Tko će ga znat kako izgleda morski vuk al ovaj naš je mlađahan … [rolleyes]
[/quote]
Pixica, Pixica….
Sva si vražja! [cool]
[/quote]
[proud]… he he, nisi ni ti za baciti! [wink]
Direktor Dimamarina djeluje mi kao stari morski vuk ?
Tko će ga znat kako izgleda morski vuk al ovaj naš je mlađahan … [rolleyes]
[/quote]
Na mladima je budućnost lijepe naše.
sve je to lijepo i fino ćemo zaraditi, ali neće to tako skoro biti jer dioki je u ogromnim gubicima i situacija je vrlo složena. uz to, previše pišete i navlačite drhtavce što će nas isto koštati živaca. prvo se njih treba otresti a tek onda će cijena značajno gore.
sve je to lijepo i fino ćemo zaraditi, ali neće to tako skoro biti jer dioki je u ogromnim gubicima i situacija je vrlo složena. uz to, previše pišete i navlačite drhtavce što će nas isto koštati živaca. prvo se njih treba otresti a tek onda će cijena značajno gore.
kako sad to kajmane??
A ja se sjećam kad je mig na 400 kuna pitao kad bi ovo trebalo gore, ti si poludio i opravdavao dioki koji je bio na 3 buka i debelim minusom na kontu.
Kad stigne komanda iz Švice ode zemljište na bubanj onom vlasniku kojeg će odrediti neko tko nije hr. državljanin. Nažalost.
..Ako kriza drugačije ne ispremiješa karte.
Kako god bilo Vlasnici nisu i neće biti hrvati. Isti momci nemaju namjeru više plaćati naše sitne zaebncije i interese. Zato i postoji toliki otpor.
Stalno ponavljaš isto. Drhtavci su odavni vani. Trenutno pazare nekolicina trejdera, zarađuju ili gube par stotina kuna i vrte se u krug.
Bravo Sanaderu !
Bravo Šukeru !
Bravo genijalci !
Bilo bi najbolje da recimo promjenimo i našu nacionalnu valutu kunu u recimo turopoljski pezos !
Danas malo ovak, sutra malo onak ! [angry]
Ode DIOK u blokadu -12,94%. Opća situacija je loša i ne bi rekao da su uvijek krivi drhtavci i ‘dej trejderi’, prije mi se čini da je nekome zatrebalo tisuću €. Možda Drvosječi ? [proud]
Odnos kupnje i prodaje je u prilogu. Činjenica je da je DIOK gubitaš i zagađivač i kao takav mi se ne čini perspektivan. [sealed]
To je jasno ! [cool]
Pa ovi stvarno nisu normalni…,,,,pa još i burzu neka dotuku do kraja i šta nam ostaje od svega:jedno veliko NIŠTA,NULA.
PITANJE ZA dikana:tko više zagađuje Ina ili Dioki
Nisam toliki stručnjak, ali znam jedno : INA ima dobit i dijeli dividendu, a DIOKi je gubitaš, jako zagađuje i nema dividende !
To je jasno ! [bye]
PS: Preporučujem hitne antirecesijske mjere, vidi moj post na PUNT !
PITANJE ZA dikana:tko više zagađuje Ina ili Dioki
Nemoj ga uopće komentirati, to je najbolje.
Najveći pojedinačni zagađivač je cementara u Splitu. Zatim su tu termoelektrane, INA i tamo negdje na repu je Dioki. Vlada je napravila Strategiju razvoja petrokemije u HR do 2015. godine. Ključna točka u strategiji je upravo Dioki, zato se i guraju i financiraju projekti preko HABOR-a.
Uglavnom planirani prihodi petrokemije 2015. bi trebali biti na razini od 15 milijardi kuna minimalno.
A to je više nego dvostroko više no sada.
***obrisano***