DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@James
Sve se može pojasniti!

Kolege nije me nitko komentirao u jutarnjim satima !
Sutra stiže lova od INE !
Onda ćemo vidjet da li DIOKI nešto vrijedi u smislu vrijednosti dionice ! Ha !?

Ne očekujem nekakvu "navalu" na Dioki, dok tu postoje opcije tipa Opte, Fncv, Sldm, Bzjk…?!
[/quote]
Tako nekako…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ovo je nešto konkretniji promet, jel se zna dali je koji fond kupovao?

Ovo je nešto konkretniji promet, jel se zna dali je koji fond kupovao?

Možda Novoselac "junior", znajući gdje će tata uskoro ulagati. [lol]

Jeste li primjetili da onih čudnih spodoba koje su pljuvale po Diokiju nema više među nama.
Šta to znači:
Da su se nakupovali pa će sada postati drukeri;
U svakom slučaju njihova namjera bila je jasna od početka – rušiti cijenu i što povoljnije kupovati.

Jeste li primjetili da onih čudnih spodoba koje su pljuvale po Diokiju nema više među nama.
Šta to znači:
Da su se nakupovali pa će sada postati drukeri;
U svakom slučaju njihova namjera bila je jasna od početka – rušiti cijenu i što povoljnije kupovati.

Pa neka ih!
Uz njih smo i mi omastili brk! [thumbsup]

La vita e bella!

ne znam koji je vama ulaz, ali meni je oko 380 kn, pa mi je malo teško oko srca sve ovo gledati, šta mislite kuda ćemo sutra ?
ovo je sve postalo totalno ludo [cry]

Sutra rast, a za ponedjeljak tko zna….

Objavljeno danas u Novom listu.

Plinacro gradi plinovod Kukuljanovo – Omišalj

Županija i Plinacro pregovaraju o izgradnji još dva odvojka i pripadajućih mjerno-redukcijskih stanica, prema Liburnijskoj i Crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

Mi ( JA ) objavili jučer; natječaj objavljen prije 10-tak dana.

Počeli su nas pratiti i malo jači igrači, investitori, javnost…

NASTAVLJA SE PLINOFIKACIJA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE: JOŠ 14 KILOMETARA VISOKOTLAČNOG ODVOJKA
Županija i Plinacro pregovaraju o izgradnji još dva odvojka i pripadajućih mjerno-redukcijskih stanica, prema Liburnijskoj i Crikveničko-vinodolskoj rivijeri
Stvaraju se preduvjeti za prelazak Termoelektrane Rijeka na plinRIJEKA – Tvrtka Plinacro, koja gospodari magistralnim plinovodom Pula – Karlovac, izgradit će visokotlačni odvojak plinovoda od mjerno-redukcijske stanice Kukuljanovo, odnosno industrijske zone, preko Urinja do Omišlja na otoku Krku. Riječ je o projektu koji je dogovoren na sastanku predstavnika Povjerenstva za provođenje plinofikacije Primorsko-goranske županije i tvrtke Plinacro, prema kojem će Plinacro izgraditi 14 kilometara visokotlačnog plinovoda, od čega će polovicu ukupne duljine činiti podmorski plinovod između Urinja i Omišlja, te pripadajuću mjerno-redukcijsku stanicu iz koje će se plinska mreža od Omišlja širiti dalje po otoku Krku.
– Trenutno s Plinacrom pregovaramo o izgradnji još dvije mjerno-redukcijske stanice i dva odvojka magistralnog plinovoda, jednog prema liburnijskoj, a drugog prema crikveničko-vinodolskoj rivijeri.
LNG terminal ubrzat će plinofikaciju

Izgradnja LNG terminala svakako bi dodatno ubrzala plinofikaciju otoka Krka, a imala bi pozitivan utjecaj i na plinofikaciju ostalih dijelova županije, smatra Ingo Kamenar te dodaje kako županija očekuje, odnosno od Vlade zahtijeva, i brojne druge koristi od izgradnje LNG terminala na svom području. Županija zahtijeva i izgradnju nove ili prelazak postojeće termoelektrane Rijeka na plin, zakonsku plinofikaciju drugih velikih industrijskih potrošača kao što su INA-Urinj te DINA-Omišalj, zatim razvoj niskotemperaturnih skladišta na Krku, ekološku rentu, kao i brojne druge pogodnosti.
Izgradnja tih odvojaka visokotlačnog plinovoda uvelike bi ubrzala planiranu dinamiku izgradnje plinske mreže u koncesijskom području 1b, odnosno području otoka Krka i priobalja bez Grada Rijeke, za koje je nedavno potpisan ugovor s koncesionarom TD »Energo«, rekao je Ingo Kamenar, predsjednik Povjerenstva za provođenje plinofikacije u Primorsko-goranskoj županiji.
Što se tiče odvojka od Kukuljanova do Omišlja, Kamenar dodaje kako će, osim brže plinofikacije otoka Krka, dodatna prednost tog projekta biti i izgradnja mjerno-redukcijske stanice na Urinju čime se stvaraju preduvjeti za prelazak Termoelektrane Rijeka na plin.
Prema koncesijskom ugovoru, odnosno planu dinamike plinofikacije područja 1b koju je na natječaju ponudio »Energo«, plinska će se mreža na preostalom dijelu koncesijskog područja postupno širiti od dvije postojeće mjerno-redukcijske stanice na magistralnom plinovodu Pula – Karlovac.
– Tako će, primjerice, radovi u općinama koje su najbliže stanicama Viškovo i Kukuljanovo najprije i započeti. Već 2009. godine kreće plinofikacija općina Viškovo, Klana i Bakar, a paralelno s njom teći će i priprema projektne dokumentacije za ostala područja, rekao je Kamenar.
Plinofikacijom koncesijskog područja 1b ukupno će biti izgrađeno čak 730 kilometara nove plinske mreže.

M. GLAVAN

NASTAVLJA SE PLINOFIKACIJA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE: JOŠ 14 KILOMETARA VISOKOTLAČNOG ODVOJKA

Čini mi se da ovi u Rijeci nisu ni znali da im se Županija plinificira dok to nisu jučer pročitali na ovoj temi, a onda objavili u Novom listu. Inače natječaj je objavljen 11. 10. u NN.

Čini mi se da ovi u Rijeci nisu ni znali da im se Županija plinificira dok to nisu jučer pročitali na ovoj temi, a onda objavili u Novom listu. Inače natječaj je objavljen 11. 10. u NN.
[/quote]
Ma nema veze bitno je da se pokrenulo sa mrtve točke

New Report

Close