DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gledajući promet na ovim razinama nije baš bajno.Izgleda da moramo čekati da ova silna oročenja u bankama prođu pa da se investitori vrate kad malo zaborave.

hebate kolko je ovdje ekipe pa vi ste vec sami mogli sagraditi taj lng u omišalj
najjači ste, svaka vam čast

Postanite Eu-robovi

hebate kolko je ovdje ekipe pa vi ste vec sami mogli sagraditi taj lng u omišalj
najjači ste, svaka vam čast

Ma bi oni da se njih pita, nego im nedaju! [lol]
Danas GAP izmedu k i p.
Ne samo ovdje na mnogim dionicama. Ovi nece gore, ovi gore nece nize dolje…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Što se svi iskrcali odavde? Ja sam dokupio pa što bude.

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Što se svi iskrcali odavde? Ja sam dokupio pa što bude.

Učinio isto , zaradom od visokotoboganskih dionica.Zaokružio zgodnu okruglu brojkicu.
Sreća da su danas našu DIOKI-cu naši pomodni investitori zaboravili.

danas sam i ja kupio DIOK po prvi put, a kad prodam ATPL na 1000 kn idem u dokup DIOK. obzirom na sve do sada napisano, čini mi se sve do 300 kn kao OK kupnja?

Pridružujem se ekipi u dokupu. [thumbsup]

Nego, gdje je sava, pixica i ostatak ekipe? Nije valjda da su sad rasprodali na dnu?

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Nego, gdje je sava, pixica i ostatak ekipe? Nije valjda da su sad rasprodali na dnu?

Tu sam kolega; borio sam se na jednoj drugoj dionici s djelimičnim uspjehom; Pratio sam i bio malo začuđen s sporom reakcijom; iako sam čitavo vrijeme imao osjećaj da Dioki netko štopa. Da li s razlogom. Ipak pustite me da vam ujutro počistim ove na 263.

nema prodaje,nema predaje,,…. [lol] [lol]

Tu sam kolega; borio sam se na jednoj drugoj dionici s djelimičnim uspjehom; Pratio sam i bio malo začuđen s sporom reakcijom; iako sam čitavo vrijeme imao osjećaj da Dioki netko štopa. Da li s razlogom. Ipak pustite me da vam ujutro počistim ove na 263.

[/quote]

Djelomično su štopali sitni trejderi koji su kupili na nešto nižoj razini, hvala bogu nema ih više, slijedeći otpor eventualno na 280. To su trejderi tipa "Prinos" koji kupuju HT na 222, a prodaju na 226. [lol]

nema prodaje,jednostavno mi je muka pratiti ovo maltretiranje po burzama.pozdrav svima [thumbsup]

pixma

New Report

Close