DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neznam za gornju lokaciju,ali u Dini otprema ide zalihe su oko 1800-2000t,,,.a odnos cijene etilena i polietilena,ako netko ima pa neka ubaci da malo usporedimo.

Ideš, pa DIOKI uvijek ima loš FI, tako da tu ne vidim nikakve nove nevolje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Neznam za gornju lokaciju,ali u Dini otprema ide zalihe su oko 1800-2000t,,,.a odnos cijene etilena i polietilena,ako netko ima pa neka ubaci da malo usporedimo.

Posejedon talasa, sad bi jeftino sad bi skupo.
Izgubio se u prostoru i vremenu. Ta sjeverna Italija ti je Adriaoil spa, poduzeće preko kojeg Dioki, a i Kutinska Petrokemija čini mi se, izvoze svoje proizvode na EU i Rusko tržište. Preko te firme je Dioki dobio REACH licenciju, Adria je bila sponzor licencije, kao jedini u HR!

Italčija je važna,mada ne i presudna.Neznam za fi,ali dok je trajala kriza šleperi koji su odvozili robu iz lokacije Žitnjak su imali velikih problema kako se mimoići,naravno puni robe.Kako je kriza nas pogodila još je gore bilo u europi s tim da dioki nije imao problema s proizvodnjom i dostavom plina cijelo vrijeme krize što treba zahvaliti upravi.Kako su uspjeli nije važno,ali su uspjeli.

pixma

Umjesto prirodnog plina može se koristiti tzv mješani plin a to je kombinacija UNP-a i zraka u omjeru 55:45. Više na stranicama PROPLIN-a:

Postaje jasnije zašto je Ježić kupio Novi list ( http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivancic-potpisao-sam-za-novi-list-ne-tjednik/419068.aspx ). Valjda zato Ježić nije imao problema sa dostavom plina. Tko zna što je još dužan Sanader?

Ima Posejdon pravo dioki treba kupovati do 100 kuna.

Nije me dugo bilo na forumu pa da priupitam jedno brzo pitanje…
Tko je na kraju vlasnik udjela što ga je na dražbi prodala država? Ne da mi se sad čeprkat po
netu pa ako netko ima brz odgovor bio bi zahvalan…

Skrbnicki racun.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Tko je gledao Dnevnik sinoć?
Kažu mi da je Polančec izjavio da je sve gotovo i da slijedi potpisivanje!

Polančec izjavio, potpisivanje HR konzorcija za 15-20 dana.

[/quote]

Dakle križaljka uljno – plinsko – petrokemijskog HR neba je gotova.

[/quote]

Dakle križaljka uljno – plinsko – petrokemijskog HR neba je gotova.
[/quote]

Da ne zaboravim upitati da li to ima veze s povlačenjem ČEZ-a iz projekta termoelektrana Gacko?
Znamo da HEP polaže određena prava zbog investicija u Gacko; inače ČEZ je jedan od većih dioničara MOL-a.

New Report

Close