DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dioki niti nije gubitaš nego dioki grupacija,sve natrpaju u isti kalup onda pišu o gubicima,a lokacije rade normalno i nema zastoja.

pixma

Ma mislio je on da će pogurati dioki ispod 90 kn pa da se dokrca,ali ja to ne vidjeh…. [lol] .

Nisam toliki stručnjak, ali znam jedno : INA ima dobit i dijeli dividendu……..
To je jasno ! [bye]

Živi bili pa vidjeli !

kao što rekoh prije otprilike dva mjeseca recesija je tu a mi možemo mirne duše uzeti
ribičke štapove i ne ribičiju,na burzi DIOKI 10% gore 1o% dolje do tamo negdje 2012
ako uopšte opstanemo uz ovu našu divnu vladu
do lokalnih izbora kako tako poslije NIKAKO
nakopat crve i u ribičiju!!!!

sve je to lijepo i fino ćemo zaraditi, ali neće to tako skoro biti jer dioki je u ogromnim gubicima i situacija je vrlo složena. uz to, previše pišete i navlačite drhtavce što će nas isto koštati živaca. prvo se njih treba otresti a tek onda će cijena značajno gore.

Ima li šanse da DIOKI pozitivno posluje ?

Ode DIOK u blokadu -12,94%. Opća situacija je loša i ne bi rekao da su uvijek krivi drhtavci i ‘dej trejderi’, prije mi se čini da je nekome zatrebalo tisuću €. Možda Drvosječi ? [proud]

Odnos kupnje i prodaje je u prilogu. Činjenica je da je DIOK gubitaš i zagađivač i kao takav mi se ne čini perspektivan. [sealed]

To je jasno ! [cool]

Dikane kakva je budućnost DIOKI-ja odnosno pretrokemije u Hrvatskoj’
Zašto je Hrvatskoj u interesu razvijati petrokemiju ?

Petrokemija, odnosno industrija polimera, to je industrija 21. stoljeća.
I to je Vlada prepoznala i ugradila u Strategiju razvoja do 2015. godine.
Zašto je to industrija 21. stoljeća – iz jednostavnog razloga što je 3-4 puta energetski učinkovitija od industrija koje su bazirane na npr čeliku, aluminiju, staklu, papiru i dr materijalima klasičnim.

Dovoljno je reći da novi Boeingov Dreamliner u sebi nema NI JEDNOG metalnog dijela.
Sve je od polimera, polikarbonata, kompozita.

A šta se trenutno događa u Diokiju i koja je top tema pitajte radnike Diokija ako znate nekoga.
Pustite Dikana nek pljuca pomalo, i to je dio predstave.

kao što rekoh prije otprilike dva mjeseca recesija je tu a mi možemo mirne duše uzeti
ribičke štapove i ne ribičiju,na burzi DIOKI 10% gore 1o% dolje do tamo negdje 2012
ako uopšte opstanemo uz ovu našu divnu vladu
do lokalnih izbora kako tako poslije NIKAKO
nakopat crve i u ribičiju!!!!

isitna …… samo ….. koja je to "uopšte" naša vlada ?!

Zašto Dioki ne dijeli dividendu ?

Ja ne razumijem zašto neki pojedinci uopće gube vrijeme na TK, prate dionice, npr DIOK-i, ako im je sve loše, precjenjeno, ako će sve propasti, ako su svi lopovi itd.
Dajte se poštovane kolege koji spadate u ove pojednce manite ćorava posla i poštedite sve nas ostale svojih nesuvislih komentara, panike, magluštine i sveg mulja kojeg donosite na ovaj topic, a i na puno drugih topica gdje se jedni te isti stalno pojavljujte.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kolega,ako ste ulagali svoj novac na razinama većim 70,80%,upitate se u ćemu je problem!!,u cijelom sustavu vođenja ekonomije,politike,ili u samoj firmi!!!,koliko ja znam,pogoni,zemljišta,nekretnine,poslovi….još uvijek stoje,nisu nestala,niti će nestat iz vlasništva pojedinih firmi!!,znaći neko se poigrava s našim ulaganjima!,a ćorava posla oćito se hvatate vi,ukoliko je ovo za vas normalno stanje!!!!!!!!!!!!!

Dovoljno je reći da novi Boeingov Dreamliner u sebi nema NI JEDNOG metalnog dijela.
Sve je od polimera, polikarbonata, kompozita.

The 787 features lighter-weight construction. Its materials (by weight) are: 50% composite, 20% aluminum, 15% titanium, 10% steel, 5% other.

New Report

Close