Zar ima nešto loše od dva LNG terminala,,.
Velike investicije,svježi kapital ,radna mjesta,nema smrzavanja radijatora u zimskom periodu,,.itd.
A ovi na vrhu (Sanader+Mesić)neka se više dogovore oko nekih stvari i sami sa sobom,,..
Sve u svemu učestale odluke,pa demanti istih odluka,pa hoće biti pa neće biti,pa Omišalj pa Plomin ,e nije Plomin nego Ploče,ma nisu Ploče nego Omišalj itd.
idemo li sutra ispod 100 [cry]
Sobzirom na stanje naše burze možemo sutra ispod 100kn,ali nigdje nije demantirano da se lokacija iz Omišlja povlači u Ploče pa prema tome,,,. [lol]
Dobra je stvar kaj je Ježić kupio brodove pa kad fura plin iz Ploča može usput pofurati par Čeha i Mađara na izlet do Omišlja te tako ostvariti dodatni prihod,a i zeleni će biti zadovoljni (jedni i drugi zeleni)
idemo li sutra ispod 100 [cry]
DIOK -9,70%, Izašao iz negativne blokade sa vrlo mršavom kupnjom. Obzirom da je gubitaš, zagađivač, te da su nedavno njemački znanstvenici razvili novu tehnologiju dobivanja polimera iz obnovljivih izvora (drveta) bez sumpora, DIOK ide sigurno prema dole ! Pogledajte prilog ![bye]
To je jasno ! [cool]
moj dikane,a šta će zeleni reći kad se počnu rušiti šume kojih ionako nema dovoljno,sve je to s ciljem da se ruši dionica,ali i ja to čekam zato samo naprijed [thumbsup]
DIOK -9,70%, Izašao iz negativne blokade sa vrlo mršavom kupnjom. Obzirom da je gubitaš, zagađivač, te da su nedavno njemački znanstvenici razvili novu tehnologiju dobivanja polimera iz obnovljivih izvora (drveta) bez sumpora, DIOK ide sigurno prema dole ! Pogledajte prilog ![bye]
To je jasno ! [cool]
[/quote]
—E prijatelju Dikane da si se pojavio barem prije godinu dana, uštedio bi mi dosta love…. [pray]
obzirom da diokica nikad nije pratila svjetski trend NADAM se da neče ni ovaj put
u omišlju se kotačić zakotrljao i mislim da ga je tešlo zaustaviti ali nikad ne reci nikad
dakle sve ide svojim tijekom no jedno me interesira ako netko zna da mi odgovori
na zagrebačkoj lokaciji trbala je krenuti izgradnja kogeneracije NAVODNO zapelo oko
lokacijske gdje je istina
USPUT rečeno pogon demineralizacije ili ti osmoze pri kraju isto navodno
Drage Čvrste Ruke Diokija,
bit će zanimljivo pratiti situaciju u nadolazećim danima… Naime, živo me zanima hoćete li prodati Posejdonu Vaše dionice ispod 100 kuna. Hoće li vam Posejdon izbiti i ono malo što vam je ostalo? Ako mu prodate Vaš Dioki ispod 100 kn znajte da vas je pobjedio. On će, dakle, tada biti pobjednik, slavodobitno zaplesati svoj pobjednički pir i okačiti svoju zastavu, a vi ćete podvijena repa pokunjeni i poraženi zakoračiti u njegovo ropstvo. Ha "čvrste ruke diokija"? Hoćete li mu to priuštiti? Ovisi samo o vama [bye]
Drage Čvrste Ruke Diokija,
bit će zanimljivo pratiti situaciju u nadolazećim danima… Naime, živo me zanima hoćete li prodati Posejdonu Vaše dionice ispod 100 kuna. Hoće li vam Posejdon izbiti i ono malo što vam je ostalo? Ako mu prodate Vaš Dioki ispod 100 kn znajte da vas je pobjedio. On će, dakle, tada biti pobjednik, slavodobitno zaplesati svoj pobjednički pir i okačiti svoju zastavu, a vi ćete podvijena repa pokunjeni i poraženi zakoračiti u njegovo ropstvo. Ha "čvrste ruke diokija"? Hoćete li mu to priuštiti? Ovisi samo o vama [bye]
Kada je rasla ATPL, svaki drugi post je bio tvoj na forumu iste, a od kada pada ( sa 820 kuna na 620 kuna ) ni slova od tebe. Koji su tvoji motivi dolaska na ovaj forum osim svađe sa Posjedonom? Nemam pojma, no ne sviđa mi se ostavljanje ranjenika na bojištu ( ATPL ). Uspoređujući tvoje ponašanje na forumu ATPL i cijene iste, DIOKI bi trebao na cca. 80 kuna. Ne sviđa mi se to.