kada s kameni pojavi slijedi značajan skok u visine [thumbsup],do sada sam to slabo znao iskoristiti [cry]
Pozdrav Kamenom, pomalo se reaktiviraš. [thumbsup]
Uzvraćam pozdrave.
Dosadno mi bez vas…
kada s kameni pojavi slijedi značajan skok u visine [thumbsup],do sada sam to slabo znao iskoristiti [cry]
Bdijte jer ne znate sata niti dana, veli stara biblijska…
Treba bit spreman za polijetanje.
A ovo su još malo i idealne razine.
Ne, to ti je bilo ‘just warmin’ up’
A bit ce odradjeno iduce godine s nekoliko skokova od 200 do 2000 [wink]
[/quote]
A kolko će tek onda ove firme šta zarađuju nešto. [tongue]
[/quote]
Znači Ledo ide na 50K, na 20 BV-a. ufff dobro je [thumbsup]
A kaj to sve nije već odrađeno onim skokom sa 350 na 550 u 2 dana? [undecid]
Je, al se "zaboravilo" do sad. Slijedi još jedan krug "podsjećanja" [lol]
Nadam se da je ovo samo šala. [smiley] Pa oni nisu bili sposobni napraviti profit u zlatno doba automobilske industrije. Drugim riječima, nula je njihov plafon. Svaki malo manji poremećaj tržišta njima donosi gubitak.
[/quote]
ne slažem se sa tobom
Najvažnije:
1)LNG terminal se treba graditi na zemljištu koje je u vlasništvu DIOK-ija. LNG konzorcij teoretski može otkupiti to zemljište ili može uzeti u najam sa pravom gradnje.
Radi se o skoro 600.000 m2 zemljišta.
2)Koncesiju na luku Sapen ima također DIOK-i. Tako da bi LNG konzorcij također morao za svaki iskrcaj na LNG terminalu plaćati davanja DIOK-iju.
Ono što je važno znati je da se lokacijska dozola očekuje krajem godine. Da bi uopće dao zahtjev za lokacijsku dozvolu, investitor mora ili biti vlasnik zemljišta ili mora predočiti dokaz o pravu gradnje. Tako da realno je očekivati da bi sada taj dogovor oko zemljišta morao biti ili već potpisan ili će se vrlo brzo potpisati.
A to nije malo novaca i učinak na RDG može biti više nego lijep.
Najprije da Vam čestitam Uskrs.
Glede kvadrature DINA Petrokemija zauzima oko 156,72 hektara, a neizgrađeni dio je oko 34,51 ha.
A koliko treba za LNG terminal ne znam ali da je i ovaj neizgrađeni dio to je ogromno.
Namjeravam izaći iz PTKM i mislim da je ovo dionica u koju ću ući i smatram da je svaki ulazak u nju ispod 120 kn dobar ulazak…
Namjeravam izaći iz PTKM i mislim da je ovo dionica u koju ću ući i smatram da je svaki ulazak u nju ispod 120 kn dobar ulazak…
haha, pa to je stvarno smiješno. najavljuješ da ćeš prodat PTKM, a isotvremeno najavljuješ da ćeš kupovati DIOK do 120 kn tako da se sutra odmah svi zalete i uzmu prije tebe.
-130 milijuna kuna gubitaka za 2008. svrstavaju ovu dionicu u kategoriju reži i bježi, a nikako u onu: prodaj sve i kupi baš nju….
da si par mjeseci na TK još bih razumio da si neiskusan, ali 2 godine si već ovdje pa te tvoje izjave spadaju u vrlo proziran druk nekoga koji je već kupio DIOK i sad navlači druge. sorry, al je tako [bye]
Možete objasnit ovu odluku, ako želite?