ili plinovod?
Imam puno povjerenje u tebe i tvoje info.
Bio sam malo skeptičan glede informacije da se u Dini i Diokiju radi punom parom.
Danas sam se uvjerio da si bio u pravu. Ako isključimo energiju Proizvodnja kemikalija i kemijskih proizvoda je najbolje prošla – imamo samo neznatan pad od 2,7% ali da li je to Dioki ili Petrokemija ne vidi se. Više mi se čini da je pad zbog Petrokemije jer kasne poticaji za poljoprivredu, a poticaji prazne skladišta i pokreću proizvodnju.

Onaj emir stiže danas pa će razgovarati o mogućem ulaganju u terminal na Krku kažu na radiju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Gledam boeing Qatarskih registracija na aerodrom Pleso. Uz to gledam na monitoru i nalog za prodaju od 297 komada po 123 kune. Hrabro od nepoznatog junaka.

New Report

Close