DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto i mene a kad stigne neka kunica iz prvog budem omasti brčiće samo tako.
Samo da bude ispod 300 i ja zadovoljan !! [lol]

Još imamo ostatke dva preostala margina od jučer na asku. Neće još dugo.

Šta je ovo?
Još ćemo u minus; gdje je ekipa da to počisti tih par stotina komada?

uz sve ove dobre vijesti za naš DIOK, nemilosrdno tržište neda gore [cry]

Kune nisu problem, kuna nema

bolje je da nista ne pisete
ja i kad pisem dobro i lose nista ne igra ulogu

radite nekaj pametnije i dodjite na ljeto u omisalj da vidite kako je industrija unistila nasu lijepu obalu
😉

Postanite Eu-robovi

Šta je ovo?
Još ćemo u minus; gdje je ekipa da to počisti tih par stotina komada?

Netko te djelomično poslušao ;

Najbolje ponude [ DIOK-R-A ] Kupnja Cijena
10 230,50
16 228,99
4 228,50
49 228,23
313 228,22
25 226,00
40 215,00
25 212,07
5 210,00
108 205,00
Cijena Prodaja
248,99 50
249,00 55
264,99 1
265,00 5
273,00 40
274,00 15
275,00 15
276,66 120
277,00 33
290,00 6

sa kupnje se sklonio ovaj od 313 komada [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

Vidim da se nekima ne sviđa moj komentar. Idem okrenuti ploču – To je stara priča, znamo odavno da će se osnovati HR konzorcij i sl.Inače Polančec govori o nabavnoj cijeni od 2,27 kuna/m3; Dragičević spominje cijenu od preko 3 kune za distributere….LNG terminal nam ne da treba hitno, nego smo ga već trebali imati.
Trenutna cijena plina na NYMEX-u 6,115US$/MMBtu – ili 1,32 kune/m3.

Ma dobro, nemoj se zabrinjavati, ako bude izgradjen tamo 2014. g. zaradit ces neku pinku. Ili ako u medjuvremnu ne dodje valjda 10-a obavijest kako se LNG ovog puta SIGURNO gradi…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Vidim da se nekima ne sviđa moj komentar. Idem okrenuti ploču – To je stara priča, znamo odavno da će se osnovati HR konzorcij i sl.Inače Polančec govori o nabavnoj cijeni od 2,27 kuna/m3; Dragičević spominje cijenu od preko 3 kune za distributere….LNG terminal nam ne da treba hitno, nego smo ga već trebali imati.
Trenutna cijena plina na NYMEX-u 6,115US$/MMBtu – ili 1,32 kune/m3.

Ma dobro, nemoj se zabrinjavati, ako bude izgradjen tamo 2014. g. zaradit ces neku pinku. Ili ako u medjuvremnu ne dodje valjda 10-a obavijest kako se LNG ovog puta SIGURNO gradi…

[/quote]
Je samo kolika će ta pinka biti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tko je to zabrinut?

bolje je da nista ne pisete
ja i kad pisem dobro i lose nista ne igra ulogu

radite nekaj pametnije i dodjite na ljeto u omisalj da vidite kako je industrija unistila nasu lijepu obalu
😉

i kako vam je ista donijela obilje. A industriju imate i sada, zar ne? I ne žalite se. Svi lijepo radite u DINI. Ali kako bi to bilo kada se nebi žalili na nešto. Mislite da industrija ne uništava našu i vašu metropolu? Ili to nije važno?
[huh]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Prodao jučerašnji DIOKI, na stotinjak komada zarada oko 20 kuna po dionici!
Sorry, Diokijevci… [bye]

E jesi dobro trgovao. [lol] [lol] [lol] [thumbsup]

New Report

Close