Vidim da je Dioki plastika doo osnovalo tvrtku – kćer Zagrebplast doo. Ide li se to u realizaciju projekta s Plastotecnicom za izgradnju moderne tvornice ekstrudiranih proizvoda tj PE folije?
Vidim da je Dioki plastika doo osnovalo tvrtku – kćer Zagrebplast doo. Ide li se to u realizaciju projekta s Plastotecnicom za izgradnju moderne tvornice ekstrudiranih proizvoda tj PE folije?
Interesantno, gledajući retrospektivno, tragom te vijesti cijena dionice je skočila sa 250-330 još u travnju 2006. Trenutni status je sondiranje tržišta ex Yu, kojem je uglavnom namijenjeno.Lako moguča realizacija, iako u novonastaloj situaciji to se doima kao minoran projekt.
Interesantno, gledajući retrospektivno, tragom te vijesti cijena dionice je skočila sa 250-330 još u travnju 2006. Trenutni status je sondiranje tržišta ex Yu, kojem je uglavnom namijenjeno.Lako moguča realizacija, iako u novonastaloj situaciji to se doima kao minoran projekt.
[/quote]
Sve je bitno; imamo situaciju da se neće izvoziti poluproizvod a uvoziti gotov proizvod – korisno za HR.
Interesira me tvoj stav o ovom ispod.
Trgovački sud u Zagrebu objavljuje upis promjene člana društva, promjene odredbi Izjave o osnivanju, u Sudski registar proveden kod ovoga suda 19. V. 2008. godine pod poslovnim brojem Tt-08/6437-2, redni broj upisa 6, za subjekt upisa s matičnim brojem (MBS): 080565459, s ovim podacima:
TVRTKA/NAZIV:
ĆUF, društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje nekretninama
SJEDIŠTE: Zagreb, Žinjak b.b.
ČLANOVI DRUŠTVA/OSNIVAČI:
#Adriaoil SpA, Italy, broj iz registra: MI-786790, naziv registra: Komora za trgovinu, industriju, obrtništvo i poljoprivredu u Milanu, nadležno tijelo: Komora za trgovinu, industriju, obrtništvo i poljoprivredu u Milanu, Milano, Corso Matteotti 10, #jedini osnivač d.o.o.
Dioki Holding AG, Švicarska, broj iz registra: CH-170.3.027.463-6, naziv registra: sudski registar Trgovačkog suda Kantona Zug, nadležno tijelo: Trgovački sud Kantona Zug, Švicarska, Zug, Untermüli 6, jedini osnivač d.o.o.
PRAVNI ODNOSI:
Osnivački akt: Odlukom člana od 13. V. 2008. izmijenjen je čl. 1. o članu društva i čl. 6. o imatelju poslovnog udjela. Pročišćeni tekst dostavljen je u Zbirku isprava. (20129)
Objavljeno u NN br. 116 od 11.10.2008.
Znači , ĆUF će iznajmljivati (nadam se ) zemljište LNG konzorciju.
Ipak ,volio bih da dok čekam krajnje efekte vezane uz LNG-a malo ponovimo elementarno investicijsko gradivo osnovne djelatnosti iz bliske budućnosti:
a)LDPE – povećanje za 20,000 mt – kretanje predviđeno u 2Q 2009.
b)VCM – pokretanje proizvodnje od 200,000 (ili u početku manje?) mt u 3Q 2009.
c)PVC- pokretanje proizvodnje od 120,000 mt u 4Q 2009.
d)prerada plastike od 10-15,000 mt
Kao što vidimo , većina bi se investicija trebala aktivirati u roku od 6 – 12 mjeseci.Hoće li zaista biti tako , ili se očekuju zakašnjenja (što mogu , ubiše me zakašnjele novogradnje kod ATPL) ?
Ako netko zna bilo što u vezi s ovim , a što je više od Google karata , odgovor može i na PM , ali bilo bi ljepše ovdje.
Unaprijed hvala.
Definitivno plin ulazi na velika vrata u HR!
HDZ rekao ne nuklearcima i električarima.
Stranka stručnija od Vlade i STRUČNJAKA!
Dobro jutro narode,
nešto novo ! Ha !
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=049994df-4c9d-48d9-af96-0bccd5601cb6&ref=rss
Dobro jutro narode,
nešto novo ! Ha !
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=049994df-4c9d-48d9-af96-0bccd5601cb6&ref=rss
imam filing da pucaš od sreće [lol] [lol] [lol]
Kolega janko66 reci nam sad koja je tvoja vizija ?
Dobro jutro narode,
nešto novo ! Ha !
imam filing da pucaš od sreće [lol] [lol] [lol]
[/quote]