DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obzirom da će HR pruzeti skladište Okoli ima li šanse da se to plati dionicama Diokija.
Mol navodno ne bi ima ništa protiv. Dapače tako nešto slično se događalo u Mađarskoj kada je Mol napuštao plinski business; preuzeo je TVK petrokemijsku industriju.

ovo je još uvijek dobra cijena za izlaz…pa jeste vi ljudi ikada razgovarali s običnim radnikom iz diokija? jeste li možda bili u obilasku njihovih postrojenja npr. na krku?
pa ta vam je firma pred kolapsom, a ne investicijskim ciklusom u LNG terminal koji bi mogao biti gotov do 2030, ako se cijena nafte opet digne iznad 100$

Za dobar se druk ipak trebaš malo više potruditi.
Nisi spomenuo lošu hranu u menzi , premekano tenisko igralište uz upravnu zgradu na Žitnjaku , probleme s bankama , lošu kvalitetu papira na kojem se štampa "Novi list" i slično.

I ja bih kupovao niže , što ću……zbog toga se moraš malo više potruditi da bismo dogurali do 80 , 70 ….

ovo je još uvijek dobra cijena za izlaz…pa jeste vi ljudi ikada razgovarali s običnim radnikom iz diokija? jeste li možda bili u obilasku njihovih postrojenja npr. na krku?
pa ta vam je firma pred kolapsom, a ne investicijskim ciklusom u LNG terminal koji bi mogao biti gotov do 2030, ako se cijena nafte opet digne iznad 100$

Dobar dan, kako je na Jupiteru? Jer vidim da si upravo sletio.

Čestitke doktoru koji je prodao 8 dionica po 99 kn. Bravo majstore, tako se to radi!

…otkud znaš da je doktor…?
…jel to možda bio Dr Ivo???

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

nemam potrebe da razgovaram sa njima nešto posebno po tom pitanju jer radim u dioki-u, dioki pred kolapsom,hihihi,

dugo me nije bilo u aktivnom obliku ali ova glupost me ponukala da se javim

da ne duljim, firma nije pred kolapsom,doduše ima nekakvih poteškoća ali tko ih nema danas???

menađment firme je jak i plan za što bezbolniji prolazak kroz krizu postoji i skoro pa da se svakodnevno prilagođava novonastalim situacijama

Pozdrav svima, možda se opet aktivno uključim u nekim boljim vremenima.

Po troškovima za plaće iz 3Q ispada da su radnici Diokija najbolje plaćeni u HR.
A glede poslovanja, mislim da se Uprava dobro priredila da bi se vrijeme krize na tržištu bez većih problema prebrodilo. Zbog toga su i kupili Novi list, koji je što se tiče izvora gotovine bolji od bilo koje banke u HR. Pogledajte godišnje izvješće Novog lista za 2007. godinu pa će vam biti jasno o čemu se tu radi.
Za cca 15 milijuna eura je kupljeno većinski udjel poduzeća koje ima promet od cca 196 milijuna kuna
godišnje. I puni su keša.

[

Po troškovima za plaće iz 3Q ispada da su radnici Diokija najbolje plaćeni u HR.
A glede poslovanja, mislim da se Uprava dobro priredila da bi se vrijeme krize na tržištu bez većih problema prebrodilo. Zbog toga su i kupili Novi list, koji je što se tiče izvora gotovine bolji od bilo koje banke u HR. Pogledajte godišnje izvješće Novog lista za 2007. godinu pa će vam biti jasno o čemu se tu radi.
Za cca 15 milijuna eura je kupljeno većinski udjel poduzeća koje ima promet od cca 196 milijuna kuna
godišnje. I puni su keša.

[/quote]
Što se tiče plaća o tome bi se dalo raspravljati,mislim da su tu ubačeni i ugovori glavnih faca ,recimo da smo sa plaćama JAKO PODCJENJENI SOBZIROM NA DJELATNOST koju obavljamo,odnosno po opisu radnog mjesta i složenosti rada koji obavljamo.

Hm ! Kao da se sprema tsunami ! Ali ovaj naš domaći ! [thumbsup]

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Evo malo novosti…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0d18ffdb-2ff6-41bd-8a60-e4585b461667&ref=rss
Ko ima love najbolje je da počne kupovat odmah sad !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

nekak mi je sumnjivo ovo kod Đokice. Nema više gore, ni dole…niti v rit niti mimo.
Sve mi nekak smrdi na to da bi mogel biti "boom" tam negde do 200. Ako ne do NG, onda iza…
Daj božek zdravlja do onda! [pray]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

nekak mi je sumnjivo ovo kod Đokice. Nema više gore, ni dole…niti v rit niti mimo.
Sve mi nekak smrdi na to da bi mogel biti "boom" tam negde do 200. Ako ne do NG, onda iza…
Daj božek zdravlja do onda! [pray]
ne brini ima vremena za ulaz!!!i po boljim cijenama

Jučer je na Skupštini Grada prošao novi GUP u kojem je oko 50% zemljišta na Žitnjaku prenamjenjeno iz industrijske u trgovačko komercijalnu namjenu. Odlična vijest za ovu dionicu!

New Report

Close