Apsolutno se slažem.
Free float DIOK-ija je premalen sada i ovih 4% može dobro djelovati na privlačnost kompanije na TK za veće investitore što je dobro i za likvidnost i atraktivnost dionice i to u biti dugoročno diže cijene.
[/quote]
Meni se čini da bi to mogao biti JEDINI free float Diokija u tom razdoblju od cca 1 godine.
Zato je i pušten u opticaj čini mi se.
…pa najvjerojatnije se već točno zna o kojem brodu se radi…zato se točno zna i kakva posada sa kojim brevetima se traži…greške oko vlasništva ne smije biti ni oko manjih stvari,a kamoli brodova…. [smiley]
…što se tiče onoga falilo…to je pitanje poslovne politike tvrtki…
Od iste te privatne firme iz prve ruke saznajem da se radi o brodovima (dva broda) u vlasništvu Dinamarin-a koji će voziti derivate za INA-u od omišlja do ploča/solina i natrag.
[/quote]
Direktor Dimamarina djeluje mi kao stari morski vuk ?
obzirom da je uprava rekla da u DIOKI ju ima 10% viška ljudi
mogli bi iskoristiti prilikiu i za otpremninu podjeliti dionice???
kupujemo brodove gubimo cisterne
kako će se odarziti na imiđ kompanije iseljenje sela kod Bakarca zbog izlijetanja cisterne
pune 30 tona našeg etilena???
kupujemo brodove gubimo cisterne
kako će se odarziti na imiđ kompanije iseljenje sela kod Bakarca zbog izlijetanja cisterne
pune 30 tona našeg etilena???
Cisterna je prevozila približno 17 t etilena, nikakvog iseljenja mještana u okolici nije bilo. Jedino je zatvorena cesta Hreljin – Križišće zbog očevida koji je u tijeku. Nažalost dogodila se nesreća u prometu pri kojoj je vozač smrtno stradao. Ne vidim kakve veze ima imidž firme sa prometnom nesrećom, a isto tako i kupovina brodova. Čini mi se kao da se veseliš zbog ovog nesretnog događaja.
Dioki nema cestovni prijevoz, ima 40 željezničkih cisterni, čini mi se.
I sada još 2 broda za pomorski prijevoz.
Dioki nema cestovni prijevoz, ima 40 željezničkih cisterni, čini mi se.
I sada još 2 broda za pomorski prijevoz.
…joj,joj…joj…kapus i fažol… [rolleyes]
[/quote]
[/quote]
Nemojmo sada biti zlobni. Koliko sam čuo bio je par godina na moru, dobio je priliku i sada je na njemu da se dokaže.
[/quote]
Nemojmo sada biti zlobni. Koliko sam čuo bio je par godina na moru, dobio je priliku i sada je na njemu da se dokaže.
[/quote]
I ja sam svako ljeto na moru, mogu li i ja dobiti takvu priliku? [thumbsup]