SUO Zlobin Omišalj DN 1000/100 ( hebeno delelo i jak pritisak ) zgotovljeno.
Poklopilo se s vezom HR-Mađarska. LNG je sve bliže!
još malo pa će isključiti sve dionice iz crobexa kako je krenulo. i neka, što će nam neki indeksi.
tako je..dosadni su ti indeksi…od njih mi jedino valja ona : "Bacila je sve niz rijeku.."
U današnjem jutarnjem: "Maras se buni što njegov JPS gubi unosan posao priobalne distribucije naftnih derivata za INU, a u posao na velika vrata ulazi Ježićev Dioki".
He-he!
Dioki – samo nama ti rasti i cvjetaj! [lol]
Još kada krenemo u dokup po dvoznamenkastim ciframa, pa gdje će nam biti kraj? [lol] [lol] [lol]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
He-he!
Još kada krenemo u dokup po dvoznamenkastim ciframa, pa gdje će nam biti kraj? [lol] [lol] [lol]
da,al donjoj polovici dvoznamenkasze cifre!!!!eh,pa da nam je dobar prosjek,pa sve riješiti na 100 kn!
He-he!
da,al donjoj polovici dvoznamenkasze cifre!!!!eh,pa da nam je dobar prosjek,pa sve riješiti na 100 kn!
[/quote]
Imam ja paketić po 20 kn,ako ste zainteresirani,,,… [lol] [lol] [lol] [proud]
He-he!
[/quote]
To se zove smisao za ironiju. [lol]
Di mu je kraj,još samo komadić kolača u LNG-u i to je to,,… [lol]
Zar sve to nismo već apsolvirali.
Evo ispod imaš Port calc za Ras Laffan pa izračunaj koliko košta uplovljavanje i pražnjenje jednog LNG carriera. A Luka Sepen je od Dina Petrokemije; 32 godine koncesije.
http://www.qp.com.qa/raslaffan/rlc.nsf/web/porttariff
Pa di ste ljudi, nitko se ne javlja vec danima… koliko je bilo za vidjeti 100-tinjak Kn je neka donja granica, ne ide bas ispod. Suskalo se nesto o 100-tinjak milja minusa za proslu godinu, hoce li to po vasem misljenju imati neki jaci utjecaj? Koliko se meni cini izgleda da nece. E… neki dan je trezor kupio nesto komada ako se ne varam, vidio sam obavijest na ZSE, ali nisam mogao otvoriti. Zna li netko koliko i po kojoj cijeni?