Jel´ me netko tražio?? [smiley]Kakva rasprodaja??!! Mi tako strpljivi pa da sad rasprodamo! A ne ne dragi moji. Kupuje se, kupuje. Pozdrav Diokičarima [cool]
Djelomično su štopali sitni trejderi koji su kupili na nešto nižoj razini, hvala bogu nema ih više, slijedeći otpor eventualno na 280. To su trejderi tipa "Prinos" koji kupuju HT na 222, a prodaju na 226. [lol]
Koliko sam ja pratio, netko se par dana gadno istresao na 240 ( preko 1000 dionica sa skrivenim nalozima ), a da nije uopće gledao ponudu jer je držao cijenu 2-3 posto manju od slijedeće ponude. Taj nas je uštopao barem za 30-tak kunića po diokici … nisu to bila čista posla
[angry]
Tu sam kolega; borio sam se na jednoj drugoj dionici s djelimičnim uspjehom; Pratio sam i bio malo začuđen s sporom reakcijom; iako sam čitavo vrijeme imao osjećaj da Dioki netko štopa. Da li s razlogom. Ipak pustite me da vam ujutro počistim ove na 263.
[/quote]
ajde dobro, ja ću čekati do 10.15 a onda stupam u akciju do 270 kn [wink]
Nemojte biti baš optimistični glede izvješća.
Nafta je divljala previše u tom periodu i ne očekujem dobro izvješće već nažalost standardno diokijevo.
…još da nas poklopi dobar izvještaj…. [pray]
bit će minusa,,pa zar nije recesija,,(takav će biti odgovor uprave) [lol]
Djelomično su štopali sitni trejderi koji su kupili na nešto nižoj razini, hvala bogu nema ih više, slijedeći otpor eventualno na 280. To su trejderi tipa "Prinos" koji kupuju HT na 222, a prodaju na 226. [lol]
Koliko sam ja pratio, netko se par dana gadno istresao na 240 ( preko 1000 dionica sa skrivenim nalozima ), a da nije uopće gledao ponudu jer je držao cijenu 2-3 posto manju od slijedeće ponude. Taj nas je uštopao barem za 30-tak kunića po diokici … nisu to bila čista posla
[angry]
Štopanje i nije tako loša stvar , ako čovjek ima casha.
A iz današnjih postova čini se da će od prve minute krenuti tsunami po asku.
Hm , vidjet’ ćemo……
[angry]
Štopanje i nije tako loša stvar , ako čovjek ima casha.
A iz današnjih postova čini se da će od prve minute krenuti tsunami po asku.
Hm , vidjet’ ćemo……
[/quote]
Kažu da se prije tsunamija more povuče … nadam se da se to i kod nas dešava … mada mi je vjerojatnije da ćemo mi opet ispod 250 kn
..hmmm [angry]
druk druk
al si zaboravio da si na zse
tu je vise kladioničara nego ukupan zbroj istih na svim trkama konja u engleskoj