DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra svi na prosvjed,pa će i zse gore,nisu loše firme,nego država!!!!

šta naš doktor Ivo upravlja i gospodarstvima amerike, europe? nisam to znao… [huh]
kakve veze ima naša država sa ovime šta je u svijetu? možemo samo ublažiti posljedice, ali ne možemo pobjeći na Mars dok recesija traje u svijetu….strpljenje i skupljanje dionica, to je jedino važno u ovom periodu [kiss]
[/quote]
pišeš gluposti!!!!

Za arhivu:

Kupnja
95,01 23
Prodaja
105,00 465

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
100,00 6 15:54:43

Kako je krenulo, ti si bio u pravu, ja sam bio u krivu. Nakon ohoho vremena Američki DJ prešao 9000 bodova. Sve se zeleni, pa čak i Crobex. Je li došlo vrijeme za rast DIOKI-a od cca. 20 % u jednom danu?

Kao što kaže kolega Oportunist na jednom drugom topicu, tek kad se debelo odmaknemo od CROBEX-a na 1500 (ili DIOK-ija na 100 kn) ćemo shvatiti da je dno prošlo i da su to bile genijalne cijene koje se nije smjelo propustiti.
Moguće je da je sada točka preokreta,to će vrijeme pokazati. Ovaj tjedan bi mogao biti zelen, ali moguća je i da se u jednom danu sav taj rast poništi.
Meni osobno još ne odgovara da cijena poleti, jer iako imam dosta DIOK-ija, u planu mi je povećati poziciju. Danas sam dokupio iako sam to trebao prošli tjedan. Morao sam danas povući po asku jer mi se nekako čini da zbog par kuna ne treba previše čekati. Kupiti na 105 ili 115 je manje više svejedno ako gledamo sa perspektive cijene od 500-600 kuna.

Svi koji poznaju DIOK-i znaju da on zna poletiti u par dana kao malo koja dionica na ZSE.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

….. Je li došlo vrijeme za rast DIOKI-a od cca. 20 % u jednom danu?

Mene jedino 1000% spašava! Zato zasučite rukave i na posao, tj u kupovinu.
Unaprijed zahvaljujem.

Unaprijed zahvaljujem.
[/quote]
Pa onda ti je najbolje da zasučeš rukave, pa ti bude ne više 1000% nego puno manje.
Da si se hapil prošli tjedan sad bi bil glavni faker….ali gle ko to tebi govori… [sealed]
Sretno! Đoki zna ugodno ali i jako neugodno iznenaditi…..

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ma ljudi moji šta se to događa na burzi ?
Ovo je čista manipulacija prema malim dioničarima. Ovo već postaje smješno !
Ogledni primjerak mi je dionica DLKV-a koju između ostalog posjedujem i koju intenzivnije pratim unazad mjesec dana, što kroz forume, tisak i dr.
Nema tu "friške" love, samo se vrte iste dionice u krug kao i dionice DIOKI-a samo s manjim intezitetom.
Trebalo bi uvesti pravilo da nakon prodaje dionica, tek sljedeći dan možeš kupiti ponovo. Situacija bi se onda malo razbistrila i vidjeli bi koja dionica stvarno koliko vrijedi. Bilo bi i manje prostora za manipulacije! I dalje mi nije jasna stvar oko "skrivenih" naloga i "dogovorene" kupnje! Hm!
Pozdrav !

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Unaprijed zahvaljujem.
[/quote]
Pa onda ti je najbolje da zasučeš rukave, pa ti bude ne više 1000% nego puno manje.
Da si se hapil prošli tjedan sad bi bil glavni faker….ali gle ko to tebi govori… [sealed]
[/quote]

Evo jedno pitanje da ne bude dosadno. Tko je iz Hrvatske 2002. godine investirao u neku Švicarsku kemijsku firmu 507,1 milijun eura, a 2007. deinvestirao 541,7 milijuna eura? Naravno sve je ovo iz statistike HNB-a.

Onaj tko se misli iskrcati dobit će priliku, ali samo danas.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kolega, čekate na kupnji?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Unaprijed zahvaljujem.
[/quote]
[/quote]

Evo jedno pitanje da ne bude dosadno. Tko je iz Hrvatske 2002. godine investirao u neku Švicarsku kemijsku firmu 507,1 milijun eura, a 2007. deinvestirao 541,7 milijuna eura? Naravno sve je ovo iz statistike HNB-a.
[/quote]

Nekog sam opet naljutio iako mi to nije cilj. Stvarno bi volio znati tko se to rasipa s tolikom lovom i ulaže u kemijsku industriju. Ovaj detalj je samo na stranicama HNB-a, a o ovom velikom ulaganju ne postoji nikakva druga informacija u HR. Malo mi je to čudno, bez uvrede.

Prilika se pojavila i neko ju je iskoristio!

Ma ljudi moji šta se to događa na burzi ?
Ovo je čista manipulacija prema malim dioničarima. Ovo već postaje smješno !
Ogledni primjerak mi je dionica DLKV-a koju između ostalog posjedujem i koju intenzivnije pratim unazad mjesec dana, što kroz forume, tisak i dr.
Nema tu "friške" love, samo se vrte iste dionice u krug kao i dionice DIOKI-a samo s manjim intezitetom.
Trebalo bi uvesti pravilo da nakon prodaje dionica, tek sljedeći dan možeš kupiti ponovo. Situacija bi se onda malo razbistrila i vidjeli bi koja dionica stvarno koliko vrijedi. Bilo bi i manje prostora za manipulacije! I dalje mi nije jasna stvar oko "skrivenih" naloga i "dogovorene" kupnje! Hm!
Pozdrav !

Ili da skratimo – nije ti jasna burza!

New Report

Close