DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jesu se usrećili oni koji su kupovali iznad 500….

Na bidu ukupno ima naloga za kupnju za 521 dionicu , a u ukupnoj vrijednosti bližoj 50.000 nego 100.000 kn.

cestitam kupcu prije blokade…..@kerefek ne se nasladjivat tudjoj nesreci…obije se kadtad o glavu…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

cestitam kupcu prije blokade…..@kerefek ne se nasladjivat tudjoj nesreci…obije se kadtad o glavu…

Ne naslađujem se …. imam frenda koji je zaglavio u Diokiju. Nije izašao kad i ja.
Sad je nažalost dugoročni.

To je onaj nevidljivi?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

To je onaj nevidljivi?

Upravo tako… [smiley]

Strašno kaj se zbiva, al’ nevjerojatno jest da vjerujem kako će uskoro ući fondovi u ovu dionicu, živi bili uz srdačan pozdrav [thumbsup]

Hare Krsna djevojčice i dječaci

Strašno. Lagano se počinjem brinuti.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

" Ne bojte se".. Ivan Pavao II. U malim postocima među forumašima, prisutna je realna slika o Diokiju, stvarna vrijednost i naročito buduća uvelike odudara od trenutne. Kome ne visi "Domaklov mač" nad vratom, ne prodajte. Tko želi "sutra" zaraditi, naka prikuplja.

Po meni trenutno jedna od best buy na zse

Po meni trenutno jedna od best buy na zse

A ZAŠTO??????JER JE 25% OD CIJENE KOJA JE BILA!,BIT ĆE BEST BUY ZA 10TAK DANA KAD ĆEŠ JU KUPIT PO 50,A PRODAVAT PO 60 I UZEZ 20%…

1. DIOKI HOLDING AG 3.068.525 75,91 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 309.315 7,65 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 247.284 6,12 Osnovni račun
4. HPB D.D. 78.088 1,93 Skrb. račun
5. VABA D.D. BANKA 15.815 0,39 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 15.374 0,38 Skrb. račun
7. CENTAR BANKA D.D. 8.360 0,21 Skrb. račun
8. CENTAR BANKA D.D. 4.292 0,11 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.001 0,07 Skrb. račun
10. SEVER DRAGO 2.799 0,07 Osnovni račun
Ukupno: 92,85

Evo za arhivu, iako postojeći TOP 10 je nepromjenjen već dugo vremena. Najbolji pokazatelj o nepotrebnom strahu. Pogledajte "starog lisca" na poziciji 3, M. Filipović. Posjeduje dionica skoro više nego u svom FNCV. Logično pitanje, zašto dotični sa zanemarivih 100-200 k nije "market maker" štiteći svoj ulog na TK??? Zato što M. Filipović nije ulagač od danas do sutra, ne zbraja dnevne minuse ili pluseve, ulogom u Dioki ,jako je dobro znao ili bio "upućen" u što ulazi.

New Report

Close