e moj dikane. ti odlučio da ga srušiš ispod 100 kuna….nije da me smeta jer sam ga kupovao davnih dana po 90 kuna na burzi i nešto malo od radnika po 40 kuna, ali neki su uzimali po 750 kuna…njima se može postaviti jedno jedino pitanje: a vi? šta ćete vi?
5. OBAVIJEST O SKLAPANJU UGOVORA – PLINACRO d.o.o. Zagreb
Narodne novine br.: 23
20.02.2009
(166)
OBAVIJEST O SKLAPANJU UGOVORA
1. (a) Naručitelj: PLINACRO d.o.o.
(b) Adresa: 10 000 Zagreb, Savska cesta 88a
(c) Tel. br.: + 385 1 6301-777, telefaks: + 385 1 6301-790
(d) Matični broj tvrtke. 1537571
2. Način nabave: otvoreni postupak javne nabave sukladno vodiču EIB-a
(a) Broj i datum objave u Službenom glasniku Europske unije (OJEU): 219, 11/11/08
(b) Broj i datum objave u Narodnim novinama – službenom listu Republike Hrvatske: 12/11/08
3. Predmet nabave: izrada glavnog i izvedbenog projekta za međunarodni plinovod Dravaszerdahely – Donji Miholjac, DN 700/75 i magistralni plinovod Kukuljanovo – Omišalj, DN 500/100 (broj: PN-I-502/08-DT)
4. Broj zaprimljenih ponuda: 2
5. Datum ugovora: 18. 2. 2009.
6. Najniža i najviša cijena prihvatljivih ponuda: 3.985.000,00 HRK
7. Cijena odabrane ponude: 3.985.000,00 HRK
8. Naziv/ime odabranog ponuditelja: Inženjering za naftu i plin d.o.o., Zagreb, Hrvatska
9. Kriteriji odabira: najniža cijena
Vrlo zaguljeno pitanje.
A ja pitam koja je bila cijena neisporučenog ruskog plina; koliko je bio spreman platiti neki industrijski potrošač da bi imao plin i da ne trpi štete ne radeći?
Najskuplji je plin kada ga nema.
[/quote]
Industrijski prtošaći plaćaju cijenu plina koja je ispod cijene koju kupujemo od Gasproma. Kada industrijski potrošaći budu plaćali realnu cijenu plina pitanje je hoće li poslovati pozitivno.
mi hočemo,al burza definitivno neće!
Mi smo burza!
Valjda gospon Merti zna sto baljezga,slusati ga ili ne pitanje je.
Dragi dioničari Diokija, neki od Vas [cool]
vrijeme pokazuje sve zablude zavedenog uma … ako niste imali povjerenja u poduzeće čiju dionicu ste vlastitom odlukom kupovali, čemu kupnja, čemu bespotrebne priče; zbog čega gubiti zdravlje, ionako jedino važno … sad,.. pitanje je prioriteta pojedinca … to što nije onako kako je svaki lažni ego zasebno želio – htio, govori o tome da ne znamo ništa, a jezikom izričemo svakojake besmislice, uznemirujemo druge … strpljenje je vječna osobina svjesnih bića, a nagrada će uslijediti veseljem u času kad činjenice budu posložene u vidu događaja … predlažem duboko disanje do tad, uz napomenu da sve jest točno kako treba, usprkos šte nekima se ne čini da je … i ZSE, i ova firma su okej… i to vrlo … sretno svima uz manje apetita, više dobre volje i hrabrost srca … srdačan pozdrav [thumbsup]
dragi moji forumaši ja sam kako i rekoh na ribičiji jer namogu gledati ovu našu jadnu
ŽABOKREČINU
cijelih 50 kom. danas sutra možda 75 i tako do 2012
poz….
mirovanje, kalkulacija i neizvjesnost rade svoje. I da slazem se da ce 2012., 2014.g. bit odlične godine. Ali, godine za prodaju kad bude cijena i preko 1000. Bez LNG je cijena bila 600 kn i vise… To ce bit super godine, godine za prodaju.
Sada su godine za super kupnju.
nisam jos bio na Vašem forumu, ali dionica mi jako draga (medu tri najdraže) i imam je poprilično u portfelju i kad kod sam u mogućnosti je kupujem.
toliko od mene,
sretno svima i pozdrav
Katarski emir želi LNG terminal u Pločama
Ostatak na http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c047cfbb-56cb-441d-ba50-33945ac0fe66&ref=rss