Brilijantan izvještaj nema šta! Kao i uvijek, poput stanja na mojoj kreditnoj kartici. [tongue]
sačekaj da se pridruži sava i ekipa pa če već nać razloga zakaj je ovo super izvještaj!!!!
Objektivni izješće nije ni loše. Imamo povečanje prihoda od 24% na 2.35 mlrd kn. Aktiva je porasla za čak 380mil. kn. Zbog investiranja kreditne obveze narasle za 200 mil. Teoretski, da se nije išlo u povečanje investiranja, te uzevši u obzir pozitnu razliku potraživanja-obveze od 62 mil. kn, imali bi popriličnu dobit. U izvješću nema nikakvih izvanrednih prihoda od prodaje zemljišta ili najma, što implicira da bi buduća izvješća trebala biti pozitivnija.
hoće li netko baciti komentar koliko je loše?
Evo tržište je već "bacilo komentar" – 15%. A tek kad izađe iz blokade…
[/quote]
Ajde Stevo motika na INU ona je svejedno podcijenjena na 3200
Daj poklopi se ušima i bježi,kako te nije sram išta reći?
Meni osobno paše pad. Dok ne prodam, nisam izgubio pa o tome niti ne razmišljam. U dionice sam ulazio dugoročno. U ovome vidim samo priliku za dokup. Za koju godinu budem pisao o ovim razinama ulaska i znam da neću niti malo pogriješiti.
Živjeli.
Dioki uvećao gubitak
Dioki je danas izvijestio o gubitku u prvih devet mjeseci ove godine u visini od 30,4 milijuna kuna.
Usporede radi, u istom lanjskom razdoblju gubitak je iznosio 7,73 milijuna kuna. Kako navodi Uprava, razlog tome su kretanje cijena na tržištu u promatranome razdoblju i trenutni uvjeti na tržištu kapitala.
izvor hina
Iz financijskog izvješća dostavljenog Zagrebačkoj burzi, u koji su uključena i konsolidirana izvješća Grupe Novi list, vidljiv je porast prihoda od prodaje na domaćem tržištu za 61 posto, na 216,75 milijuna kuna. To je ujedno 56 posto više od planiranoga.
Prihodi ostvareni prodajom na inozemnom tržištu dosegnuli su 2,03 milijarde kuna, što je 17,85 posto više nego lani, no i dva posto manje od plana.
Ukupni prihodi Diokija, pak uvećani su gotovo 24 posto, na 2,35 milijarde kuna. Istodobno, porasli su za 25 posto i ukupni rashodi, dosegnuvši 2,38 milijarde kuna.
[/quote]
Ajde Stevo motika na INU ona je svejedno podcijenjena na 3200
Daj poklopi se ušima i bježi,kako te nije sram išta reći?
[/quote]
Zašto bi me bilo sram?
Pa nisam ja na 700 kn Diokia pisao "Kupuj prijatelju dok ima, ide to na 1000." ili "ispod 4 znamenke (u eurima naravno) ga nedam"!
[lol]
p.s. tko je kupio INU kad sam ja (po tebi) drukao tamo i prodao u ponudi na 2800 i sad je kralj (u cashu). A ti i dalje s ekipom donosi dobre vijesti ovdje. samo, pazi da te izvješće ne demantira opet iznova! [lol]
Ovo djeluje kao da bi moglo uskoro stići loše izvješće.
Eto očito su neki znali kakvo će izvješće biti pa udri prodavati… [angry]
Ma po meni je dioki još uvije jedna od best buy na zse.
I ja je skupljam a ovim lokalni drukerčićma ne zamjeram ipak su oni u cashu.
Sami odlučite prodavati ili kupovati ali nemojte za nekoliko dana plakati jer i ovi val pada može potrajat danas najkasnije sutra a onda ide bull i to dobar.
Nemojte svoje skupo stečene dionice davati ovima što su je isto kupovali kao i vi pa prodali i sad im je i jedna kuna puno.
Znajte da je dovoljno nekoliko dana bulla da ovi što su u cashu kupuju preko 250.
Isto tako kako neznamo gdje je dno neznamo ni kad će krenuti bullčina jer gotovo sigurno hoće.
Pozdrav.
[wink]
Ja sam kupovao jučer i danas a ako bude trebalo i sutra ću.
Ovo je toliko potentna dionica da me uopće nije briga za ove sitne kokošare koji prodaju pa kupuju i kao surfaju a više se vode nagrcaju i ove kvazi druk majstore.
Ja uz dioki mirno spavam a siguran sam da će i moja djeca.