@777
koje li si ti struke "stručnjače" da ovako možeš pametovati.
Hajde ti odi rađe prati utjecaj potrošnje čokolade na izvješće za 4. kvartal. A kad netko od kolega dobije info iz firme o prodaji DIOKI-ja, budemo ti javili na vrijeme. Pozdrav rođo.
Dečki … Nikkei je opet u minusu.
Zar ne startaju u 0200 AM po našem vremenu? [undecid]
Oni su prvi završili. Mi završavamo sada. Ameri počinju.
Oni u minusu, mi u minusu, ergo Ameri u minusu.
Znači sutra opet crveno.
Koji očaj može ljude natjerat da prodaju po ovim cijenama ili misle da će kupit još jeftinije?
Gotovo je s mišljenjem.Očaj i histerija caruju.Borba za goli život.Reži i bježi.
U ovom je času P/E čitavo tržišta nešto veći od 5 , ali to ne znači apsolutno ništa , čak ni fondovima.
Tko preživi pričat’će.
A budale kao ja će čekati DIOKI još niže.
Dragi prijatelji i poštovani forumaši. Dugo vremena pišem na ovom topicu …….., te je najbolje da u očuvanju osobnog digniteta i "neživciranja" u raspravama s pojedinim destruktivcima privremeno "zamrznem" pisanje , bar do malo boljih vremena, koje kao nepopravljivi optimist brzo očekujem.
S poštovanjem M.I.
Kolega Oportunist, ja bi zaista želio da se predomislite. Ja volim čuti Vaše mišljenje i saznati pokoju vrlo korisnu informaciju.
Dakle, ne bi trebali popuštati pred ovim novim likovima koji se pojavljuju i blate sve redom.
Pozdrav i poštovanje s moje strane!
OPORTUNIST nemoj dozvolit da te išta izbaci iz takta. Lipo je vidit vas nekoliko kako ste se posvetili ovom forumu i koliko možete pridonit nama laicima, sa vašim informacijama. Na ove provokatore se ne triba obazirat, teška su vrimena , puno se para pogubilo na burzi pa im je najlakše doći i naslađivati se drugima.
Pozdrav svima i bez brige svit se neće stati okretati…….
Idemo li sutra na 100kn?
Za mene nema više iznenađenja….možemo sutra isto tako na 170kn.
Sve je moguće!
…žalosno je sve ovo…prežalosno da bi čovjek išta pisao…pustite kolegu…ima se pravo odmorit od svega ovoga…
…znamo da je jednom pametnom teško popraviti što tri budale uspiju pokvariti…
…a A.Einstein bi rekao: "samo su dvije stvari neograničene…svemir i ljudska glupost…ali za ovo prvo nisam siguran"
…mislim da je Einstein… [smiley]
…a OPORTUNIST…već će se on vratiti kada se budete najmanje nadali…ali se neće smijati i izrugivati onima koji su to činili njemu…jer nije na takvom nivou…
…usput…jučer i danas sam se nakrcao s prosjekom 144kn i još ću smanjiti prosjek…ako do mene stignu nalozi…i baš me briga šta će tko reči…
…gledam ljude oko sebe…bacaju novac na cigarete, alkohol, drogu, itd…pa misim da i ja imam pravo "bacati" na ono što se meni više sviđa…kamo li sreće da ovakvi dani potraju što duže…da se što više "nabacam" para…možda jednog dana postanem bogat jer sam se razbacivao parama u krizi…
…@LUPINO me već smatra više nego bogatim…
…lijep pozdrav…
koji strah na diok-u…tržište u plusu…a liparenje u potencijalnoj negativnoj blokadi…istovremeno prodaja se ustrtarila i ne želi više lupat…a baš sam mislio dokupit…
…hajde dioki-čari…budite se…
Ma pusti kojot.sk , već se bu našla minimalno jedan koji bude opet sve sprehebal…
I da pitam, jučer je bila zadnja cijena 118, ak se ne varam. Trenutno je zadnja cijena 130.
Kak to da je u TMu prikazan pad od nekih 3-4%, jer to je po svemu rast, kaj je da je.
Jedino ako se gleda rast/pad na jučerašnju prosječnu cijenu, ali nju ne znam pa ako neko zna nek napiše i fala mu lepa unapred….