Jel’ ima netko ikakvih novih saznanja o rezultatima INA-inog pozivnog natječaja za dužobalni prijevoz naftnih derivata, a u svjetlu mogućeg širenja DIOKI-a ulaskom u novi profitabilni segment poslovanja ?
Teško, bojim se … kada se njih par nagurava i takmiči na asku tko će spustiti par lipa više i time postati atraktivniji nekom kupcu [undecid]
Nažalost mi u ovoj američanskoj i domaćoj građevinarskoj euforiji nismo ulovili bogzna što. [cry]
Ali kupnja je sasvim solidna, a mislim da će biti i još bolja.
Ali kupnja je sasvim solidna, a mislim da će biti i još bolja.
naravno, ispricavam se ako nisi ni jedan od gore navedenih
naravno, ispricavam se ako nisi ni jedan od gore navedenih
[/quote]
Nisam ni jedan od navedenih. kupiti po 119 pa prodati po 123? Ne pada mi na pamet takav business.
Nešto se nagomilala prodaja, nije vrag da su neki ocekivali dobro izvjesce kada se ovdje vec mjesec dana pise o rezultatima za 2008?
Nešto se nagomilala prodaja, nije vrag da su neki ocekivali dobro izvjesce kada se ovdje vec mjesec dana pise o rezultatima za 2008?
Očekivano loše izvješće je po meni već ukalkulirano u cijenu.
Što se tiče prodaje mene ne brine ovo što se vidi u prvih 10. Mene bi zanimalo što se nalazi iza onog naloga od 492 kom koji se sada ne vidi.
Jel može neko od kolega pokazati više od prvih 10 na prodaji? Neko tko ima ZSE monitor?
Pazi ovo
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=37d80f69-5065-4c18-8ec2-91cfa5d02e49&open=sec
Ne daj boze koju pozitivnu vijest napisati o proizvodnoj firmi i velikom izvozniku, odmah si narodni neprijatelj br 1 [rolleyes]