Kakav Šelebaj sada?
Pa on je za Ferića mali od palube.
Vjeruj mi da su samo Kemikalije kupca koštale HRK 860 po dionici, a poslije su pripojene Diokiju.
SKORO NOMINALA!!!!
Šelebaj je harao dioki-jem par godina i doveo ga do prosjačkog štapa,zatvorio par pogona,nešto prodao,u biti toliko ga je srozao da je umalo više vrijedilo zemljište od pogona,tada nastupa Ježić i preuzima povoljno cijeli dioki,nekako mi se čini sve priređeno za takav scenarij,s tim da je Šelebaj ispraćen s lijepom hrpicom love za svoj nazovimo ga rad.Katastrofa
Da ne spominjem da je i Čuljak bio menađer i uzeo svoj dio zahvaljujući zna se kome
Šelebaj je harao dioki-jem par godina i doveo ga do prosjačkog štapa,zatvorio par pogona,nešto prodao,u biti toliko ga je srozao da je umalo više vrijedilo zemljište od pogona,tada nastupa Ježić i preuzima povoljno cijeli dioki,nekako mi se čini sve priređeno za takav scenarij,s tim da je Šelebaj ispraćen s lijepom hrpicom love za svoj nazovimo ga rad.Katastrofa
Da ne spominjem da je i Čuljak bio menađer i uzeo svoj dio zahvaljujući zna se kome
Ne ću trošiti više riječi na Šelebaja. Reći ću samo da nije bio za taj posao.
A ostalo imaš iz revizije.
Da Šelebaj je imao lijepi bonus za otpuštanje radnika,koji vrhunski menager,,…to bi i ja mogao napraviti u bilo kojoj firmi(otpustiti 300-400 ljudi i evo uštede za firmu,naravmo meni bonus) [lol] [lol]
Da Šelebaj je imao lijepi bonus za otpuštanje radnika,koji vrhunski menager,,…to bi i ja mogao napraviti u bilo kojoj firmi(otpustiti 300-400 ljudi i evo uštede za firmu,naravmo meni bonus) [lol] [lol]
Zato je i letio iz firme.
Da je Dioki preuzet od bilo koga 2004. trebala je biti ponuda za preuzimanje i otkup od malih dioničara, a toga nije bilo.
Kemikalije su preuzete za 11.645.983,81 eura.
dečki moji šelebaj je sada u medijima ali slavu je stjecao na sanaciji ELANA da bi vrhunac bio na okiju
on je bio čovjek od povjerenja i zadatka valjda vam je to jasno
tko stji iza njega ili još bolje iza preprodavače ježića to je drugi par cipela
čovjek je prodavao godinama svu proizvodnju okija uz 1%provizije
nemojte misliti da je to malo
glavni igrači su malo više oko banskih dvora svi drugi a tako i ježić dole nisko
2003.
PIFOVI – 50,92%
HFP – 49%
OSTALI – 0,08%
2004.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./DIOKI HOLDING AG ZAGREB, HRVATSKA – 50,92%
GE OIL & GAS TRADING AG WIEN, AUSTRIJA – 25%+1 dionica
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA – 24%
OSTALI – 0,08%
DIOKI HOLDING – 50,92%
JEŽIĆ – 25%
HFP – 15,5%
FILIPOVIĆ – 8,5%
OSTALI – 0,08%
Nakon što je HFP prodao radnicima
DIOKI HOLDING – 50,92%
JEŽIĆ – 25%
HFP – 8,65%
FILIPOVIĆ – 8,5%
OSTALI – 6,93%
Dionice koje je Dioki Holding AG u to vrijeme posjedovao sastojale su se od dionica:
VCP – 25%+1
PIF-ovi ( prodano???? ) – 17,42%
HFP – 8,5%
Dakle ukupno 50,92%+1 dionica.
2006. godine nestaje Ježić i dionice koje su glasile na njega prelaze u Dioki Holding AG.
Dioki Holding AG je osnovan 2004. i već od tada se vodio da mu se temeljni kapital sastoji od 75,92% dionica Diokija iako se to u SDA nije vidjelo još pune dvije godine.
Promjene koje su se kasnije događale su prodaja od strane Filipovića i prijenos dionica od strane HFP-a na račun Fonda HR branitelja.
Evo mala ispravka.
Slažem se s tobom.
Ovo Posejedon nije imao živaca čekati!
Ali opet je dobro prošao, nadam se.
Kladim se da će čekati da se ponovno nakupi pa da lupi, jer puno je on toga rasprodao na 170!
Nadam se da mu neće u međuvremenu uletjeti neka pozitivna vijest.
Sava, ti to sam sebe citiraš? [thumbsup] [lol]
Ti si čovječe prva liga. [lol] [lol] [lol]
Ne, nisam ništa prodavao po 170.
Zadnje sam Dioki prodao po 645 kuna, a od onda ga samo dokupljujem.
Na žalost sam ga dokupljivao i po 510 i po 335 i po 228.
Pred neki dan sam napravio ugovor o prijenosu dionica po cijeni od 125. (Pa ne mora baš sve ići preko burze, zar ne?)
Istina i bog, to je za min. 25% više nego što očekujem da ću dobiti direktno na burzi, ali sam ovu cijenu odabrao za slučaj da je Sava ipak u pravu. [proud]
Eto, istisnuo sam jednog dioničara iz strukture Diokija.
Meni sve odgovara! Ako roknemo – dokupljujem. Ako poletimo – Diokija već imam.
Što se sindroma JANAF tiče, nadam se da ga nećemo gledati na DIOKIJU.
Više volim kontinuirani i zdravi rast.